"nova" marina v Novemgradu?

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Filip
Naddesetnik

"nova" marina v Novemgradu?

OdgovorNapisal/-a Filip » To Feb 16, 2010 14:03

Živjo,

slišal sem, da je v Novemgradu nova marina? Zanima me, če je to res in kako se imenuje ?

Lep pozdrav,

Filip
mirno morje
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » To Feb 16, 2010 18:59

Čakaj, spet kaj novega ali pač marina Nautica v Novigrad-u? Ta ni ravno nova, je pa res, da je stara le nekaj let in da še ni čisto gotova... Je pa lepa reč, urejena, seveda pa temu primerno draga. Tam sem bil večkrat, je pa tudi nekaj naših članov tam na stalnih vezih oziroma vsaj poletnih stalnih vezih.

LP
Filip
Naddesetnik

OdgovorNapisal/-a Filip » To Feb 16, 2010 20:23

To, da je "nova" marina v Novemgradu mi je omenil znanec, ki ima prikolico v Pineti, ampak ni vedel imena marine.

Zato me je zanimalo, če je vam kaj bolj znano?

Lp,

Filip
mirno morje
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » To Feb 16, 2010 21:06

Kot ti je Admin že napisal, je tam res "nova" marina in moja barka je bila tam ena prvih na letnem vezu, saj sem imel vez št.1 :lol: , ki je bil največji in samostojen. Potem pa je bilo že drugo leto drugače, .... 15% se je podražala, ker so imeli ceno za plovila 10 m, poleg tega pa je bil vez št.1 "najboljši" in je bil vreden še pribitka od 10% :evil:
Zato je bilo potrebno poiskati alternativo, katero sem takoj našel (eden je šel v Zadar) jaz pa na njegovo mesto v center Poreča. Hvala mu!

Drgače pa je marina še nova, zeloooo lepo urejena s pontonskimi pomoli, ki so urejeni v tikovini, poleg tega je privez ob obali "ameriški" na krmo in bok, na srednjih pomolih je privez klasičen, samo na krmo. Spremni lokali z recepcijo so lepi, toalete dobro opremljene in čiste, predvsem pa velike in števične (tuši, wc-ji, umivalniki). Lokala imata lepe in bogate terase, v enem od lokalov pa gori ob večerih tudi kamin, tudi sredi poletja, kajti tam je kotiček za kajenje cigar. (ne vem kako je sedaj ob kadilskem zakonu).

Druge marine v Novem gradu zagotovo ni.

LP
:wink:
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
bora2
Kapitan fregate

OdgovorNapisal/-a bora2 » To Feb 16, 2010 21:17

druga lokacija pa je peskokop ATENAL.
Seveda ko bodo peskokop zaprli je v zazidalnem načrtu nova marina.
lp
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » To Feb 16, 2010 21:34

Že nekaj časa je v tej marini naš član Mariachi, ki ti lahko pove še kaj. V bistvu ti je Novinec povedal vse. Cenik imajo od 10 metrov na dalje. Jaz imam barko tam samo spomladi. Moja ocena : prijazno osebje, dovolj parkirišč, bližina mesta, urejeni WC-ji, čudovita gostinska lokala, cena korektna.
Minus pa je vsekakor ta, da je občutno preveč Italijanov !

Slika
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Mariachi
Kapitan fregate
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Mariachi » Sr Feb 17, 2010 13:19

Kot so že moji predhodniki povedali :)

Že kar nekaj časa sem letni gost te marine in vsaj še do mesece maja leta 2011 bom, :) ker imam do takrat plačan letni vez. 8)

Marina je zelo lepa in urejena.
Cena ni nekaj astronomskega glede na ponudbo in mladost marine, :wink: druga stvar je pa navtično izhodišče, ki je nezanimivo in preveč oddaljeno od lapih zalivčkov in otokov se pravi zanimivosti. :twisted:
Letos so marino zopet podražil za dobrih 10%, :evil: vendar so nam članom odal ponudbo o predplačilu letnega veza :shock: ti ostanejo cene še lanske. :lol: Torej meni se izteče letni vez v mesecu maju in ker sem plačal še za podaljšanje letnega veza za 1 leto do maja 2011, sem prihranil slabih 600 eur. :wink:
Se kar izplača, no če negledaš, da je to le 10% prihranek. :) 8)
:D Kar si srce želi, na morju vidi :D

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov