P: polizpodrivno barko
Moderatorji: moderator2, moderator, Matejc
P: polizpodrivno barko
Prodam barko dolžine 7.9m v linku pa so slike in podatki.
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 20-%202001
https://www.mornar.net/Show/boat.asp?ID ... 20-%202001
Re: P: polizpodrivno barko
kasaudio napisal/-a:Veliko sreče s prodajo želim!
ta jo bo res rabil, vsaj pri predstavitvi bi se lahk potrudil, fotke so grozne in barka zgleda kot sekret, taki oglasi me že takoj ko pogledam fotke odvrnejo, to kaže lahko samo na to kako je bila barka v uporabi in kaže odnos lastnika do stvari
glede cene pa se ne razpravlja
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Ajme kaj bi moja rekla, če bi ji v kuhinjo na pult ali v salon pršravfal izvenkrmni motor!?? 
MareC napisal/-a:kasaudio napisal/-a:Veliko sreče s prodajo želim!
ta jo bo res rabil, vsaj pri predstavitvi bi se lahk potrudil, fotke so grozne in barka zgleda kot sekret, taki oglasi me že takoj ko pogledam fotke odvrnejo, to kaže lahko samo na to kako je bila barka v uporabi in kaže odnos lastnika do stvari
glede cene pa se ne razpravlja
In kolk bi takle doktor kot si ti ponudil?
Nikola T. napisal/-a:Ajme kaj bi moja rekla, če bi ji v kuhinjo na pult ali v salon pršravfal izvenkrmni motor!??
Če bi dobr pogledu ni v kuhinji na pultu
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Sem napisal ...ali v salon!
Kapo dol, da si se lotil obnove, ker vem koliko je to dela in stroškov. Na žalost si pogruntal kar nekaj detaljev, ki samo tebi špilajo. Tako plovilo je vedno težko prodat.
Kapo dol, da si se lotil obnove, ker vem koliko je to dela in stroškov. Na žalost si pogruntal kar nekaj detaljev, ki samo tebi špilajo. Tako plovilo je vedno težko prodat.
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
Fantje naj vam bo nekaj jasno, možakar prodaja barko, če mu ne morete pomagat pri prodaji in vam barka ni več, zadržite take negativne komentarje zase in bodite raje tiho. Verjetno tudi vam nebi bilo všeč, da ko prodajaš svojo barko in ti not skačejo s takimi kritikami. Če se gremo morjeplovce in smo en tak tim, si raje pomagajmo, ne se pa metat ven s svojimi komentarji. Če ti ni všeč, bodi tiho in mnenje zadrži zase. Takšna dejanje delajo sam razkol med nami.
mašinfirer
Prodano
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost