Izgubljeno sidro v okolici Rovinja
Moderatorji: moderator2, moderator
Izgubljeno sidro v okolici Rovinja
Pred kratkim sem približno 1 nm zahodno od otoka Banjol bil zaradi spleta okoliščin prisiljen pustiti na dnu sodro in cca 40m inox verige. Zanima me ali pozna kdo kakšnega potapljača v okolici, ki bi bil pripravljen rešiti sidro in verigo, ki se nahaja na globini 20m? Kakšne so kaj tarife za takšno delo?
V nasprotnem primeru bo pač treba nabavit nov komplet....
V nasprotnem primeru bo pač treba nabavit nov komplet....
Glens,
poisci kak potapljaski klub/center iz (okolice) Rovinja in jih prosi za pomoc - meni so lansko sezono "stauhali" zataknjeno sidro fantje iz Stellamarisa "za par piva". Res je, da je bilo poleti (ko je bil center v polnem pogonu)...
Spisek imas tule:
http://www.istra.hr/si/znamenitosti-in- ... ?&l_over=1
Ce ne drugega bos pocakal do prvomajskih praznikov, ko vecina teh centrov 'odpre vrata'.
poisci kak potapljaski klub/center iz (okolice) Rovinja in jih prosi za pomoc - meni so lansko sezono "stauhali" zataknjeno sidro fantje iz Stellamarisa "za par piva". Res je, da je bilo poleti (ko je bil center v polnem pogonu)...
Spisek imas tule:
http://www.istra.hr/si/znamenitosti-in- ... ?&l_over=1
Ce ne drugega bos pocakal do prvomajskih praznikov, ko vecina teh centrov 'odpre vrata'.
Upam tudi, da nisi spustil celotne verige samo na en kup ampak, da si jo raztegnil po celotni dolžini ker jo boš tako prej našel.. V Červarju je mehanik in potapljač Ante lani računal prijetelju za cca 1 uro dela 100 EUR (cca 15 min plovbe v eno stran, cca 30 min potapljanja in reševanja verige s sidrom).
aleks09 napisal/-a:Upam tudi, da nisi spustil celotne verige samo na en kup ampak, da si jo raztegnil po celotni dolžini ker jo boš tako prej našel.. V Červarju je mehanik in potapljač Ante lani računal prijetelju za cca 1 uro dela 100 EUR (cca 15 min plovbe v eno stran, cca 30 min potapljanja in reševanja verige s sidrom).
Ante se žal, zaradi hude bolezni, ne potaplja več.
Je pa dosti mladincev, ki jim bo to mala malica, če le poznaš lokacijo.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
navigator napisal/-a:Bov vprašal v marini, ampak pozimi je tu vse bolj zaspano....včasih imam občutek kot da sem edini gost, ko pridem dol v tem času
Glens, ti si srečko, naą ponton je preko celega tedna okupiran z ljudmi ki se obnaąajo kot da je vse njihovo
Zanimivo, a tudi sedaj pozimi ali kaj? Vidiš, jaz imam barko med samimi domačini in tudi sam HR registracijo, pa ˝turisti˝ še pogledat ne upajo proti našemu pontonu kaj šele, da bi kdo razgrajali povrh...
Drug vikend grem dol, pa se bo nekao že uredilo, če me Tex ne prehiti s šnorkljem...
navigator napisal/-a:Spomnim se nazaj, leta ko je bilo pri nas na pontonu še nekaj zasebnosti, mogoče kdaj kak mini piknik, pa še to je bilo na obali,sedaj so si pa eni naredili dol kar restavracijo na pomolu... ne moreš mimo,da ne bi bil deležen sprejemnega odbora... nadležno
A si v Červarju vezan??
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost