No jaz sem imel enkrat težave z dostopom do pomolakmo sem hotel naložiti starše na čoln. V straškem sem šel do pomola seveda čisto počasi in previdno in hupal plavalcem da so me videli in se umaknili, no ko mi končno uspe "prilezti" do pomola se pa ena mamca spomne it po lojtri ravno v trenutku ko sem se hotel prijeti za pomol in gospa se ne bi odmaknila ali vsaj pohitela, niti malo. tako da sem moral manever ponoviti, seveda takoj rikverc, ob tem spet biti pozoren na plavalce katerim je čisto vseeno če se propeler vrti samo 20cm od njihove noge in potem zopet do pomola ko ta "gospa" začne z vpitjem proti meni kaj da se grem itd... Sam sem ji rekel če ne more potrpeti minute da se mi spokamo naj gre raje na pijačo. No končnno nam je uspelo izpluti, nazaj grede smo rajši vsi plavali na obalo. Naj pa povem da ta pomol ni v tistem delu kjer bi bilo označeno za plavalce ampak na robu kampa kjer ni nikjer označbe da je samo za plavalce in je tam tudi dosti čolnov parkiranih.
Kar se tiče sidranja sem v kampu plačal sidrišče katerega sem si sam izbral in sem imel potem mir.... dokler niso prišli čehi ki so se mirno privezali na "mojo" bojo in to še tako da je njihova plastika udarjala v mojo plastiko, seveda sem se zjezil ko sem to videl, sem takoj zaplaval do čolna in sem onega odvezal in pripel na drugo bojo ki je bila 10m stran in prazna. Potem sem počakal strica da je prišel in mu lepo po slovensko razložil da naj malo merka kam in kako veže svoj čoln, pol mi je pa rekel da mi je bila ta boja bliže, ja ampak je že bil en čoln gor privezan ane.....
No sicer pa sem povsod, kjer sem se privezal in ni bilo prav, z opravičilom dobro skoz prišel.
SIDRANJE IN VEZI NA POMOLIH
Moderatorji: moderator2, moderator
jaz se pozanimam preden grem nekam kako je s privezom.ko sem na lokaciji mi pač lastniki apartmaja povedo ali pokažejo kje lahko privežem čoln in nimam težav.kar se pa tiče pomolov-že sama logika ti da vedeti da so zgrajeni za plovila in ne za ljudi.za ljudi samo toliko kolikor jih uporabimo za lažji dostop do in v/na plovilo.tudi jaz sem že dostikrat doživel da so me vsi grdo gledali češ kaj pa ti tu zdaj s plovilom.kot če bi se v fotelju na parkirišču za vozila kregal z vozniki naj gredo drugam ker tu pačne ne morjo parkirat.ja pač ni meja človeški domošljiji.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost