bsc46 napisal/-a:Najbolje da ti ga še rentam, ko je že tam privezan
Iscem tudi nekaj za rent.. Imam nekaj na lagerju drugace.. Ampak ce imas in ce rentas povej kaj lahko ponudis? Prihajam v petek in ostajam do nedelje..
Moderatorji: moderator2, moderator
bsc46 napisal/-a:Najbolje da ti ga še rentam, ko je že tam privezan
morosito napisal/-a:Jaz bi ti reku da gres v ita...med grado in monfalcone..pescene plaze varjanta hodis 1km in imas vodo do kolenih, zastonj pristanisca, restavracije in polno ljudi....predvsem iz avstrije
kr en napisal/-a:morosito napisal/-a:Jaz bi ti reku da gres v ita...med grado in monfalcone..pescene plaze varjanta hodis 1km in imas vodo do kolenih, zastonj pristanisca, restavracije in polno ljudi....predvsem iz avstrije
In to je fajn![]()
![]()
Drugače se po slovensko napiše :”Vodo do kolen.”
Da si lažje zapomniš. Se spomni anekdote. “Jože Jurca ima vo do kolen.” Ko je pa plima, se pa tud rima.
morosito napisal/-a:Jaz bi ti reku da gres v ita...med grado in monfalcone..pescene plaze varjanta hodis 1km in imas vodo do kolenih, zastonj pristanisca, restavracije in polno ljudi....predvsem iz avstrije....
Slovenska obala je mrtva in dolgocasna
bsc46 napisal/-a:Ja, vezanje je ponavadi plačljivo. Že dolgo. V
Izoli imaš v tisti zeleni coni, ki si jo narisal veze za 3€ na meter.
saleks napisal/-a:V Ribiški vasi je ena na začetku, v prvem kanalu, druga pa na koncu marine Timavo. Jaz uporabljam prvo in lahko rečem, da je uporabna tudi ob oseki, vsaj za manjše barke.

Stanley napisal/-a:saleks napisal/-a:V Ribiški vasi je ena na začetku, v prvem kanalu, druga pa na koncu marine Timavo. Jaz uporabljam prvo in lahko rečem, da je uporabna tudi ob oseki, vsaj za manjše barke.
Mislis tole dvoje? :
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta