Se prijavljam nasljednji teden , če je še mogoče kakšne kandidat iz naših krajev ali pa bi se pripeljal od drugod bi mogoče lahko stisnili še kakšen € popusta...
Vleka prikolice nad 3,5T in vinjeta!
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Sem se še jaz pozanimal pri nas v Kamniku. Torej kot rečeno potrebnih je 9ur +1 ura. Cena za uro vožnje je 26,00€.
Se prijavljam nasljednji teden , če je še mogoče kakšne kandidat iz naših krajev ali pa bi se pripeljal od drugod bi mogoče lahko stisnili še kakšen € popusta...

Fiat Justitia ... Some day....
So se pa pravila za opravljanje voženj pri avtošoli z 1.7.2011 spremenila in ni možno več opravljat vožne EB kategorije z golfom in pripeto prikolico. Skupna teža vozila in priklopnika mora presegat 4250 Kg, zato skoraj obvezno opravljaš vožne z kombijom. Za kodo 96 pa mislim, da mora biti teža vozila in priklopnika večja od 3500Kg in manjša od 4250 Kg. V moji avtošoli se opravlja oba izpita z kobijem samo prikolici sta drugačni.
morje, morje...
igor11 napisal/-a:So se pa pravila za opravljanje voženj pri avtošoli z 1.7.2011 spremenila in ni možno več opravljat vožne EB kategorije z golfom in pripeto prikolico. Skupna teža vozila in priklopnika mora presegat 4250 Kg, zato skoraj obvezno opravljaš vožne z kombijom. Za kodo 96 pa mislim, da mora biti teža vozila in priklopnika večja od 3500Kg in manjša od 4250 Kg. V moji avtošoli se opravlja oba izpita z kobijem samo prikolici sta drugačni.
jaz bom vozil VW Tuareg in vleku prikolo zadaj
to mi je sporočil inštruktor
..MareC,samo da ne boš pozabil na prikolo od zadaj in stisnil po avto cesti na 130,bo inštruktor dobil izbuljene oči ti pa par dodatnih ur:)
.je že kar nekaj časa odkar sem opravljal B in so nam določene "nepravilnosti" prišle v navado,tako da bo treba pazit pri izpitu!!
Veliko sreče vsem na izpitu..
.je že kar nekaj časa odkar sem opravljal B in so nam določene "nepravilnosti" prišle v navado,tako da bo treba pazit pri izpitu!!
Veliko sreče vsem na izpitu..
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost