Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Če Apr 22, 2021 22:15

polanc napisal/-a:Ferrero rocher...dobr je res..

S tistim bos kvecjem kaksno policajko preprical :lol:

Drgac pa Roche ce sem cist natancen. Tak kot je pri hippocratis medico v LJ omenjen mal nazaj.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » So Apr 24, 2021 18:18

Koncno vonj po morju :)

Na AC proti morju dons cela stala, sem bil 100% da bo pol Slovenije na Krku, pa na koncu skor ni Slo tablic :shock:

Na meji nas miličar samo pomaha, Hrvatica gleda hitre teste, skenira osebne, bezno vprasa kam gremo in to je blo vse.

Kdo ve kje od Krka proti Slo se dela PRC (mislimo mal dlje ostat pa bomo rabli)?
Uporabniški avatar
donato
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a donato » Ne Apr 25, 2021 11:28

Gleda policajka overjene /štemplajane/ hitre teste ali ezvem hitre teste ??
Na Petrini /Brod na Kolpi/ - ezvem hitri test NO GO. Preverjeno pri dveh izmenah.
Cela štala, vsak drugi je obrnil nazaj. Seveda pa nudijo rešitev s plačilom v lepi njihovi.

Veljevno za soboto, 24.04.2021
kalužni mali
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Ne Apr 25, 2021 11:31

1stofficer napisal/-a:Na AC proti morju dons cela stala, sem bil 100% da bo pol Slovenije na Krku, pa na koncu skor ni Slo tablic :shock:

Slovenska obala pa poka po šivih :shock:
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Ne Apr 25, 2021 12:45

donato napisal/-a:Gleda policajka overjene /štemplajane/ hitre teste ali ezvem hitre teste ??
Na Petrini /Brod na Kolpi/ - ezvem hitri test NO GO. Preverjeno pri dveh izmenah.
Cela štala, vsak drugi je obrnil nazaj. Seveda pa nudijo rešitev s plačilom v lepi njihovi.

Veljevno za soboto, 24.04.2021

Mi smo mel placljive, postemplane in sprintane. SMS vem da ne jebejo nisem tvegal. Je pa sosed javil, da je brez tezav prisel skozi z brezplacnim v Slo in sprintanim iz eZvem al kaj je ze. Klinc je to, da za mulca ne mors takega sprintat in ga mots peljat na placljiv test. Plus na brezplacih ponekod pojma nimajo kdo je proizvajalec, pa spet ne ves kako bo Hrvat odreagiral...
mVolk
Kapitan
Kraj: Ljubljana - Bunarina

OdgovorNapisal/-a mVolk » Ne Apr 25, 2021 16:55

Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Ne Apr 25, 2021 22:35

mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.

Hmmmm nism vedu, morm pogledat... hvala za info :wink:
mato
Admiral
Kraj: Škofja loka

OdgovorNapisal/-a mato » Po Apr 26, 2021 10:23

mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.

Z certifikatom od NLB-ja žal ne gre. Sem poskusil ne moreš izbrati otroka ker ga ni v opcijah, samo sebe vidiš
Mato :wink:
mato
Admiral
Kraj: Škofja loka

OdgovorNapisal/-a mato » Po Apr 26, 2021 10:25

A je že ko poskusil z izvidom prisotnosti protiteles, kjer piše da je otrok prebolel is Synlaba? A to zadostuje za Cro in potem naše pri povratku?
Mato :wink:
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Po Apr 26, 2021 12:59

mato napisal/-a:A je že ko poskusil z izvidom prisotnosti protiteles, kjer piše da je otrok prebolel is Synlaba? A to zadostuje za Cro in potem naše pri povratku?

Mislim da ne gre. Ker ne mors dokazat kdaj si prebolel. Prizna se pa samo 6 mesecev od tega. Razen ce je zdravnik to zabelezil, ali si imel pozitiven test.
boogle
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a boogle » Po Apr 26, 2021 13:20

Tudi mi smo si sami sprintali teste z zvem, brez štempla ZD. Prišli normalno čez mejo, slovenec samo ppmahal dalje, tudi OI ni pogledal, hrvat pa OI-je in teste - vse bp.

Jutri imamo rezerviran termin za 2 PCR testa po 375 za sredin povratek v Slovenijo...
Uporabniški avatar
bluesky
Viceadmiral
Kraj: Ljubljana Šentvid
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bluesky » Po Apr 26, 2021 15:12

boogle napisal/-a:

Tudi mi smo si sami sprintali teste z zvem, brez štempla ZD. Prišli normalno čez mejo, slovenec samo ppmahal dalje, tudi OI ni pogledal, hrvat pa OI-je in teste - vse bp.

Jutri imamo rezerviran termin za 2 PCR testa po 375 za sredin povratek v Slovenijo...

Kje?
BlueSky
Uporabniški avatar
hrošč
Admiral
Kraj: Ljubljana - Vrsar

OdgovorNapisal/-a hrošč » Po Apr 26, 2021 16:40

Torej hitri test, Ljubljana, Zavod zdravje Vilharjeva preizkušeno ok ali je še kakšna druga alternativa, pa da je ustrezen in test in izvid?
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Po Apr 26, 2021 23:42

mato napisal/-a:

Z certifikatom od NLB-ja žal ne gre. Sem poskusil ne moreš izbrati otroka ker ga ni v opcijah, samo sebe vidiš

Mulca vidis do starosti 15 let. Potem mora na UE sam zaprosit za certifikat !
boogle
Poročnik bojne ladje

OdgovorNapisal/-a boogle » To Apr 27, 2021 23:01

bluesky napisal/-a:
boogle napisal/-a:

Kje?

Pula, popust za goste kampov...

boogle napisal/-a:Ps: na tem linku imate naštete lokacije testiranj in če komu pride prav - popuste za hitre in PCR teste za goste kempov. Kaj takega bi se lahko tudi marine ali čarteristi spomnil...
https://www.avtokampi.si/novice/hrvaska ... covid-test

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost