dokumenti
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
dokumenti
Malo sem ze pozabil kako potekajo zadeve zato prosim za osvezitev spomina! Danes sem zaaral drugi motor kateri je se upisan na prodajalcevo plovilo in ga bom prepisal na svojega ter me zanima ali je zadosti samo original racun ter kupoprodajna pogodba med mano in prodajalcem ali je potrebno priloziti tudi kupoprodajne od vseh prejsnih lastnikov,ker gre za 2t motor?
Nazadnje spremenil tim, dne Ne Avg 11, 2013 23:10, skupaj popravljeno 1 krat.
.
Dej no dej!
Jaz sem bil pa zmeraj prepričan, da se za vpis potrebuje dokumente ne pa "paperje."
Pa še ni po SSKJ!
Inštitut za slovenski jezik Frana Ramovša ZRC SAZU
Iskanje po Slovarju slovenskega knjižnega jezika
Zadetkov ni bilo: paperji
Potrebuješ pa izpis prejšnjega lastnika. Ti pa dokazilo, da si sedanji lastnik. Z računom ali pogodbo. Fino je imet še kakšen certifikat, če ni bil še nikoli vpisan v EU, da ti bo uspelo.
LP
.
Dej no dej!
Jaz sem bil pa zmeraj prepričan, da se za vpis potrebuje dokumente ne pa "paperje."
Pa še ni po SSKJ!
Potrebuješ pa izpis prejšnjega lastnika. Ti pa dokazilo, da si sedanji lastnik. Z računom ali pogodbo. Fino je imet še kakšen certifikat, če ni bil še nikoli vpisan v EU, da ti bo uspelo.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
tim napisal/-a:pajer1 napisal/-a:.
Dej no dej!
Pa še ni po SSKJ!
POPOLNOMA NEPOTREBNO!
Glej, pisana beseda je nekaj drugega kot govor. Pri pisanju se je potrebno malce potrudit in pri definicijah ravno tako.
LP
.
pajer 1
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 12 gostov