Cena boje

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

Re: Cena boje

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Po Jul 15, 2024 18:11

Uvala Balvanida, Lošinj, 40 eur, fixna cena. Na drugi strani zaliva mozno sidranje.

Krivica zraven polna, ne dobis boje. Jih pa nekaj manjka, bi se blo treba potapljat 8m do bloka spodaj. Pa najbrz bi tut kljub temu hotli racunat...
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Če Jul 18, 2024 11:37

Paprenica, Silba, konkretnih 45 eur. Te pa vprasa ce mas za odpeljat smeti, ti pomaga privezat ipd. Kasirajo zvecer, pri cemer lahko narocis se nekaj robe s pekarne, trgovine, vlozene incune, kozice. Placas takoj, zjutraj pripeljejo in ti pustijo v kokpitu ce slucajno se vsi spijo. Lusten zaliv, mi je bolj vsec kot Sv. Ante kjer je cena enaka ampak ne dobis boje, pa se slabse se mi zdi zasciten in vec je guzve.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Če Jul 18, 2024 11:43

Sakarun. Cene ne vem, ker sva mela sreco in naju ranger, ki sicer non-stop kruza naokoli in sproti kasira, ni opazil. Tako, da sva se pol dneva slepala na boji. Voda je res lepa zaradi peska spodaj. Je pa plaza porazna. Izpod vsake kritike. Totalen ciganluš, neurejeno, na plazi nanosi trave, lesa, kupi proda nic poravnano, podrte kolibe in marele, postavili so dve ali tri kolibe, dve sta porazni. Nekaj na brzino skupaj zbito, neugledno in v smislu cimmanj vlozi in cim vec kasiraj. Res si delajo sramoto s to plazo o cemer pisejo tudi njihovi mediji. Velik majo se rezerve. V tako okolje se pac ne vracas saj mas obcutek, da ti prodajajo zrak in sonce. 'Plati, dobijes nista, onda nosi se sto prije odavde' ....
sandokan
Desetnik

OdgovorNapisal/-a sandokan » Če Jul 18, 2024 13:02

Sakarun. Se pridružujem zgornjemu mnenju.
Tudi mene je totalno razočaral.
Uporabniški avatar
dole
Viceadmiral
Kraj: gorenjska - center galaksije

OdgovorNapisal/-a dole » Če Jul 18, 2024 14:06

Veliko sranje je tam že vsaj 10 let
mirno morje
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Če Jul 18, 2024 20:44

1stofficer napisal/-a:Sakarun. Cene ne vem, ker sva mela sreco in naju ranger, ki sicer non-stop kruza naokoli in sproti kasira, ni opazil. Tako, da sva se pol dneva slepala na boji. Voda je res lepa zaradi peska spodaj. Je pa plaza porazna. Izpod vsake kritike. Totalen ciganluš, neurejeno, na plazi nanosi trave, lesa, kupi proda nic poravnano, podrte kolibe in marele, postavili so dve ali tri kolibe, dve sta porazni. Nekaj na brzino skupaj zbito, neugledno in v smislu cimmanj vlozi in cim vec kasiraj. Res si delajo sramoto s to plazo o cemer pisejo tudi njihovi mediji. Velik majo se rezerve. V tako okolje se pac ne vracas saj mas obcutek, da ti prodajajo zrak in sonce. 'Plati, dobijes nista, onda nosi se sto prije odavde' ....

Ti se sploh nimaš pravice bunit, ker taki švercaroši pomenijo manj prihodka, zato je nižja kvaliteta!
Teoretski, naravno, dok ne naiđu na još gore modele. :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
AEgir
Admiral

OdgovorNapisal/-a AEgir » Če Jul 18, 2024 21:08

10e je bla lani boja na sakarun plaži. Ni pa pustil da sem na sidru, boja obvezna.

Na mljetu je tkole luksuzno za 5e/m/dan.

Slika
Finally, give that old outboard a hug—everyone needs some love now and again.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Če Jul 18, 2024 22:41

SR 290 napisal/-a:
1stofficer napisal/-a:Sakarun. Cene ne vem, ker sva mela sreco in naju ranger, ki sicer non-stop kruza naokoli in sproti kasira, ni opazil. Tako, da sva se pol dneva slepala na boji. Voda je res lepa zaradi peska spodaj. Je pa plaza porazna. Izpod vsake kritike. Totalen ciganluš, neurejeno, na plazi nanosi trave, lesa, kupi proda nic poravnano, podrte kolibe in marele, postavili so dve ali tri kolibe, dve sta porazni. Nekaj na brzino skupaj zbito, neugledno in v smislu cimmanj vlozi in cim vec kasiraj. Res si delajo sramoto s to plazo o cemer pisejo tudi njihovi mediji. Velik majo se rezerve. V tako okolje se pac ne vracas saj mas obcutek, da ti prodajajo zrak in sonce. 'Plati, dobijes nista, onda nosi se sto prije odavde' ....

Ti se sploh nimaš pravice bunit, ker taki švercaroši pomenijo manj prihodka, zato je nižja kvaliteta!
Teoretski, naravno, dok ne naiđu na još gore modele. :mrgreen: :mrgreen:

Lol a sm js kriv ce me ranger ignorira :oops: 8)
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Pe Jul 19, 2024 09:21

V "kritiki" do tebe je bil sarkazem.
Ja, v rit mu moraš lest in ga prosit, da te kontaktira, saj je on ta glavni, ti si samo en mali turist, ki mu je prinesel denar.
Saj veš tisto kockasto:"more je naše, ne damo ga. Skupo ćete platiti ako ga želite gledati." :mrgreen: :mrgreen:
Že ob jugo vojni jim je samo to rojilo po glavi. Posebej takrat, ko so Srbi z traktorji bežali iz Krajine se je v njihovih očeh videlo veselje ob misli na prihodnost z lahkim zaslužkom in zdaj se jim to uresničuje.

Tako pač je, ampak za razliko od nas doli služijo domačini, kar je verjetno prav, ob naši obali pa čivšanone, kar je verjetno zakonito. Je pa zoprno ponoči sred Portoroža poslušat balkanski cigumigu.
Si predstavljaš, da bi v Benetkah na trgi svetega Marka slučajno uspel odpret lokal z Kranjskimi klobasami, in na ves glas zavrtel Avsenike? Preden se zvočniki ogrejejo te vržejo v kanal.
Nazadnje spremenil SR 290, dne Pe Jul 19, 2024 11:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Pe Jul 19, 2024 11:04

SR 290 napisal/-a:V "kritiki" do tebe je bil sarkazem.

Itaq, saj sem razumel. Sarkasticen je temu primerno tudi moj odgovor ;)

Ampak resno. Ce ne pride do mene kasirat mi na kraj pameti ne pade, da bi ga iskal in mu tiscal denar v zep. Posteno placujem priveze, davke, prispevke in vse kar je treba, vec pa ne. Rajs se ga nalizem za ta denar s kakim navtikom ;)
SR 290
Admiral

OdgovorNapisal/-a SR 290 » Pe Jul 19, 2024 11:47

1stofficer napisal/-a: Rajs se ga nalizem za ta denar s kakim navtikom ;)

Glih sem prebral, da delfini ližejo napihovalke in menda jih tako zadane, da so čisto v nebesih, ampak pretiravat ni dobro, da za vedno ne odidejo tja.
Nekateri ljudje za podoben efekt ližejo krastače in močeradnike. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Uporabniški avatar
1stofficer
Admiral

OdgovorNapisal/-a 1stofficer » Pe Jul 19, 2024 12:11

SR 290 napisal/-a:
1stofficer napisal/-a: Rajs se ga nalizem za ta denar s kakim navtikom ;)

Glih sem prebral, da delfini ližejo napihovalke in menda jih tako zadane, da so čisto v nebesih, ampak pretiravat ni dobro, da za vedno ne odidejo tja.
Nekateri ljudje za podoben efekt ližejo krastače in močeradnike. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pr nas se dela moceraduc, to je snopc ki tece preko privezanega mocerada. Ta izloca neke zadeve in menda da tak snops fejst prime. Ga se nisem probal pa tut zelje nimam ;)

Prenocila v Supetarski ker nisva mogla skozi senjska vrata. Valovi za pop... poskusava sedaj in je malo bolje. Kakorkoli, tam med otocki v Supetarski se najde zelo dobra zascita proti burji. Dno je sicer trava in se je treba malo potrudit pri sidranju. Boj ni, torej je idealen plac za Gorenjce. Pa se zelo lep soncni zahod dozivis 8)
Uporabniški avatar
alesjo
Admiral
Kraj: kras

OdgovorNapisal/-a alesjo » Sr Jul 24, 2024 10:43

Včeraj malo pred sončnim zahodom plujem skozi prehod med ilovikom in sv. petrom. Tam je cca 70 do 80 boj, sem bil kar začuden, niti ene ni bilo prazne, očitno niso predrage boje :lol: :lol: mogoče pa jim prinesejo zjutraj travarico kafe in zajtrk :wink:
Uporabniški avatar
a-lex
Admiral
Kraj: Piran-Ljubljana

OdgovorNapisal/-a a-lex » To Jul 30, 2024 07:18

Včeraj Silba, zaliv sv.Ante, boja - cena za 8m - 45 evrov. Pa te niso normalni.
Vse boje zasedene samo z Italiani in Slovenci, nemcev ni več. Leta 1945 so za njimi streljali, danes so pa samo cene dvignili. :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Paco
Admiral
Kraj: Lj-Pag

OdgovorNapisal/-a Paco » To Jul 30, 2024 22:38

Malo sem firbcen, koliko pa bi bila po vasem o.k cena?

Lpp
pojdi se z bikom bost!

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 10 gostov