meja do luksuza...
Moderatorji: moderator2, moderator
meja do luksuza...
zanima me koliko imaš lahko max. dolžino čolna, da se ne vtaknejo vate pri obračunavanju plačila vrtca...
na to me je opomnil nek znanec, ker je njegov kolega dobil "zanimivo" odločbo o plačilu vrtca, ker je to obravnavano kot luksuz. Ok razumem, da se plača luksuz, ne pa unih borih 4 metrov dolžine gume,....
skratka kako je s tem?
hvala in lp
na to me je opomnil nek znanec, ker je njegov kolega dobil "zanimivo" odločbo o plačilu vrtca, ker je to obravnavano kot luksuz. Ok razumem, da se plača luksuz, ne pa unih borih 4 metrov dolžine gume,....
skratka kako je s tem?
hvala in lp
če ima otrok kaj na bančnem računu oz. hranilni knjižici nisi upravičen do subvncioniranega plačila vrtca ampak moraš plačat s tistim prihrankom ki ga ima tvoj otrok šele nato lahko daš vlogo za subvencioniran vrtec.
nekaj v tem smislu je, vem da je potrebno za plačilo vrtca porabit otrokove prihranke, drugače ni upravičen do vrtca.
v glavnem zelo bolano. nič ne smeš imeti prihrankov, delat moraš za svojo hrano, položnice in državo (da imajo politiki za svoj lasten žep da lahko kradejo naprej)
nekaj v tem smislu je, vem da je potrebno za plačilo vrtca porabit otrokove prihranke, drugače ni upravičen do vrtca.
v glavnem zelo bolano. nič ne smeš imeti prihrankov, delat moraš za svojo hrano, položnice in državo (da imajo politiki za svoj lasten žep da lahko kradejo naprej)
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Da ne govoriom o tem, da je bil otrokov varčevalni račun namenjen temu, da se on nauči varčevati.
Če je tako, kot opisujete, nas zdaj država hoče pripraviti do tega, da naučimo otroke, naj naslednji rodovi NE varčujejo. Janša in klapa, kako gre to z vašimi božjimi zapovedmi, da je treba varčevati, pa naj stane kar hoče
Če je tako, kot opisujete, nas zdaj država hoče pripraviti do tega, da naučimo otroke, naj naslednji rodovi NE varčujejo. Janša in klapa, kako gre to z vašimi božjimi zapovedmi, da je treba varčevati, pa naj stane kar hoče
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Enim očitno ni jasno kaj so socialni transferji ter olajšave in komu so v prvi vrtsti namenjene. Preprosto moraš občudovat modele, ki imajo barke krepko čez 12 metrov in se pritožujejo čez plačilo vrtca ali davkov.
Da je mera polna so jih običajno polna usta o bankrotiranih grkih in izkoriščevalnih romih.
Bi še razumel logično nerganje za kake manjše čolne ali jadrnice tam do 6M, da se pa pelješ s čolnom ali vozilom večjih vrednosti ali velikosti pa je že malo preveč, če se mene vpraša. Kak vas ni sram plačat +5000 EUR za privez barkače pa nimate za plačilo vrtca. Sine imamo 12M barko in novega BMW v garaži! Za tvoj vrtec in prehrano pa bo plačala država. Kr neki no.
Brez zamere sam tega filma ne boste videli v nobeni resni ali razviti državi, pri nas pa so tovrstne malverzacije popolnoma normalne.
Mojih 5 centov na to temo...
Da je mera polna so jih običajno polna usta o bankrotiranih grkih in izkoriščevalnih romih.
Bi še razumel logično nerganje za kake manjše čolne ali jadrnice tam do 6M, da se pa pelješ s čolnom ali vozilom večjih vrednosti ali velikosti pa je že malo preveč, če se mene vpraša. Kak vas ni sram plačat +5000 EUR za privez barkače pa nimate za plačilo vrtca. Sine imamo 12M barko in novega BMW v garaži! Za tvoj vrtec in prehrano pa bo plačala država. Kr neki no.
Brez zamere sam tega filma ne boste videli v nobeni resni ali razviti državi, pri nas pa so tovrstne malverzacije popolnoma normalne.
Barraqda napisal/-a:Enim očitno ni jasno kaj so socialni transferji ter olajšave in komu so v prvi vrtsti namenjene. Preprosto moraš občudovat modele, ki imajo barke krepko čez 12 metrov in se pritožujejo čez plačilo vrtca ali davkov.
Bi še razumel logično nerganje za kake manjše čolne ali jadrnice tam do 6M, da se pa pelješ s čolnom ali vozilom večjih vrednosti ali velikosti pa je že malo preveč, če se mene vpraša. Kak vas ni sram plačat +5000 EUR za privez barkače pa nimate za plačilo vrtca. Sine imamo 12M barko in novega BMW v garaži! Za tvoj vrtec in prehrano pa bo plačala država. Kr neki no.![]()
+1
-
Rok-11
- Admiral
- Kraj: Ljubljana, Ribiška vasica - It.
gorenjc napisal/-a:Barraqda napisal/-a:Enim očitno ni jasno kaj so socialni transferji ter olajšave in komu so v prvi vrtsti namenjene. Preprosto moraš občudovat modele, ki imajo barke krepko čez 12 metrov in se pritožujejo čez plačilo vrtca ali davkov.
Bi še razumel logično nerganje za kake manjše čolne ali jadrnice tam do 6M, da se pa pelješ s čolnom ali vozilom večjih vrednosti ali velikosti pa je že malo preveč, če se mene vpraša. Kak vas ni sram plačat +5000 EUR za privez barkače pa nimate za plačilo vrtca. Sine imamo 12M barko in novega BMW v garaži! Za tvoj vrtec in prehrano pa bo plačala država. Kr neki no.![]()
+1
še +1
Strinjam se s tabo Barraqda, s tem da to velja tudi za plovila krajša od 12 metrov. Kdor si lahko privošči plovilo za zabavo in prosti čas verjetno ni največji revež. Sem proti subvencijam, znižanim plačilom in zastonjkarstvu (razen za tiste res najbolj revne) ker se to ponavadi izkorišča, razliko pa itak plačujemo vsi davkoplačevalci.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost