Učinkovira zaščita pred krajo plovila in motorja
Moderatorji: moderator2, moderator
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Zadeva dela le preko Bluetootha!! Doseg do max 150m. Nima možnosti povezave na bazne postaje. Dostop bi bil teoretično preko uporabnikov, ki bi imeli BT vključen in naloženo to aplikacijo. Ne vem če se bo to toliko prijelo, da bi vsaj teoretično lahko delovalo.
Reklama je pa lepo posneta. Čisto v stilu Top Shop.
Reklama je pa lepo posneta. Čisto v stilu Top Shop.
Nazadnje spremenil Nikola T., dne Po Sep 26, 2016 20:55, skupaj popravljeno 1 krat.
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:52, skupaj popravljeno 1 krat.
-
matejofski
- Viceadmiral
Uradna spletna stran: https://thetrackr.co/bravo
Ideja je dejansko super. Malo energije potrebne za napajanje, s tem baterije dolgo časa trajajo, BlueTooth kot je omenil NT in crowd-GPS. Vsak telefon tako javlja žetone v svoji okolici in ob primernem številu uporabnikov z vključenim BT (kot kaže, so prodali že nekaj milijonov napravic), ima to po moje zanimiv potencial. So pa tisti Facebook kao komentarji ponarejeni na tej strani spodaj
Cena pa je res nizka.
LP
Ideja je dejansko super. Malo energije potrebne za napajanje, s tem baterije dolgo časa trajajo, BlueTooth kot je omenil NT in crowd-GPS. Vsak telefon tako javlja žetone v svoji okolici in ob primernem številu uporabnikov z vključenim BT (kot kaže, so prodali že nekaj milijonov napravic), ima to po moje zanimiv potencial. So pa tisti Facebook kao komentarji ponarejeni na tej strani spodaj
Cena pa je res nizka.
LP
-
matejofski
- Viceadmiral
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:51, skupaj popravljeno 1 krat.
-
matejofski
- Viceadmiral
verjetno bi bil najboljsi tisti, ki se priklopi na obd zaradi napajanja seveda se z backup baterijo.
Osebno bi morda montiral celo 2.
Tudi ce pridejo z jammerjem, slej ko prej ga bo ugasnil in ce enega trackerja ne najde bo prisel online. Pravzaprav kdo bi sploh iskal se drugi tracker? Normalen clovek nima dveh
Lahko imas zraven pa se BT zetoncek za najti mikrolokacijo, ampak ne tistega z linka, ker je 10x predrag.
Osebno bi morda montiral celo 2.
Tudi ce pridejo z jammerjem, slej ko prej ga bo ugasnil in ce enega trackerja ne najde bo prisel online. Pravzaprav kdo bi sploh iskal se drugi tracker? Normalen clovek nima dveh
Lahko imas zraven pa se BT zetoncek za najti mikrolokacijo, ampak ne tistega z linka, ker je 10x predrag.
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
s krajo rabljene honde 90 so ga oškodovali za 12000€
po slo prevarantsko-oderuški ceni stane honda 100 (90 več ne delajo) nov "razstavni" http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=166123 8990€, v ita pa 7000€
pa menda ja zavarovalnica ne upošteva 12000 in na tej osnovi izplača škodo - beri: izplačajo jo idioti zavarovanci s plačili zasoljenih premij?
po slo prevarantsko-oderuški ceni stane honda 100 (90 več ne delajo) nov "razstavni" http://www.mornar.net/view/ad.asp?id=166123 8990€, v ita pa 7000€
pa menda ja zavarovalnica ne upošteva 12000 in na tej osnovi izplača škodo - beri: izplačajo jo idioti zavarovanci s plačili zasoljenih premij?
Nazadnje spremenil H2O, dne Pe Jun 02, 2017 17:50, skupaj popravljeno 1 krat.
Mojemu kolegu so tudi zdaj pred dvemi dnevi v katerini pri Kopru sunili motor.. če se ne motim Suzuki 115.... precvikali zajle, pletenico so odvili in sneli motor... (Ankaran)..
Tej GPS moduli vprašanje.. če ima lastno napajanje ajde.. in če lovi signal pod pokrovom.. namreč večina GPS-ov če prekriješ anteno z roko ne sprejema več ...
Tej GPS moduli vprašanje.. če ima lastno napajanje ajde.. in če lovi signal pod pokrovom.. namreč večina GPS-ov če prekriješ anteno z roko ne sprejema več ...
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov