Izpit za voditelja čolna - ponudniki???
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Izpit za voditelja čolna - ponudniki???
Pozdravljeni!
spravljam se k opravljanju izpita, pa sem že na začetku takoj zmeden glede izbire ponudnika...so vsi približno enako kvalitetni?
najbolj me prepriča ta ŠTUDENTSKA varjanta prek ŠOLTA - sm še študent 60€ zasledil sm še navtični tečaji te so še celo cenejši preko strani za kupone, sam se mi ne da čakat akcij in pa spinaker so pa najdražji?
če ma kdo konkretne izkušnje nej napiše
izpit delam ker rabim poleti za rentanje jet skija (cca. 1 tedn)
Hvala in Lp
spravljam se k opravljanju izpita, pa sem že na začetku takoj zmeden glede izbire ponudnika...so vsi približno enako kvalitetni?
najbolj me prepriča ta ŠTUDENTSKA varjanta prek ŠOLTA - sm še študent 60€ zasledil sm še navtični tečaji te so še celo cenejši preko strani za kupone, sam se mi ne da čakat akcij in pa spinaker so pa najdražji?
če ma kdo konkretne izkušnje nej napiše
izpit delam ker rabim poleti za rentanje jet skija (cca. 1 tedn)
Hvala in Lp
Ko sem vidu tele variante od Šolta in kuponkota me je skor srat ker sem dal malo prej pa 140. Cene pri spinaker, in ostalih so od 140-160EUR in ni tečaj verjetno nič drugačen od šoltovega.....Čeprav ko sem sam delal smo iz naše skupine vsi naredili, iz drugih skupin pa so leteli na veliko, mogoče pa je kaj na kvaliteti tečaja,....delal sem pri plavutki v lj-fužine.
-
al
al napisal/-a:KUPONI SO ZJEBALI, KAR SE JE ŠE ZJEBATI DALO.
Odvisno kako na to gledaš. Kupcem se samo smeji, ko cene padajo in se konkurenca kolje med sabo... dokler počasi ne zmanjka ponudnikov, ker ob prenizkih cenah pač ne morejo preživet. Še prej pa nehajo plačevat dobaviteljem, plače in prispevke zaposlenim, dajatve državi... Ampak to je že druga, grša zgodba padajočih cen in zaslužkov.
mene, mojo punco in kolega je koštal tečaj 110 evrov po glavi, inštruktor super, dostavil materijal, nas prijavil, parkrat odpredaval, ni da ni. Vse inkluziv.
Ostali ki so takole bili v skupinah po 10+, so 50% popadal kar smo bili mi tamo. Pa da daš 60 evrov za izpit pa še enkrat tolk zravn za "tečaj" pol pa lepo rukneš, je pa tud kr neki.
Sej kupončki v tem primeru nič ne nižajo cen. samo par budal več more večkrat it delat izpit.
Ostali ki so takole bili v skupinah po 10+, so 50% popadal kar smo bili mi tamo. Pa da daš 60 evrov za izpit pa še enkrat tolk zravn za "tečaj" pol pa lepo rukneš, je pa tud kr neki.
Sej kupončki v tem primeru nič ne nižajo cen. samo par budal več more večkrat it delat izpit.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta