LETNE VINJETE NA HRVAŠKEM IN POPIS OSEB...

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Uporabniški avatar
pajer1
Admiral
Kraj: Ljubljana, Marina Umag

OdgovorNapisal/-a pajer1 » Po Sep 26, 2011 18:41

mamaMicka napisal/-a:A da so tako strogi?
Jaz sem v avtokampu in si niti predstavljati ne znam, kako bi izgledalo da vpisem vsakega, ki ga peljem krog, ki bi rad probal smučat, tubat, vzamem s seboj hranit ribe. Gremo na pivo, trgovino...

V okvirih zakona si dokler jih ne začneš vozit okoli. Na zasidrani barki je lahko kdorkoli, ki mu je to dovoljeno, ko pa pluješ pa ni heca.

LP

.
pajer 1

Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
Uporabniški avatar
Tex
Admiral
Kraj: Morje

OdgovorNapisal/-a Tex » Po Sep 26, 2011 20:34

načeloma, če smuča, ali ga vlečeš z tubo, ni na tvojem plovilu :lol:
enkrat pa bodo tudi oni v Eu, in upam da se te budaleštine nehajo...
SlikaSlika
“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Bine
Kapitan korvete

OdgovorNapisal/-a Bine » Po Sep 26, 2011 21:39

Še vedno ne vemo koliko dni pred iztekom datuma veljavnosti vinjete lahko dobimo novo? Tudi jaz imam ta problem ker sem jo letos vzel šele septembra. Ali jo lahko naslednje leto dobim julija da na bom septembra še enkrat hodil na morje?

lp

Bine
al

OdgovorNapisal/-a al » Po Sep 26, 2011 22:24

Bine napisal/-a:Še vedno ne vemo koliko dni pred iztekom datuma veljavnosti vinjete lahko dobimo novo? Tudi jaz imam ta problem ker sem jo letos vzel šele septembra. Ali jo lahko naslednje leto dobim julija da na bom septembra še enkrat hodil na morje?

lp

Bine

Vinjeto moraš podaljšati v istem koledarskem letu, da se ti popusti nabirajo oz.,da ga ne izgubiš.
Če kupiš vinjeto par mesecev prej si na nek način "izgubil" tistih nekaj mesecev.
Jaz sem lani vinjeto podaljšal konec decembra, čeprav mi je potekla oktobra. Popust sem ohranil. Letos jo bom podaljšal prej in tukaj ne vidim problema.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti