nemška registracija
Moderatorji: moderator2, moderator, pajer1
nemška registracija
Pozdravljeni vsi. Kakšna je situacija pri kopenskem prehodu meje s plovilom, ki je registrirano pod D zastavo. Nekje sem zasledil, da znajo biti problemi pri prehodu SLO-HR meje...Ali kdo vekako je s tem.
Re: nemška registracija
tomaz_slo napisal/-a:Pozdravljeni vsi. Kakšna je situacija pri kopenskem prehodu meje s plovilom, ki je registrirano pod D zastavo. Nekje sem zasledil, da znajo biti problemi pri prehodu SLO-HR meje...Ali kdo vekako je s tem.
Premalo podatkov, da ti lahko uporabno odgovori kdorkoli.
Lastnik z veljavnimi dokumenti in regularno barko pa načeloma nima težav pri prehodu meje.
Smo v EU in za vzhodni Jadran prva ali zadnja kontrola.
Takle mamo.
LP
.
pajer 1
Kdor misli, da ne zna molit, naj gre na morje!
bolid napisal/-a:Če si lastnik plovila ti ki ga obenem tudi pelješ žez mejo potem ni težav, mora pa bit zavarovanoGovorim iz lastnih izkušenj
Tudi kdo ga pelje ni važno.
Smo jih več peljali in lastnik je čakal na meji.
Važni so papirji in lastnik.
LP
.
pajer 1
- Savo1953
- Admiral
- Kraj: Škofljica - Kvarner (Duga uvala)
Pa saj vse tole velja tudi za SLO registracijo, vsaj kar se dokumentacije in zavarovanja tiče.
Res pa je, da meni niso vedno pregledali papirje, temveč včasih samo vprašali če imam vse urejeno....
Tudi pri vračanju običajno pregledajo dokumente, bolj na Hr strani kot pa naši...
Govorim o kopenskem prehodu meje z vozilom na prikolici...
Res pa je, da meni niso vedno pregledali papirje, temveč včasih samo vprašali če imam vse urejeno....
Tudi pri vračanju običajno pregledajo dokumente, bolj na Hr strani kot pa naši...
Govorim o kopenskem prehodu meje z vozilom na prikolici...
Kdor hoče, najde pot, kdor noče, najde izgovor.
Hvala vsem. Zdaj sem se spomnil, da sem nasprotne informacije našel tule:
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=4496
http://www.morjeplovec.net/forum/viewtopic.php?t=4496
Kolikor sem jaz zasledil in tudi moje plovilo vlečem tako.Plovilo je pod D registracijo,prikolica s katero ga prevažam pa je registrirana v SLO.Plus tega da imam tudi use kategorije.Sem pa videl na cesti tudi dobre ideje,ko je imel čoln na USA prikolici,ki je seveda ne moreš registrirat pri nas(brez velikih popravkov bremze....)lepo naloženo na prikolico s katero se prevažajo pokvarjena vozila, popolno enostavno in legalno.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti