hrvaški register plovil

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

waterski
Poročnik bojne ladje

hrvaški register plovil

OdgovorNapisal/-a waterski » Po Avg 25, 2014 08:47

Zanima me če imajo hrvatje tudi možnost spletnega vpogleda v register plovil tako kot je to pri nas?

Kdo ve?
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 25, 2014 16:58

Glavno kazalo baze znanja foruma
    Precej na koncu je razdelek s povezavami na razne pravne zadeve in tam sta tudi povezavi na vogled v Slo in Cro registra plovil.

Če še kakšna manjka, povejte in bom dodal.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Po Avg 25, 2014 17:36

Na linku za HR register plovil, pokaže tole:
百丽女鞋单鞋保险杠豹纹连体裤擦玻璃器潮男运动裤大笔记本大码女皮鞋格子衬衣彩泥模具餐椅套椅套宠物猫用品厨柜整体定做唇膏口红小样大卡车模型单机游戏光盘地素代购地摊货架折叠电动滑板钓鱼船橡皮艇二手货架白色毛衣包邮麻将宝蓝色女包超声波美容仪车用腰垫床罩1.8吊带蕾丝背心斗地主翡翠项坠韩国原单
核桃糖黑番茄种子薄牛仔裤女床罩床裙蕾丝单鞋女坡跟儿童便便器儿童旗袍儿童摇摇车粉底刷哥弟小西装格子衣广场舞裤笔记本桌便签本潮流衬衫陈冠希衬衫橱柜贴纸秋装蝙蝠衫大t恤女宽松地狱狂蛇地中海沙发电脑电源线电脑鼠标无线电烧烤炉儿童外套女童扒胎机拆胎机白金项链女蝙蝠衫开衫超硬台钓竿抽油烟机特价

Zakon s Floride imamo. No sedaj še reg. št. Kitajskih ? plovil. Bravo mi.

lp
Ne pusti se povlečt dol na njihov nivo. Tam so v prednosti.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 25, 2014 17:59

http://report.crs.hr/hrbwebreports/default.aspx piše, da je 'registar pomorskih brodova'. Na isti internetni domeni imajo tudi Pravila za brodice i jahte, iz česar sem domneval, da bi tudi te lahko imeli v tem registru.

Hvala, da si me opozoril, da dodam v kazala še to, saj iz registra pomorskih brodova ni povezave nazaj na ostalo na tej domeni.

Za vsebino na tej povezavi ne odgovarjam.

Daj, marenostrum, napiši še, kaj si vpisal, da si dobil, kar si navedel - in mogoče še to, kako veš, da je Kitajščina (jaz ne ločim dobro od Korejščine, Japonščine, Vietnamščine, za katere se bledo spomnim, da imajo ne-črkovne pisave).

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Po Avg 25, 2014 18:11

Če bi si prebral moj tekst, in ga tut razumel, bi videl, da sem pri navedku Kitajskih, postavil vprašaj, to izgleda tako ? ali :?: tako. Kaj to pomeni ? Da nisem siguren , če je kitajščina in torej NE trdim, da je to kitajščina. Bi pa verjetno ti moral vedet, saj si ti tole prlimu tja.
Ti sam upraš, če ti ni kaj jasno. :)
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 25, 2014 18:17

Lepa hvala za pojasnilo okrog vprašaja.

marenostrum napisal/-a:百丽女鞋单鞋保险杠豹纹连体裤擦玻璃器潮男运动裤大笔记本大码女皮鞋格子衬衣彩泥模具餐椅套椅套宠物猫用品厨柜整体定做唇膏口红小样大卡车模型单机游戏光盘地素代购地摊货架折叠电动滑板钓鱼船橡皮艇二手货架白色毛衣包邮麻将宝蓝色女包超声波美容仪车用腰垫床罩1.8吊带蕾丝背心斗地主翡翠项坠韩国原单
核桃糖黑番茄种子薄牛仔裤女床罩床裙蕾丝单鞋女坡跟儿童便便器儿童旗袍儿童摇摇车粉底刷哥弟小西装格子衣广场舞裤笔记本桌便签本潮流衬衫陈冠希衬衫橱柜贴纸秋装蝙蝠衫大t恤女宽松地狱狂蛇地中海沙发电脑电源线电脑鼠标无线电烧烤炉儿童外套女童扒胎机拆胎机白金项链女蝙蝠衫开衫超硬台钓竿抽油烟机特价

Tega žal pri najboljši volji ne razumem - tudi s pomočjo 'google translate' ne - čeprav pravi, da je poskusil prevesti iz Kitajščine.

Prevod:
Belle Women's shoes bumper Leopard Jumpsuit Cabo is a large influx of male sports pants large size women shoes notebook plaid shirt color mud mold Chair sets coverings pet cat supplies custom cabinets overall sample lipstick lipstick single game big truck model CD to prime purchasing stall shelves folding electric skateboard shelf white fishing boat dinghy used Mahjong navy blue sweater free shipping handbags ultrasonic beauty instrument car waist lace vest harness pad bedspread 1.8 Landlords Korean original single emerald pendant
Black walnut sugar tomato seeds thin woman in jeans skirt lace bedspread bed slope with single shoes female children dress children's poo is child shook his car foundation brush GeDi square dance clothing plaid suit pants laptop table notes this trend Edison shirt blouse bat shirt cupboard stickers Autumn Large t-shirt female loose hell mad snake Mediterranean sofa computer power cord computer mouse radio Barbecue children coat girls Tyre tire changer platinum necklace female bat cardigan superhard Taiwan fishing rod hoods Specials

Lahko prosim opišeš, kako si po skoku na povezavo http://report.crs.hr/hrbwebreports/default.aspx prišel do tega besedila?

marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Po Avg 25, 2014 18:31

Najprej klik na tvojo povezavo, Baza znanja, se odpre Kazalo baze znanja, potem pa klik na CRO_povezave (spodaj si napisal:Hvala mereC in potem se odprejo linki mareca, . In potem klik na HR register.
Lahko pa se klikne kamor koli na njegove linke v kitajščini :?: :?: :?: ???.
nac
Admiral

OdgovorNapisal/-a nac » Po Avg 25, 2014 18:53

marenostrum napisal/-a:Najprej klik na tvojo povezavo, Baza znanja, se odpre Kazalo baze znanja, potem pa klik na CRO_povezave (spodaj si napisal:Hvala mereC in potem se odprejo linki mareca, . In potem klik na HR register.

DAJ,MARENOSTRUM,NAMESTO DA JE..Š TAKE,KI DOSTIKRAT POVEJO OZ. NAPIŠEJO KAJ PAMETNEGA,RAJŠI TUDI TI PODAJ KAKŠEN UPORABEN PREDLOG AL PA IDEJO,NE PA SAMO TOLČT PO OSTALIH IN ZAJEBAVAT!!!

Waterski-takšnega vpogleda,kot je pri nas,da vpišeš registracijo in dobiš podatke,Hrvati nimajo. Je pa "čini mi se" neki vpogled za komercialna plovila(po imenu),ampak ne me držat za besedo.
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Avg 25, 2014 19:33

Hvala, marenostrum, zdaj ko si dopolnil, razumem.
    MareC je napisal seznam uporabnih povezav, na katerega sem jaz dal povezavo v kazalo. Med njimi je bila tudi http://www.nemo-hr.com/?hrvatski-registar-brodova/44/ - na katerih strežnik trenutno kaže, da ga je sesul malware s kitajske. Kolikor lahko vidim, niso sesuli dotedanje vsebine, ampak le dali čezenj svojo.

Kdaj in kako bodo na nemo-hr 'sčistili' svoj strežnik, ne morem uganiti (in tudi do kontaktnih podatkov ne pridem, da bi jih lahko obvestil, če še ne vedo).

Ampak kot sem že napisal, za vsebino na povezavah ne jaz ne MareC nisva odgovorna. Ko zapišem povezavo, je na njej to, na kar sem želel dati povezavo, ampak nihče ne more jamčiti, da bo tako ostalo.

nac napisal/-a:Waterski-takšnega vpogleda,kot je pri nas,da vpišeš registracijo in dobiš podatke,Hrvati nimajo. Je pa "čini mi se" neki vpogled za komercialna plovila(po imenu),ampak ne me držat za besedo.

Na moji povezavi se najde plovilo po imenu, IMO številki in HRB številki, ne pa recimo ZD-209. Aurora je recimo lesena motornjača nekaj nad 10m, ampak če ima registracijo tipa lučka-ispostava-broj, je nisem našel in torej kaže, da je to registar brodova, na registar brodica pa doslej nisem našel povezave.

Obstaja (po njem preverja policija), ampak kaže, da ni javen.
Popravek - vprašanje je tudi, ali so vse lučke kapetanije povezane...
http://forum.ribolovnamoru.com/viewtopi ... 84&t=11987

marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » To Avg 26, 2014 09:57

nac napisal/-a:
marenostrum napisal/-a:Najprej klik na tvojo povezavo, Baza znanja, se odpre Kazalo baze znanja, potem pa klik na CRO_povezave (spodaj si napisal:Hvala mereC in potem se odprejo linki mareca, . In potem klik na HR register.

DAJ,MARENOSTRUM,NAMESTO DA JE..Š TAKE,KI DOSTIKRAT POVEJO OZ. NAPIŠEJO KAJ PAMETNEGA,RAJŠI TUDI TI PODAJ KAKŠEN UPORABEN PREDLOG AL PA IDEJO,NE PA SAMO TOLČT PO OSTALIH IN ZAJEBAVAT!!!

Waterski-takšnega vpogleda,kot je pri nas,da vpišeš registracijo in dobiš podatke,Hrvati nimajo. Je pa "čini mi se" neki vpogled za komercialna plovila(po imenu),ampak ne me držat za besedo.

Kaj pa je stabo nac. A tebe tut slabo vreme jebe. Pa kapslok izključi, ali pa se dereš. Hudo je tako stanje. Verjetno so za tebe info. o zakonodaji na Floridi in na Kitajskem ?? dobrodošle. Pluješ tudi tam :?:
Sem pa opozoril, da linki za CRO register ne delujejo, ali pa so v kitajščini ??.

Kaj pametnega tuki pisat pa itak nima veze. Se vedno najde enih par kteri zminirajo poste, pa naj bodo kakšni hočeš.

Ne se sekirat, bo že prišlo lepo vreme.

Sicer pa, nac, če bi prebiral, razmislil itd. , bi vidu da sem na MT-jevo vprašanje:Lahko prosim opišeš, kako si po skoku na povezavo http://report.crs.hr/hrbwebreports/default.aspx prišel do tega besedila?
odgovoril na pot do tega linka. Z tekstom kter je teb sporen in kterga si ti prilimu .
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » To Avg 26, 2014 14:54

Mogoče pa sta marenostrum in Marjan Tomki malo narobe priklopljena, ker kjer je eden je takoj zraven drugi in potem mislita da sta na masengeru. :twisted:
Guma je guma, zaenkrat.
nac
Admiral

OdgovorNapisal/-a nac » To Avg 26, 2014 16:12

marenostrum napisal/-a:
nac napisal/-a:

Kaj pa je stabo nac. A tebe tut slabo vreme jebe. Pa kapslok izključi, ali pa se dereš. Hudo je tako stanje. Verjetno so za tebe info. o zakonodaji na Floridi in na Kitajskem ?? dobrodošle. Pluješ tudi tam :?:
Sem pa opozoril, da linki za CRO register ne delujejo, ali pa so v kitajščini ??.

Kaj pametnega tuki pisat pa itak nima veze. Se vedno najde enih par kteri zminirajo poste, pa naj bodo kakšni hočeš.

Ne se sekirat, bo že prišlo lepo vreme.

Sicer pa, nac, če bi prebiral, razmislil itd. , bi vidu da sem na MT-jevo vprašanje:Lahko prosim opišeš, kako si po skoku na povezavo http://report.crs.hr/hrbwebreports/default.aspx prišel do tega besedila?
odgovoril na pot do tega linka. Z tekstom kter je teb sporen in kterga si ti prilimu .

Ja,Marenostrum- DEREM se,in to na take,kateri tukaj na tem forumu samo sr...e delajo in pišejo,od njih pa na žalost ni ničesar drugega,kot eno samo ropotanje,kot branjevke. Janadino je kar prav ocenil-messanger. In takih tipov je čedalje več,tisti pa,ki so včasih precej pametnega povedali,dajali nasvete,so se pa umaknili. Ampak tega te ropotulje tako ali tako ne vedo.Malo manjka kakšnih Banovcev. Pa lep pozdrav!
marenostrum
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a marenostrum » Sr Avg 27, 2014 08:30

Glej nac, sem ti lepo napisal, pojasnil itd, ti pa še naprej z banovci in podobnim. Dobro, pač nočeš ali neznaš razumet. Tvoja stvar.
Potem pravš, da uni kter so prej pisal dobre prispevke, sedaj ne sodelujejo več? Za Nikolo Tesla verjetno vsi veste zakaj je nehal in kdo je glavni krivec. Pa ne jaz Pa še nekaj takih je, kteri so bili vedno sprovocirani, pa več ne sodelujejo. Ampak to zaradi pametnjakovičev, kteri vedno vedo več. Seveda po tem , ko preberejo odgovore, jih skombinirajo, potem pa podajo "svoje" mnenje.
Če pa gledam in berem, koliko se je pisalo plehkosti, kdo kam naj pride in kako pijačo dobi-tukaj in to po vseh forumih neglede na vsebino, je janadino tut precej sodeloval (toliko o messengerju), pa se strinjam z temi, kteri so kar nekaj časa nazaj opozarjali, da Morjeplovec postaja facebook, ali pač messenger.
Pa ne se matrat razumeti tole napisano.

Ps: Napisano od tebe:"Ajde-še enkrat piši,še ni v redu. Če ne,pa mamo pokliči,naj ti napiše,če ti je verjetno pri domačih nalogah pomagala,pa naj ti še zdaj. Wink". A to je tisto kar imenuješ ropotanje. Pa ne boj se. Sem našel precej tvojga ropotanja, oziroma "konstruktivnih" postov, na nivoju.
inspiron
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a inspiron » Sr Avg 27, 2014 09:08

(Zakaj NT ni vec na foumu?? A ima kdo njegov kontakta, recimo mail ali GSM no. - ga bom verjetno rabil).
Uporabniški avatar
evovii
Admiral

OdgovorNapisal/-a evovii » Sr Avg 27, 2014 10:11

inspiron napisal/-a:(Zakaj NT ni vec na foumu?? A ima kdo njegov kontakta, recimo mail ali GSM no. - ga bom verjetno rabil).

www.harpoon.si
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov