Seatow članstvo. Vas zanima?
Moderatorji: moderator2, moderator
Tam veliko sidrajo, tako da ni čudno da vsaj eden na dan udari na čer. Drugače je zaliv OK saj je zaprt za vse vetrove. Dober je naslednji zaliv Kaldonta, vendar vam bodo pustili sidrati samo ob močnem vetru, kajti v zalivu je ribogojnica in ima konsesijo za skoraj cel zaliv, vendar po hrvaških predpisih so 500 m od dodeljene konsesije prepovedane vse dejavnost, vključno kopanje, sidranje itd. V zaliv Kaldonta lahko zapljujete po levi strani ob obali gledano s smeri zahoda proti vzhodu. Globina je ok okoli 8,8 m skoraj do obale.
samo morje !
Tole je delček zemljevida zaliva Martinščica. Hrvaška specialka 1:25.000 starejšega datuma. Čeri na sredini niso označene. Rdečo sled je narisal moj GPS letos poleti. Čeri nisem videl, tudi zadel jih nisem;-) Sem pa moral biti zelo blizu, grrrrrr. Bi lahko kdo označil kje so. Marsikomu bo koristilo. Lahko mi tudi pošljete gps koordinate, če je kdo plul tik ob čereh, jih bom narisal na tole karto.
LP Francelj

LP Francelj

-
dalvey
Hvala uporabnik "novinec" za izčrpne informacije o SEATOW članstvu, mislim da je zadeva lahko zelo koristna, predvsem ima pa tudi psihološki ućinek, ko imaš varnejši občutek, da obstoji nekaj na kar lahko računaš v primeru potrebe po pomoči
Lp in mirno morje
Lp in mirno morje
-
dalvey
Morjeplovec "indoo" hvala za grafično predstavitev čeri v uvali Martinščica na Cresu, si bomo dali na disk in sprintali v coloru
Lp
Lp
-
dalvey
-
dalvey
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot], Kristijan in 5 gostov