Živjo, v sredini avgusta, se z mojo odpravljava z avtom na dopust v Albanijo, verjetno bolj južni del, nimava še točno izbrane destinacije. Malo me zanima, če se da kje rentat kak manjši gliser, recimo tam od 4-5m, za kakšne 3dni, pa če ima kdo kakšne izkušnje z Albanijo, v smislu kaj pogledat in kaj spustit. Sva pa bolj za raziskovanje, kot poležavanje na soncu...
Hvala vsem za mnenja.
Najem čoln Albanija
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Najem čoln Albanija
Pred leti sem bil z barko v Albaniji (ko sem se iz Grčije vračal v Jadran) in ti lahko povem, da je navtično povsem nezanimiva. Vsaj meni. V celi Albaniji je samo ena (podrta) marina, polna sumljivih tipov, ki zgledajo kot mafiozoti. Opazil sem celo Elanovo motorno barko s slovensko registracijo. Po moje tam skrivajo barke, da jih ne bi zaplenil leasing.
Albanija tudi nima skoraj nobenih lepih zalivov, otokov in obmorskih mest, kakršnih smo navajeni iz Hrvaške. Skratka žalost
Predlagam ti, da gresta raje na Krf, pa tam najameta čoln in skočita do Sarande (ki je tudi grda in nezanimiva, ampak vsaj malo manj, kot večina albanske obale). Ali pa še raje s trajektom, ki vozi tja s Krfa.
Albanija tudi nima skoraj nobenih lepih zalivov, otokov in obmorskih mest, kakršnih smo navajeni iz Hrvaške. Skratka žalost
Predlagam ti, da gresta raje na Krf, pa tam najameta čoln in skočita do Sarande (ki je tudi grda in nezanimiva, ampak vsaj malo manj, kot večina albanske obale). Ali pa še raje s trajektom, ki vozi tja s Krfa.
Re: Najem čoln Albanija
Hvala za mnenje, mogoče pa res potegneva do Krfa, če se ne bova že prej kje zataknila. Vseeno bom pa vesel kakšnega nasveta kje se ustavit za kakšen dan, na poti ob jadranski obali.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta