Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Od včeraj je zahtevan za povratek v Slovenijo negativni PCR test, ne starejši od 24 ur. A kdo ve, kje hudiča to dobiš tako hitro? Po mojih izkušnjah ni možno.
motorni
Pa o tem sem jaz govoril nekaj objav nazaj. V ponedeljek imam namreč sestanek v Reki in ne vem če sploh upam dol. Velja pa samo PCR, hitri test nej ne bi veljal. Hrvati tega ne zahtevajo, skrbi me pa kako bo za nazaj!
- 1stofficer
- Admiral
motorni napisal/-a:Od včeraj je zahtevan za povratek v Slovenijo negativni PCR test, ne starejši od 24 ur. A kdo ve, kje hudiča to dobiš tako hitro? Po mojih izkušnjah ni možno.
Ce zahtevajo nasi, je ekvivalent sedaj tudi hitri test, skladno z Evropsko usmeritvijo. Gres nekam kjer ni guzve, baje LJ, ce ne pa mal pocakas v vrsti
Nazadnje spremenil 1stofficer, dne Če Dec 24, 2020 20:18, skupaj popravljeno 1 krat.
Vrni se v SLO brez testa, če se jim bo ljubilo, ti bodo dali odločbo za samoosamitev ali karanteno, katere pa NE kontrolirajo!!
Ja, dokler te "prijatelj" ne prijavi! 
boris1 napisal/-a:Po 5 tednih nazaj v SLO. Brez karantene in testa.
Kako ti je pa to uspelo?
Boris pol se pa ne delaj frajerja in bodi tiho!!!!
boris1 napisal/-a:Ni za javnost
čisto po Borisovo
napiši kaj in kako al pa ne objavljaj, wtf
aha sem videl, da me Gartner prehitel
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Evo v danasnjem odloku pise, da vstop v SLO s CRO ni vec mogoc zaradi poslovnih razlogov brez karantene, razen v primeru, da dokazes test, ki pa ne sme biti starejsi od 24 ur. Nic vec poslovno za 12 ur.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
MareC napisal/-a:boris1 napisal/-a:Ni za javnost
čisto po Borisovo
napiši kaj in kako al pa ne objavljaj, wtf
aha sem videl, da me Gartner prehitel
Zagovoril sem se na 12 ur in nujni opravek. Policaj je povedal da to ni razlog ki bi opravičeval prestop meje.
Rekel sem mu naj naredi kar hoče. Pa mi je vrnil dokument in sem šel nazaj brez karantene
LP
Boris
Boris
Glede na najnovejše ukrepe v smučariji resno upam, čeprav sem še do pred kratkim mislil, da je to nemogoče, da si ne zmislijo še kakih dodatnih podobnih idiotskih poleti za prehod meje ...
Vsak dan v vsakem pogledu vse bolj in bolj napredujem...
- 1stofficer
- Admiral
Ukrepi bojo za tiste brez testa in cepilne knjizice. Pomoje brez tega naus mogu niti vec na avion niti cez mejo. In to dokler namo pac precepljeni kar pa bo trajal vsaj en let. IMHO
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost