Privez kvarner istra
Moderatorji: moderator2, moderator
Privez kvarner istra
Pozdrav.Prosim če kdo ve za kakšen vez 8m nekje v kvarnerju ali istri
Lep pozdrav morjeplovci
Lep pozdrav morjeplovci
-
Bouges Nina
- Admiral
Hvala za nasvet...
Za ta privez vem, ja...
Sam iščem bolj za najem (3-4 mesece na leto)...
8 jurčkov mi je tud mal preveč...
Bi bla pa Kantrida idealka, sam za najem se ne da nič zmenit (samo za domačine, člane društva, itd.). Sem probu tud mal "podmazat", sam se preveč bojijo kapetanije, ki baje kr redno izvaja kontrolo...
Za ta privez vem, ja...
Sam iščem bolj za najem (3-4 mesece na leto)...
8 jurčkov mi je tud mal preveč...
Bi bla pa Kantrida idealka, sam za najem se ne da nič zmenit (samo za domačine, člane društva, itd.). Sem probu tud mal "podmazat", sam se preveč bojijo kapetanije, ki baje kr redno izvaja kontrolo...
Če je samo za domačine, nima smisla kupit , ker če nimaš cro zastave ne smeš vezat, možno pa da je še vezano na državljanstvo? Pri Puli je gastrbajtar kupu vez v taki novi lučici (legalno ), ker ni imel cro zastave ni smel vezat čolna . Je mogel preregistrerat na cro zastavo. Naš gazda je imel vez v taki lučici, vendar ga nisem smel uporabljat, sem moral najet privat vez.
morje, morje...
igor11 napisal/-a:Če je samo za domačine, nima smisla kupit , ker če nimaš cro zastave ne smeš vezat, možno pa da je še vezano na državljanstvo? Pri Puli je gastrbajtar kupu vez v taki novi lučici (legalno ), ker ni imel cro zastave ni smel vezat čolna . Je mogel preregistrerat na cro zastavo. Naš gazda je imel vez v taki lučici, vendar ga nisem smel uporabljat, sem moral najet privat vez.
Igor,kje v Puli pa se da kupit takšen vez v novi lučici.
L.P.
vili napisal/-a:igor11 napisal/-a:Ne vem kako se lučica imenuje ampak je zraven naselja Vinkuran, oz. takoj pod naseljem. Prednost so imeli domačini, ne vem pa če je kakšen vez še prost.
Igor hvala
Sem vceraj odplul do te lucice,pa res zgleda da je vse polno.
Živjo, načeloma ni vse polno, nekaj vezov dajejo v najem, vendar samo domačinom oziroma "priporočenim" s hrvaško zastavo.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta