Apartma Ugljan/Pašman s privezom - iščem
Moderatorji: moderator2, moderator
Apartma Ugljan/Pašman s privezom - iščem
Če kdo ve za kakšen apartma s privezom za čoln na jugu ugljana (Kukljica) ali sever Pašmana (Ždrelac) se priporočam. A morda keri ve, če je bencinska na vodi v mestu Kali ?
Tu v kraju Ždrelac smo bili lani, je prefektna hiša čisto ob morju in možen privez za čoln. Na linku imaš možnost kontaktirati z gazdarico Biserko
http://www.seecroatia.com/slo/apartma-biserka-.html
LP
LP
no rain, no rainbow
marcus napisal/-a:Tu v kraju Ždrelac smo bili lani, je prefektna hiša čisto ob morju in možen privez za čoln. Na linku imaš možnost kontaktirati z gazdarico Biserko
LP
To je SZ ane? Privez bi bil na boji? Kako je pa v primeru močnega JUGA?
goahead napisal/-a:Maestral9 napisal/-a:Bencinska pumpa je v mestu Ugljan, kjer pristaja trajekt.
Trajekt pristaja v mestecu Preko in tam je pumpa.
goahead pa še kako imaš prav TUKAJ se tanka gorivo, sem redni gost.Drugače pa kot zanimivost, je na tej pumpi cenejše gorivo kot pa v marini Sukošan.
Ure dnevi leta tečejo....
Jaz že veliko let hodim v Ždrelac, ampak hodim na vzhodno stran!
Tu privežeš čoln v mali lučici brezplačno, ker nobeden ne ve koliko stane, ne nič! Sem se pozanimal na upravi kjer se prijaviš in noben nima pojma koliko stane privez, ne kdo je pristojen, tako da samo veži, tudi domačini so mi tako rekli!
Kar se pa tiče tankanja, sem pa vedno hodil v Marino Sukošan (direktno nasproti Ždrelca na celini)! Ker v Preku skoz valovi butajo, sploh če je kaj burje ali trajekt pripelje in te meče po lufti, sploh če imaš manjši čoln!
Tak da ti priporočam marino Sukošan!
Tu privežeš čoln v mali lučici brezplačno, ker nobeden ne ve koliko stane, ne nič! Sem se pozanimal na upravi kjer se prijaviš in noben nima pojma koliko stane privez, ne kdo je pristojen, tako da samo veži, tudi domačini so mi tako rekli!
Kar se pa tiče tankanja, sem pa vedno hodil v Marino Sukošan (direktno nasproti Ždrelca na celini)! Ker v Preku skoz valovi butajo, sploh če je kaj burje ali trajekt pripelje in te meče po lufti, sploh če imaš manjši čoln!
Tak da ti priporočam marino Sukošan!
blazsonc napisal/-a:Tu privežeš čoln v mali lučici brezplačno, ker nobeden ne ve koliko stane, ne nič! Sem se pozanimal na upravi kjer se prijaviš in noben nima pojma koliko stane privez, ne kdo je pristojen, tako da samo veži, tudi domačini so mi tako rekli!
No, no... ne mi gneče delat v Ždrelcu lepo te prosim
blazsonc zanima me še če je tam kakšna pekarna in kafič za zjutraj. Imam namreč problem jaz bi rad bil čim bolj blizu lovišča kjer bom lovil (zobatce), moja bi pa rada imela kje se sprehajat, če ne bo šla ob malo preveč razburkanem morju in bi zato bilo vredu, če je vsaj malo urbano vse skupaj. Težko je imeti vse, probaš pa najti en približek.
Ja seveda, zraven pri lučici sta dva kafiča. Ena je od tega je tudi restavracija (Riva). In tudi trgovina je tu, sicer bolj mala, ampak imajo kruh in vse. Pride pa vsako jutro mojster z avtom, ki kruh pripelje iz zadra - frišno vsako jutro. V tej restavraciji Riva imaš tudi brezplačni WiFi.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta