kamp

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
dule
Admiral

OdgovorNapisal/-a dule » Po Apr 01, 2013 12:16

Gregor n. ali imajo tudi priveze?
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Po Apr 01, 2013 12:56

dule napisal/-a:Klemn in kr en pol pravita, da je severna stran Pelješca lepša.
Ja na Pelješcu je kar nekaj kampov, največ jih je okoli Orebića. Pa vse je neki u breg, pa terase.
Kr en ti kar pridi dol. Če se dobimo lahko skupi kače podiva.

jap meni je severna stran Peljesca super, sploh če imaš čoln, najdeš proti lovištu ogromno super samotnih zalivov in prostorčkov za svoj mir:)...aja iz Uvale Divna pa super za hodit z čolnom v štacuno v Trpanj:)
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Apr 01, 2013 15:38

Tako, kot pravi klemn. Od rta Lovišće proti Neumu, je verjetno še edini konček Jadrana, kjer ni masovnih obiskov. Za čarteriste ni ob kaki znameniti ruti, je redko poseljeno le tu in tam kakšen navtik zaide v to smer, proti Malem Stonu. Zato se tu res še da najdet svoj mir. Kar je okoli Dugega in Kornata misija nemogoče.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Po Apr 01, 2013 16:34

dule napisal/-a:Gregor n. ali imajo tudi priveze?

Imel je nekaj boj ja, drugače ti bo pa nekaj uštimal.
Če ne drugega se lahko privežeš ob bok bratove ladje ki je zasidrana v zalivu. :wink:
https://medisken.si
klemn
Admiral

OdgovorNapisal/-a klemn » Po Apr 01, 2013 16:36

kr en napisal/-a:Tako, kot pravi klemn. Od rta Lovišće proti Neumu, je verjetno še edini konček Jadrana, kjer ni masovnih obiskov. Za čarteriste ni ob kaki znameniti ruti, je redko poseljeno le tu in tam kakšen navtik zaide v to smer, proti Malem Stonu. Zato se tu res še da najdet svoj mir. Kar je okoli Dugega in Kornata misija nemogoče.

Kr en...če boš kdaj tam okoli junija ali septembra se morva slišat pa te sidramo v tej uvalci Divna, jest se ti pa oddolžim za une rešilne jopiče, ki si mi jih lansko leto šenkou, se spomniš:)

K
Uporabniški avatar
kr en
Admiral
Kraj: From sea to sky
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a kr en » Po Apr 01, 2013 17:32

klemn napisal/-a:
Kr en...če boš kdaj tam okoli junija ali septembra se morva slišat pa te sidramo v tej uvalci Divna, jest se ti pa oddolžim za une rešilne jopiče, ki si mi jih lansko leto šenkou, se spomniš:)

K

Junija ali septembra ne bo šlo. Junija smo na ruti in najdalj kar pridemo je blo lani do Trogirja. Pol pa v juliju na jug.
Septembra pa smo že nazaj v Istri. :cry: drugače pa z veseljem.
A life-i služijo? To je glavn.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Če Apr 18, 2013 22:10

Life jacketi služijo najboljše, ko sploh ne služijo. Ravno tako tudi life rafti :!: :!: :!: Nočem niti pomisliti na to možnost. :( :( :(
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Pe Apr 19, 2013 07:45

OKŽ, z večino, kar napišeš, se strinjam, s tem pa ne.

To bi bilo tako, kot da plezalcu svetujem, naj ne misli na vrv in plezalni pas ali nekomu, ki gre po daljši pavzi na treking, naj ne misli na škatlo za prvo pomoč (pa so dobre možnosti, da bo rabil vsaj obliž za kak žulj na nogi). Oboje je treba imeti v mislih - in uporabo uvaditi.

Treba je misliti na to, 'utrenirati' ženo in otroke (ti kapitana :?: on tebe :?: ) v rabi za takrat ko je treba in se - ko poteče doba bombici za hec in trenig - v obleki za slabo vreme in rešilnem jopiču skopati (v kakem primernem jezeru, da ne bo treba preveč spirati soli), da vidiš če (in kako) vse še dela. Vključno s tabo.

Za otroke (in najstnike) recimo narediš tako, da se grejo na kakem pomolu (brez ostrih robov), kdo koga v tej obleki in rešilnem jopiču uspe poriniti v vodo. Mislim da bi pri takem pristopu redkokateri od njih imel kaj proti.

Potem zamenjaš (itak pretečene) bombice ali daš jopič servisirat. Včasih se pri tem izkaže, da je bilo z jopičem kaj narobe (na mojem je na ISAF tečaju počil mehur in sem - teoretično Slika - kaki dve uri plaval po bazenu v obleki in škornjih s praznim napihljivim rešilnim jopičem. Hudo zaželjeno, da se kaj takega odkrije, ko se igraš in ne šele, če gre zares.

Potem je rešilni jopič pri običajni uporabi - ko je treba - ritual, ki si ga navajen in ne moti, ne pa nekaj, na kar rajši ne pomisliš.
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
bmk
Kapitan
Kraj: Ljubljana - Borik - Korčula

OdgovorNapisal/-a bmk » So Apr 20, 2013 06:14

Od leta 1975 (razen '92 in '04) vsako leto vsaj 1 mesec tukaj. http://www.avtokampi.si/kamp/2/293/Oskorusica/
Uporabniški avatar
od kapitana zena
Admiral

OdgovorNapisal/-a od kapitana zena » Ne Apr 21, 2013 23:24

od kapitana žena napisal/-a:Ravno tako tudi life rafti :!: :!: :!: Nočem niti pomisliti na to možnost. :( :( :(

To bi, Marjan Tomki,pomenilo, da je lepa, stara, neprecenljiva gospa na nepovratni poti glu-glu.

Ja saj servisirava raft, tudi vedno pogosteje je na bolj, za udobje posadke neprimernem mestu, zato pa toliko lažjem za vreči čez krov..

Life jacketi, privezovanje, še posebej na nočnih stražah, so tako ali tako nuja. Tudi, če ni kakšnega "morja"
Slika

PS. Sem se kar namučila, da sem našla tegale, pred dnevi opaženega, včasih strašno primernega smeška. Le kje? Pri prispevku MT! :lol:
Pokakali tudi to temo. Ne rabimo dosti, anede :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Marjan Tomki
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Marjan Tomki » Po Apr 22, 2013 01:12

:wink:
Correct me if I am wrong, please.

Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Uporabniški avatar
BohVar
Kapitan
Kraj: Okolica LJ

OdgovorNapisal/-a BohVar » Po Jun 03, 2013 10:29

Mi smo bili 3 leta zapored v kampu Nevio....imajo odlične priveze (boje)....je pa res, da je vprašanje, če boš dobil parcelo, mi smo rezervirali ponavadi že v januarju...je pa fino, ker je navtičnta pumpa blizu. Pa ogromno destinacij imaš za prepluti....(Mljet, Korčula, Žuljana, Viganj...Lovište.... :P :P

Samo pazi, da kakšnega "srfača" ne nabašeš.....ali pa (še bolj verjetno), da on tebe..... :roll:
Hodi v planine in plovi po morju dokler je še čas, ker prišel bo čas, ko ne bo več čas, in kmalu bo ta čas!
TimP

OdgovorNapisal/-a TimP » Sr Apr 16, 2014 09:55

i priporočamo Rab

Kdo je na strani

Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gosta