posoja barke
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
posoja barke
Prosil bi če mi kdo zna povedat kaj rabim oziroma če lahko posodim barko kolegu, ki je sl. registracije in ima privez na hrvaškem. Seveda poleg tega, da so vpisani v krov listo.
Če kdo ve se mu lepo zahvaljujem za odgovor.
Pa seveda lep dan
Če kdo ve se mu lepo zahvaljujem za odgovor.
Pa seveda lep dan
pomisli in zgodilo se bo
LIPNIK napisal/-a:ljubo,lahko mu jo posodiš če boš ti zraven,ker drugač bo črni čarter, je pa ja boljš da greš z nami na ruto
Na žalost štartam šele v petek na morje. Pa še vsega ni poštimanega. Ruta pride naslednje leto na vrsto. Na žalost to vreme me malo jeblje pa še dela je preveč. Pa sej drugo leto penzija. Pa se ne bom pozdravlju ku penzionisti."ej stari živjo hitim k nimam časa" hehehe. No malo me je zabasalo pa bo bolje.
hehehehhehehehehehfala Lipnik pa seveda ko se z rute vrnete v Klimno ste dobrodošli. Pir pa vino pa še ki trdega bo zravn da ne bo samo tekoče. hehehehhe
pomisli in zgodilo se bo
Uradno se ne smeš iti nobenega čarterja, če nimaš zato registriranega podjetja in plačuješ visoke koncesnine in davke.
Torej, če boš komur koli razlagal o denarju, ki ti ga prijatelj da, da se lahko vozi s tvojo barko, potem si oplel ti in tvoja barka, tudi, če ti da samo 100€ simboličnega nadomestila. Skratka, samo pooblastilo in nič denarja, do kvote na popisu posadke.
Kar z drugimi besedami pomeni, da se niti ne moreš iti črnega čarterja, če se misliš kaj sam vozit s svojimi prijatelji in družinskimi člani.
Upam, da se kaj spremeni s HRvEU, da bomo lahko uporabljali svojo lastnino brez neumnih omejitev. Zame smiselna omejitev bi bila vsaj 5xštevila za katerega je barka registrirana, tako da lahko pobereš kakšnega prijatelja, ki ga srečaš ob poti in ga zapelješ en krog. Zdaj to ni mogoče!!!"#$%&/()=
Torej, če boš komur koli razlagal o denarju, ki ti ga prijatelj da, da se lahko vozi s tvojo barko, potem si oplel ti in tvoja barka, tudi, če ti da samo 100€ simboličnega nadomestila. Skratka, samo pooblastilo in nič denarja, do kvote na popisu posadke.
Kar z drugimi besedami pomeni, da se niti ne moreš iti črnega čarterja, če se misliš kaj sam vozit s svojimi prijatelji in družinskimi člani.
Upam, da se kaj spremeni s HRvEU, da bomo lahko uporabljali svojo lastnino brez neumnih omejitev. Zame smiselna omejitev bi bila vsaj 5xštevila za katerega je barka registrirana, tako da lahko pobereš kakšnega prijatelja, ki ga srečaš ob poti in ga zapelješ en krog. Zdaj to ni mogoče!!!"#$%&/()=
Boško napisal/-a:Živjo!
Tudi meni ste pomagali s tem postom, ampak ali je še kakšna druga možnost kot potrjeno pooblastilo pri notarju?
Ali je možno vpisati 2 lastnika čolna?
Za vpis solastnika moraš poslati na izpostavo, kjer imaš vpisan čoln overjeno kupoprodajno ali darilno pogodbo kjer bo razviden lastniški delež solastnika. Cena na izpostavi 14 EUR
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti