Pozdravljeni,
na kratko: čoln z notranjim motorjem, kupljen v Sloveniji, registriran v Sloveniji, star 4 leta. Za čoln imamo prikolico, vendar smo jo odjavili iz prometa, ker jo uporabljamo samo za podstavek čolna pozimi....
Je vozna, stara 4 leta. Čoln je na Hrvaško prišel po cesti.
Čez zimo je čoln tudi na Hrvaškem, na suhem, pri nekom, ki čez zimo čuva prikolice in čolne.
V začetku poletja gre čoln v vodo, kupimo vinjeto..... čoln pa je privezan v kampu v kampu, vendar na "divji"boji.... sami si pač uredimo privez, kamp z nami nima nič, tudi čoln ni nikjer zaveden.
Počitniško prikolico imamo stalno v kampu, smo ta T2L obrazec uredili jeseni, plačali špedicijo....
Sedaj nas čaka enako za čoln, na naši carini pa me je prestrašila, da je hrvaška špedicija pri čolnih neprimerno dražja kot za počitniške prikolice. Za prikolico je bilo nekje 150 €, vse papirje pa je urejal kamp.
Je to res? Govorila je o zneskih 600, 700 €? In sama rekla, da se čudi, da še nihče od nas ni pop...il.
Koliko ste vi plačali za čoln, pri kateri špediciji ste to urejali?
Hvala za odgovore,
Sushi
spet T2L
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Če te ta, kjer imaš čoln pozimi ni zavedel in čoln ni bil v začasnem uvozu, se nimaš po mojih dolgotrajnih in neuspešnih poizvedovanjih, kaj sekirat.
Drugače bi lahko imel problem, ker se je (če se ne motim in ni bilo kaj podaljšano) rok za ureditev že iztekel.
Jaz sem nad vsem tem sicer že obupal. Dobil sicer T2L, a so se spomnili, da za izvenkrmne motorje ne velja. Tako nisem mogel nikakor urediti, menda bi formalno le z izvozom nazaj (to je nek drug obrazec in večji stroški špedicije ter vožnja čolna nazaj v SLO na slovensko carino). Tako sem po nasvetu gazde, kjer imam čoln, z njim pred koncem leta 2014 čoln odjavil, da je on (menda - upam) prekinil začasni uvoz. In čolna formalno (menda) ni več v uvozu in na Hrvaškem. Sedaj bom pa spet z njim sklenil pogodbo, čoln pa pač po cesti "pride" nazaj. Pa da vidimo.
Imam milijon mailom različnim carisnkim organom, T2L, davke imam vse plačane, čoln je bil odjavljen iz uvoza. Verjetno sicer ni vse čisto po zakonu, a se ne bom prav dosti več sekiral.
Drugače bi lahko imel problem, ker se je (če se ne motim in ni bilo kaj podaljšano) rok za ureditev že iztekel.
Jaz sem nad vsem tem sicer že obupal. Dobil sicer T2L, a so se spomnili, da za izvenkrmne motorje ne velja. Tako nisem mogel nikakor urediti, menda bi formalno le z izvozom nazaj (to je nek drug obrazec in večji stroški špedicije ter vožnja čolna nazaj v SLO na slovensko carino). Tako sem po nasvetu gazde, kjer imam čoln, z njim pred koncem leta 2014 čoln odjavil, da je on (menda - upam) prekinil začasni uvoz. In čolna formalno (menda) ni več v uvozu in na Hrvaškem. Sedaj bom pa spet z njim sklenil pogodbo, čoln pa pač po cesti "pride" nazaj. Pa da vidimo.
Imam milijon mailom različnim carisnkim organom, T2L, davke imam vse plačane, čoln je bil odjavljen iz uvoza. Verjetno sicer ni vse čisto po zakonu, a se ne bom prav dosti več sekiral.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti