Kaj če eno leto ne plačam zavarovanja.
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Kaj če eno leto ne plačam zavarovanja.
No znima me kako je če eno leto ne plačam zavarovanja. Čoln imam reistriran v SLO. Koliko vem je zakon tak, da zavarovalnica poščlje kapetaniji obvestilo da zvarovanje za to leto ni plačano, oni pa te lahko izpišejo iz registra plovil.
Pač letos je tako naneslo, da bomo dobili pomladek, in se verjetno ne bomo podajali med valove.
Ali naj vseeno plačam teg 60 eurov zaradi samega mira?
Pač letos je tako naneslo, da bomo dobili pomladek, in se verjetno ne bomo podajali med valove.
Ali naj vseeno plačam teg 60 eurov zaradi samega mira?
Re: Kaj če eno leto ne plačam zavarovanja.
mrdaco napisal/-a:poščlje kapetaniji
Poščije?
Mal heca
Kolikor je meni znano, si dolžen plačevat zavarovanje, dokler plovila ne odjaviš iz registra, ali prodaš (in dostaviš zavarovalnici kopijo zavarovalne police novega lastnika).
Nazadnje spremenil H2O, dne Po Jan 12, 2015 15:44, skupaj popravljeno 2 krat.
kot vem začasnega, ne stalnega,
Da splača se 100% !
1.ker se rešiš naših, veleumov ,
2. rešiš se "tehničnega pregleda"
3. rešiš se podalševanja registracije, ki je navadna bedarija !
4. rešiš se vprašanju, ali plačati registracijo za eno leto ali ne, ker to ali storiš ali pa ne.
5. nihče te ne tera, da moraš zavarovati za toliko časa, kolikor je registrirano !
Druga varijanta je trajna Hrvaška registracija, ki podobna, vendar, kdo bo imel pa kocke na zastavi ?
VAL jo uredi, jaz poberem pa 10%

Da splača se 100% !
1.ker se rešiš naših, veleumov ,
2. rešiš se "tehničnega pregleda"
3. rešiš se podalševanja registracije, ki je navadna bedarija !
4. rešiš se vprašanju, ali plačati registracijo za eno leto ali ne, ker to ali storiš ali pa ne.
5. nihče te ne tera, da moraš zavarovati za toliko časa, kolikor je registrirano !
Druga varijanta je trajna Hrvaška registracija, ki podobna, vendar, kdo bo imel pa kocke na zastavi ?
VAL jo uredi, jaz poberem pa 10%

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
gregor.n napisal/-a:Zakaj pa letos nič med valove, a ko dobiš otroka je pa konc sveta al kaj....zapomni si, da si probleme delajo starši, otroc nikol
Junija pričakujemo povečanje družine
Tako z praktično novorojenčkom ne morem skakt in se kobacat na gumenjaka. Imam 4m Hondo. Sicer bi zelo zelo rad sel malo naokoli, samo nima smisla žene in malega puščat na obali pod marelo.
Ker imam gumico hranjeno kar pri hrčkih me vedno bolj mika da bi registriral pri njih, ker je v Sloveniland niti ne vlačim. Mogoče je to zdaj razlog da naslednje leto to uredim.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 9 gostov