silba

Debata o obnašanju in pravilih na morju ter starih in novih zakonih, ki zadevajo navtiko.

Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1

Leonardo
Kapitan

silba

OdgovorNapisal/-a Leonardo » Sr Jun 21, 2017 20:18

Na otok silba sem prijadral petek 16.6 ,seveda smo takoj zavili v gostilno ,ki je tik ob lučici.Ker smo bili tisti trenutek sami z lastnikom ,se je razvila debata o zastavah ,ki mu visijo s stropa in med njimi tudi morjeplovska.ob vprašanju o morjeplovcih me je presenetil z odgovorom.rekel je ,da se pripeljejo z večjimi gliserji,se napijejo navijajo preglasno muziko celo noč tako da je že moral klicat policijo.Tudi sam se poveselim ampak tako ,da ne motim drugih
lp
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Sr Jun 21, 2017 20:24

Ta je mal retardiran. Tu je bilo že debate o njemu.
Če bi jedli pri njem, ga ne bi motila niti glasba, niti đumbus. Ker pa smo šli v drugo oštarijo, pa nas je naslednje jutro komaj postregel s kavo. Je imel fris, kot če bi moral on plačat. :roll:
Če pride v mali mandrač 100 veselih ljudi, valjda da je galama. Samo tudi trošijo.

A to je pa pozabu povedat, da je družba več 10 morjeplovcev skoraj cel dan naročevala rundo za rundo pri njemu. :idea: To ga pa ni motilo, ane.

Najbolj ga je zabolelo, ko je tale skupina (verjetno si je že mel roke) šla mimo njega jest v gostilno, kjer se je admin dogovoril. Auuuva. :P

Slika
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
janadino
Admiral

OdgovorNapisal/-a janadino » Če Jun 22, 2017 07:13

Smo bili tam pred dobrim tednom in nam je takoj ponudil jedilne liste pa našteval kaj vse ponujajo. Sem se enkrat v jesen lani ali predlani že nasankal pri večerji in se ne mislim več.
Mi smo pač prišli samo na pivo in je bil od natakarja takoj nos dol obrnejn. Smešno že. :lol:
Guma je guma, zaenkrat.
ELAN666
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » Če Jun 22, 2017 08:42

neverjetno kakšen odpor naredi preoćitna želja po zaslužku do sočloveka ..........
zlatko83
Admiral

OdgovorNapisal/-a zlatko83 » Če Jun 22, 2017 10:28

Značilno je, da so navadno Hrvati v začetku poletja, po zimski finančni suši vsi nervozni in človeka sploh ne vidijo, ampak le valuto :(
Čez poletje in proti jeseni se navadno že malce umirijo :D
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Ne Jun 25, 2017 21:59

No, jaz grem vsako leto na Silbo, pa imam z lastnikom dobre izkušnje.
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Ne Jun 25, 2017 22:00

Daki napisal/-a:No, jaz grem vsako leto na Silbo, pa imam z lastnikom vedno dobre izkušnje.
NOVI FOSIL
Admiral
Kraj: LJ-CRES
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a NOVI FOSIL » Sr Jul 12, 2017 19:04

Daki napisal/-a:
Daki napisal/-a:No, jaz grem vsako leto na Silbo, pa imam z lastnikom vedno dobre izkušnje.

:D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov