polanc napisal/-a:Ferrero rocher...dobr je res..
S tistim bos kvecjem kaksno policajko preprical
Drgac pa Roche ce sem cist natancen. Tak kot je pri hippocratis medico v LJ omenjen mal nazaj.
Moderatorji: moderator2, moderator
polanc napisal/-a:Ferrero rocher...dobr je res..
1stofficer napisal/-a:Na AC proti morju dons cela stala, sem bil 100% da bo pol Slovenije na Krku, pa na koncu skor ni Slo tablic![]()
donato napisal/-a:Gleda policajka overjene /štemplajane/ hitre teste ali ezvem hitre teste ??
Na Petrini /Brod na Kolpi/ - ezvem hitri test NO GO. Preverjeno pri dveh izmenah.
Cela štala, vsak drugi je obrnil nazaj. Seveda pa nudijo rešitev s plačilom v lepi njihovi.
Veljevno za soboto, 24.04.2021
mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
mato napisal/-a:A je že ko poskusil z izvidom prisotnosti protiteles, kjer piše da je otrok prebolel is Synlaba? A to zadostuje za Cro in potem naše pri povratku?
boogle napisal/-a:mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
Tudi mi smo si sami sprintali teste z zvem, brez štempla ZD. Prišli normalno čez mejo, slovenec samo ppmahal dalje, tudi OI ni pogledal, hrvat pa OI-je in teste - vse bp.
Jutri imamo rezerviran termin za 2 PCR testa po 375 za sredin povratek v Slovenijo...
mato napisal/-a:mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
Z certifikatom od NLB-ja žal ne gre. Sem poskusil ne moreš izbrati otroka ker ga ni v opcijah, samo sebe vidiš
bluesky napisal/-a:boogle napisal/-a:mVolk napisal/-a:Da se sprintat za mulce. Zgoraj desno imaš eno opcijo 'Delam v svojem imenu' ali nekaj podobnega, tam zamenjaš na otrokovo ime.
Tudi mi smo si sami sprintali teste z zvem, brez štempla ZD. Prišli normalno čez mejo, slovenec samo ppmahal dalje, tudi OI ni pogledal, hrvat pa OI-je in teste - vse bp.
Jutri imamo rezerviran termin za 2 PCR testa po 375 za sredin povratek v Slovenijo...
Kje?
boogle napisal/-a:Ps: na tem linku imate naštete lokacije testiranj in če komu pride prav - popuste za hitre in PCR teste za goste kempov. Kaj takega bi se lahko tudi marine ali čarteristi spomnil...
https://www.avtokampi.si/novice/hrvaska ... covid-test
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost