Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Če boš imel net, kjerkoli že boš...poročaj s terena
pojdi se z bikom bost!
Zdej pa res ne moremo do bark...
- 1stofficer
- Admiral
Qratz... lih barko sem hotel peljat dol jutri 
Sicer teoreticno bi lahko sel dol ce imas tam stanovanje. Ne bi se pa smel vozit naokoli in it domov prej kot cez 2 tedna. Ker to ne bi bila samoizolacija. Šale ni, kazen je prek 1000 eur !
Sicer teoreticno bi lahko sel dol ce imas tam stanovanje. Ne bi se pa smel vozit naokoli in it domov prej kot cez 2 tedna. Ker to ne bi bila samoizolacija. Šale ni, kazen je prek 1000 eur !
- 1stofficer
- Admiral
Lol, ravno v novicah na valu 202.
Slovencem vstop na Hrvasko NI prepovedan !!! V Srbijo pa. Hrvati zahtevajo le 14 dnevno karanteno za tiste iz Bele Krajine.
https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro ... eno/517246
Slovencem vstop na Hrvasko NI prepovedan !!! V Srbijo pa. Hrvati zahtevajo le 14 dnevno karanteno za tiste iz Bele Krajine.
1stofficer napisal/-a:Lol, ravno v novicah na valu 202.
včeraj zjutraj 4 družine brez problemov prestopile kopensko mejo na Rupi
nobene panike
vse ok
rtvslo:
Na seznamu je zdaj celotna Slovenija, potem ko je v preteklih dneh ukrep veljal za potnike, ki so prihajali z območja Bele krajine.
Potniki, ki prihajajo iz Slovenije, se bodo na meji s Hrvaško morali odločiti za 14-dnevno samoizolacijo.
Še link https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/vstop-iz-slovenije-na-hrvasko-mogoc-le-ob-privolitvi-v-14-dnevno-samoizolacijo/517246
Na seznamu je zdaj celotna Slovenija, potem ko je v preteklih dneh ukrep veljal za potnike, ki so prihajali z območja Bele krajine.
Potniki, ki prihajajo iz Slovenije, se bodo na meji s Hrvaško morali odločiti za 14-dnevno samoizolacijo.
Še link https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koronavirus/vstop-iz-slovenije-na-hrvasko-mogoc-le-ob-privolitvi-v-14-dnevno-samoizolacijo/517246
Nazadnje spremenil sovjet, dne Ne Mar 15, 2020 18:47, skupaj popravljeno 1 krat.
sovjet napisal/-a:rtvslo:
Preveri dobro
Kot kaze je to dezinformacija, preveri pr nekom ki gre sedaj preko meje, jaz ti dam podatek cez 3 ure
Jaz sem ob 16.30 klical na Petrino/Brod na Kolpi. Ob 16.00 so zopet zaceli spuscat cez mejo, razen za Slovence z obmocja Metlike in Suhe krajine, mi je pa rekel da se zadeva spreminja iz ure v uro. Kdor je na HR se bo po mojem komot vrnil v Slo.
Kako pa je kaj na SLO-IT meji (npr.Fernetiči). Ali kaj komplicirajo če greš malo prevert barko v Ribiško vas.
plima napisal/-a:Kako pa je kaj na SLO-IT meji (npr.Fernetiči). Ali kaj komplicirajo če greš malo prevert barko v Ribiško vas.
Bolje, da ne greš, najmanj 200 eu kazni, če nimaš tehtnega razloga oziroma potrdila zakaj nekam greš, seveda, če te it. organi ustavijo, navadno kmalu za mejo.
Jaz imam sodelavca iz Rupe, takoj za HR mejo in je v četrtek "spizdo" v Koper, ker so mu na meji rekli, da ko se vrne domov, gre 15 dni v samoizolacijo..... Zdaj pa išče app. za najem v času trajanja korone oz. ukrepov. Upam, tudi, da vandali na hr, ne bodo izkoristili priložnost, "jer slovenac ne može do brodice"
V istro na dragonji in sečovljah brez težav četrtek, petek, sobota in nedelja (12-15.3.20), nihče te ne vpraša, nič drugače razen da je roka, ki pomaha naprej v rokavički.
Res bi morali to nekorektno poročanje in v tej situaciji obveščanje medijev sankcionirati v prvi vrsti. Obstaja tudi novinarski kodeks in eno glavnih načel je "PREVERI INFORMACIJO". Če bi imeli neko zaupanje v medije se nebi tule o temu pogovarjali, nebi imeli tolikšnih težav s korono... vsi smo najprej govorili kako pretiravajo...
Res bi morali to nekorektno poročanje in v tej situaciji obveščanje medijev sankcionirati v prvi vrsti. Obstaja tudi novinarski kodeks in eno glavnih načel je "PREVERI INFORMACIJO". Če bi imeli neko zaupanje v medije se nebi tule o temu pogovarjali, nebi imeli tolikšnih težav s korono... vsi smo najprej govorili kako pretiravajo...
Wellcraft 2600 Martinique
- 1stofficer
- Admiral
Mediji, vsaj resni porocajo skladno z uradnimi informacijami, ki jih obicajno preverijo. Sem stejem recimo osrednjo drzavno RTV hiso, ki ima kakovostne vsebine.
Sem pa ravno poslusal novice na valu 202, da je Hrvaska ponovno omejila 14 dnevno karanteno za Slovence le na tiste iz Bele Krajine.
Popoldan greva z zeno na Krk, porocam kako bo na meji !
Sem pa ravno poslusal novice na valu 202, da je Hrvaska ponovno omejila 14 dnevno karanteno za Slovence le na tiste iz Bele Krajine.
Popoldan greva z zeno na Krk, porocam kako bo na meji !
Pravkar sem govoril z marino Šimuni, so sicer tam in skrbijo za barke, ostalo (servis, dvigalo itd.) so pa ustavili.
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost