Vleka čolna na prikolici
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
-
al
Mike napisal/-a:goahead napisal/-a:Ali kdo mogoče pozna lastnika tega Sorenta. Mogoče kdo ki je iz Kranjskega konca.
http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5702580&show=1
Lep. Ne razumem pa kako se lahko nekateri vozijo brez tepihov v avtu.
Po mojem je bil avto umazan in je ruknu tepihe ven, da je zgledal bolj čist.
A poznate tega poredovalca vozil
http://www.spavto.si/
http://www.spavto.si/
Fora je da bi jaz menjal moj avto za tega sorenta. Ta je pa od fizične osebe. Ta pa ima prijatelja na zgornji povezavi avto s.p., ki bi mojega vzel v račun njemu pa dal keš, no seveda bi jaz doplačal ta lastnik sorenta bi pa vzel od njega vozilo do 3.000. Upam da nisem preveč zakompliciral, ker še sam ne vem če sem prov zastopu.
Poskusi svojega raje sam prodat, drugače te bo dvakrat cepil, pri kii in pri tvojem. Se pa vidi da ni šparal z dodatno opremo tako, da je verjetno tudi redno servisiran. A avto si že testiral, omeni mu vožnjo do Kia servisa vendar ne tistega na katerega je sam vozil.
Sem se malo bolj poglobil v temo, poglej glede km je malo sumljivo da kupiš novega diesel-a in ne delaš kilometrov, previdno povprašaj kje dela, če je v Lj v službi jih je samo na poti v službo(Kr-okolica) naredil več in zavrtel. Iz sproščenega pogovora (ki ne izgleda kot zaslišanje)je možno izvedeti marsikaj. Zakaj ima pa kljuko(kar je tebi v + se naredi kot da je -), vzrok prodaje, kaj bo kupil,koliko vozil je pri hiši, itd.
Sem se malo bolj poglobil v temo, poglej glede km je malo sumljivo da kupiš novega diesel-a in ne delaš kilometrov, previdno povprašaj kje dela, če je v Lj v službi jih je samo na poti v službo(Kr-okolica) naredil več in zavrtel. Iz sproščenega pogovora (ki ne izgleda kot zaslišanje)je možno izvedeti marsikaj. Zakaj ima pa kljuko(kar je tebi v + se naredi kot da je -), vzrok prodaje, kaj bo kupil,koliko vozil je pri hiši, itd.
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Jape napisal/-a:Toyota LandCruiser , sploh ne veš da je kaj zadaj pripeto.
Kolegu vlačil gumico 5m iz vode na plaži brez problema.
Tak je pri mojih znancih na kmetih - z njim smo čez škripec potegnili in tako dvignili tramove tramove za streho hleva. Vlekel je prikolice z vsem od baliranega sena do materiala in izdelkov (imajo kovačijo, pa ne ravno podkovske - prva NC mašina je bila pa vsaj v času izida Windows 95 - torej si lahko predstavljate, kar vse vozi in vleče...). Doma so pa precej na hribu, tako da je karkoli že treba vedno tudi potegniti nanj in to ob vsakem vremenu, tudi pozimi.
Mislim da imajo še vedno istega (se pa ne spomnim letnika) in še ni bilo treba nič zamenjati z novejšim...
Ne vem pa, kako je s porabo in cenami.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
superpuntar
- Kapitan
Da ne odpiram nove teme..
Mo zna kdo povedati, kakšno vozilo moramo imeti, da lahko vlečemo tale čolnič?
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=122259
Hvala!
Mo zna kdo povedati, kakšno vozilo moramo imeti, da lahko vlečemo tale čolnič?
http://www.avto.net/mornar2003/view/ad.asp?ID=122259
Hvala!
Namen imam kupit Vel Satisa bencinarja 2,0 120kW, ki ima za 25% več navora kot moj trenutni avto, sicer je tud težji....ampak mislim da bi moral it ok.
Čoln dajem na dvigalko tak da za ven vlečt ne rabim,... vseeno je pa priporočljivo da spelje v hrib
Teža čolna na prikolci je pa cca 1600kg....
Vel satis ima namreč 250 Nm navora, to mislim da bi moral bit dosti?
Čoln dajem na dvigalko tak da za ven vlečt ne rabim,... vseeno je pa priporočljivo da spelje v hrib
Teža čolna na prikolci je pa cca 1600kg....
Vel satis ima namreč 250 Nm navora, to mislim da bi moral bit dosti?
1600 je samo čoln ali vse skupaj s prikolico?
Če je slednje, potem ne bo težav, pa tudi homologacije osebnih vozil so nekje v tem rangu, tako da bo vse po PS.
Če pa je samo čoln 1600 kg, potem bo pa težko. Vlekel boš ampak kot prvo nelegalno, kot drugo pa precej težko z bencinarjem, ne glede na navor na papirju.
Če je slednje, potem ne bo težav, pa tudi homologacije osebnih vozil so nekje v tem rangu, tako da bo vse po PS.
Če pa je samo čoln 1600 kg, potem bo pa težko. Vlekel boš ampak kot prvo nelegalno, kot drugo pa precej težko z bencinarjem, ne glede na navor na papirju.
Ne vse skupaj je 1600...ko naložim za prevoz na morje. Ja mislim da bi moralo biti dovolj.
Trenutni avto nima v homologaciji vpisano do kolko lahko vleče
tak da je mal po domače. Je pa res, da za po gužvi ni za it.
Ja Vel Satis lahko vleče več kot 1500. Prikolico imam do 1500kg, skupaj je pa cca 1550 koliko sem enkrat šel tehtat.
Trenutni avto nima v homologaciji vpisano do kolko lahko vleče
Ja Vel Satis lahko vleče več kot 1500. Prikolico imam do 1500kg, skupaj je pa cca 1550 koliko sem enkrat šel tehtat.
V homologaciji vozila ti sigurno piše NDM za priklopno vozilo.
Z kategorijo B lahko pelješ največ 3500 kg v skupini vozil, avto+prikolica+čoln. Vkolikor boš presegel 3500 kg rabiš "kategorijo" koda 96 do skupne mase 4280 (ne vem če je čist točno), po novi EU odredbi. Mislim da je ne nekdo že napisal na forumu. Malo pobrskaj.
Z kategorijo B lahko pelješ največ 3500 kg v skupini vozil, avto+prikolica+čoln. Vkolikor boš presegel 3500 kg rabiš "kategorijo" koda 96 do skupne mase 4280 (ne vem če je čist točno), po novi EU odredbi. Mislim da je ne nekdo že napisal na forumu. Malo pobrskaj.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti