Spust plovila Biograd , privez na bojo

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

ELAN666
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » Sr Jun 17, 2015 12:07

v eni od tem je že eden lepo napisal da ; natakni masko pa malo plavutkaj in najdi frej blok ter zaveži ketno za njega ..........če kdo pride da je njegov mu daj za hladno pivo pa mir ;)
Uporabniški avatar
kocka
Admiral
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a kocka » Sr Jun 17, 2015 12:21

In ne spuščaj čolna popoldan-zvečer ampak zgodaj zjutraj, drugače ti bodo firbci požrli živce!
Daki

OdgovorNapisal/-a Daki » Sr Jun 17, 2015 12:32

ELAN666 napisal/-a:v eni od tem je že eden lepo napisal da ; natakni masko pa malo plavutkaj in najdi frej blok ter zaveži ketno za njega ..........če kdo pride da je njegov mu daj za hladno pivo pa mir ;)

Sliši se super, samo na žalost ni vedno tako enostavno. Meni so že odvezali gumico in to brez opozorila.
bodul
Višji praporščak

spust čolna

OdgovorNapisal/-a bodul » To Jul 07, 2015 11:10

ELAN666 napisal/-a:v eni od tem je že eden lepo napisal da ; natakni masko pa malo plavutkaj in najdi frej blok ter zaveži ketno za njega ..........če kdo pride da je njegov mu daj za hladno pivo pa mir ;)

Uradno ne bi smel delat svojega priveza za bojo, je pa v tem delu Dalmacije trenutno kr dosti takšnih boj, predvsem turistov in sicer od Turnja do Solin, kje se boš tudi ti nahajal, elan ti je dal dober nasvet, tam kjer vidiš privezane čolne na bojo boš verjetno našel še kakšen blok v morju nato pa vsaj 5 m težje verige, knipsno za pritrditev pod vodo, svojo bojo in to je to.
Za prikolice pa je mali problem, zato je dobro da se z Ljutićem prej dogovoriš, kje ga lahko pustiš. Turanj ti je idealen za spust v morje, saj je v BG pred Konzumom gužva pa, še kakšen čoln se lahko nahaja na rampi.
Morje, ribolov, kulinarika
ELAN666
Kontraadmiral

OdgovorNapisal/-a ELAN666 » To Jul 07, 2015 11:34

lahko uporabiš tudi foro da; ko vidiš domačina, ki ima čoln tam kjer bi ga rad ti mu stisneš 100-200 kunic v roko in rečeš da se boš malo "prikvačio za dan dva" na njegov čoln :) vsi se poznajo in on uredi da nimaš težav. Jaz sem podobno namreč storil pri enem, ki ima lokalček tam v turnju in sem vprašal če je možen vez za mali čamčič.....spila sva dober liter graševine, dve travarice in moj čolniček je bil lani 4 mesece privezan na varnem , res pa je, da smo potem z družbo pri njemu pili kot, da smo rimskokatoliško cerkev vključno z rimom prodali :)
boca001
Poročnik bojne ladje
Kraj: Maribor

OdgovorNapisal/-a boca001 » To Jul 07, 2015 12:06

ELAN666 tam pred tem kampom ni nekih pomolov kjer bi domačini meli privazane čolne tak da to odpade. je en pomol pred kampom soline ampak tam je že ogromno plovil. Glede nato pa da bom 1 vrsta ob morju bi rad mel čoln 24/7 na očeh ;) tak da sem se odločil da, v primeru če kje v bližini ne najdem betonskega bloka zraven v avtodomu peljem gitterbox doli nadevam skale not 10M ketne in nardim svojo bojo ! ;)

http://www.bolha.com/gradnja/gradnja-os ... ske+palete

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov