Na otok silba sem prijadral petek 16.6 ,seveda smo takoj zavili v gostilno ,ki je tik ob lučici.Ker smo bili tisti trenutek sami z lastnikom ,se je razvila debata o zastavah ,ki mu visijo s stropa in med njimi tudi morjeplovska.ob vprašanju o morjeplovcih me je presenetil z odgovorom.rekel je ,da se pripeljejo z večjimi gliserji,se napijejo navijajo preglasno muziko celo noč tako da je že moral klicat policijo.Tudi sam se poveselim ampak tako ,da ne motim drugih
lp
silba
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
Ta je mal retardiran. Tu je bilo že debate o njemu.
Če bi jedli pri njem, ga ne bi motila niti glasba, niti đumbus. Ker pa smo šli v drugo oštarijo, pa nas je naslednje jutro komaj postregel s kavo. Je imel fris, kot če bi moral on plačat.
Če pride v mali mandrač 100 veselih ljudi, valjda da je galama. Samo tudi trošijo.
A to je pa pozabu povedat, da je družba več 10 morjeplovcev skoraj cel dan naročevala rundo za rundo pri njemu.
To ga pa ni motilo, ane.
Najbolj ga je zabolelo, ko je tale skupina (verjetno si je že mel roke) šla mimo njega jest v gostilno, kjer se je admin dogovoril. Auuuva.

Če bi jedli pri njem, ga ne bi motila niti glasba, niti đumbus. Ker pa smo šli v drugo oštarijo, pa nas je naslednje jutro komaj postregel s kavo. Je imel fris, kot če bi moral on plačat.
Če pride v mali mandrač 100 veselih ljudi, valjda da je galama. Samo tudi trošijo.
A to je pa pozabu povedat, da je družba več 10 morjeplovcev skoraj cel dan naročevala rundo za rundo pri njemu.
Najbolj ga je zabolelo, ko je tale skupina (verjetno si je že mel roke) šla mimo njega jest v gostilno, kjer se je admin dogovoril. Auuuva.

"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
NOVI FOSIL
- Admiral
- Kraj: LJ-CRES
- Kontakt:
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov