Nikola T. napisal/-a:Ne vem zakaj ste vsi tako nastrojeni in mislitem, da sem bil nesramen?? Vedno sem bil korekten, pozitiven in tiho, pa tudi v rit nikomur ne lezem za razliko od nekaterih, ki to očitno počnete. Weta nisem plačal nobenega prekrška in vedno nič napihal! Postopek je tekel korektno le trapasto se mi zdi in tudi dobil sem nelagoden občutek vsakokrat ko sedaj na cesti vidim policijo. Nehote pomislim, da me bodo spet ustavili. Ma poglej me nimajo kaj ustavljat brez razloga, ne vem od kje si jemljejo to pravico. Tega v EU preprosto ni, tam rednih kontrol razen ob prehodu meje ni, če nimajo utemeljenega suma za prekršek ali kaj drugega, pa tudi redne kontrole pri nas so pravno na zelo trhlih nogah. Kaj za hudiča me imajo po nedolžnem poslati v karanteno in štirikrat ustaviti in vse to zgolj v roku 45 dni!?? Prej v življenju le nekajkrat tako, da niti ne pomnim kdaj.
Karanteno sem dobil BREZ RAZLOGA, kar sem nekje na forumu že podrobno tudi opisal. Verjetno se mi z MNZja po poslani pritožbi TUDI NISO BREZ RAZLOGA OPRAVIČILI.

So že videli, da ga je policaj pač posral in da je bil očitno slabe volje ali pa je bil preprosto nevoščljiv kajti ko je slišal, da sva bila z ženo na barki mu je pač padla megla na oči. Jaz na njegovo počutje nimam vpliva NIKAKOR pa me zaradi trenutka slabe volje nima pravice praktično poslati v hišni pripor.
Mislim, da prevec osebno jemlješ te. stvari. Potem si pa razpizden, ze ko jih vidiš, ko se ti v glavi vrtijo razne teorije.
Razlog da te ustavijo, se dobi zelo hitro, ni treba da si v prekršku, pa je vse zakonito. Da si pihal trikrat zapored, pac je naneslo, sedaj lahko ne boš nikoli več. Ce si pa dosti vozil ponoči, je pa to logicno, sploh med lockdownom, ko je bilo malo prometa, ljudje po kleteh in zidanicah, prehajanje obcinskih meja itd..pac se je kontroliralo.
Glede karantene pa je itak v naši drzavi pa tudi v drugih bila zmeda, pac se je delalo na en način, jutri na drugi, pa tako tolmacenje, pa drugačno , verjetno so pa morali nekaj narediti.
Zdaj ti je šlo lahko na zivce, da so te kontrolirali, ce ne bi nobenega, bi mogoce spet ne bilo prav. Denimo, imaš cel kup vlomov na nekem obmocju, mogoce v soseski kjer ziviš, verjetno se boš celo bunil, da je premalo kontrole, da lahko vsak etnični in podobni prosto hodi naokoli itd.....vse kar hocem reci je, da so na vsako stvar razlicni pogledi, ce si ti videl zajebavanje, je nekdo drugi videl prisotnost policije, vecjo varnost, policaj je lahko iskal kdo ve koga v avtu podobnem tvojem itd.....