ena barka- dva z izpitom
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
ena barka- dva z izpitom
Eno vprašanje. Danes mi je znanec rekel, da so na Hrvaškem spremenili zakonodajo in bo po novem potrebno, da sta na plovilu dva z izpitom za voditelja čolna.
Prvič slišim, vem pa, da bi mi to precej zakompliciralo zadeve.
Zadeva ni logična, ker potem očitno ne moreš več sam upravljat barke, ampak vseeno vprašam, saj mi tudi precej druge zakonodaje ne deluje logično.
Ali je kdo kaj slišal?
Prvič slišim, vem pa, da bi mi to precej zakompliciralo zadeve.
Zadeva ni logična, ker potem očitno ne moreš več sam upravljat barke, ampak vseeno vprašam, saj mi tudi precej druge zakonodaje ne deluje logično.
Ali je kdo kaj slišal?
LP, Sodnick
Ja poleg vsega pripravljajo tudi zakon, da bosta tudi v avtomobilu obvezno dva šoferja. Eden bo vozil v eno smer drugi pa v drugo.
Kdorkoli ti to prodaja bere čudne časopise in posluša čudne radijske postaje. Vse te informacije so napačne.
So pa naši in njihovi zmožni vsega ...
Kdorkoli ti to prodaja bere čudne časopise in posluša čudne radijske postaje. Vse te informacije so napačne.
Pozejdon,
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
Grem spet na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ...
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
V času začetka avtomobilov sta morala biti voznik in kurjač (driver and chauffeur) - ampak o tem, kdo od njih kdaj ni bil trezen, bi bila predolga zgodba 
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
EL CAPITANO
- Admiral
- Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula
[[color=blue]b]
To se že izvaja v praksi
Pozejdon napisal/-a:Ja poleg vsega pripravljajo tudi zakon, da bosta tudi v avtomobilu obvezno dva šoferja. Eden bo vozil v eno smer drugi pa v drugo.
To se že izvaja v praksi
FISHING & SAILING IS LIFE
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
O tem, kdaj in zakaj 'prosti spis' rajši v ustrezni temi in ne tu.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov