Reklamaija plovila
Moderatorji: moderator2, moderator
Tramonta je napisal:
"Pri RAVU sem kupil novo plovilo in bil več kot zadovoljen z njihovim odnosom kot z plovilom . Sem pa raje malo več plačal za plovilo in temu primerno dobil tudi kvaliteto ."
OK. si zadovoljen, ker nisi imel nekih večjih težav s plovilom.
SORRY ampak tudi mi smo kupili pri njih NOVO plovilo tako, da za fizične poškodbe tukaj ni izgovora pa če to plovilo stane 5000 EUR ali pa 20 krat več. Tudi na sejmu ga ne predstavljajo potolčenega in na vseh priveskih rjastega. Pa tudi tisti njihov mehanik ne sedi gor na njemu prbit pa z čikom.
Da ne govorim kako so nas pustili čakat v IZ na parkirišču kot klošarje od jutra do večera, potem pa še niso nič zrihtali kot je bilo obljubljeno in drugi dan ponovi vajo.
Ja, če je to dober odnos potem je RAV zakon!!!
"Pri RAVU sem kupil novo plovilo in bil več kot zadovoljen z njihovim odnosom kot z plovilom . Sem pa raje malo več plačal za plovilo in temu primerno dobil tudi kvaliteto ."
OK. si zadovoljen, ker nisi imel nekih večjih težav s plovilom.
SORRY ampak tudi mi smo kupili pri njih NOVO plovilo tako, da za fizične poškodbe tukaj ni izgovora pa če to plovilo stane 5000 EUR ali pa 20 krat več. Tudi na sejmu ga ne predstavljajo potolčenega in na vseh priveskih rjastega. Pa tudi tisti njihov mehanik ne sedi gor na njemu prbit pa z čikom.
Da ne govorim kako so nas pustili čakat v IZ na parkirišču kot klošarje od jutra do večera, potem pa še niso nič zrihtali kot je bilo obljubljeno in drugi dan ponovi vajo.
Ja, če je to dober odnos potem je RAV zakon!!!
Vsak let meter več pa bo
Avtorju teme; iz lastnih izkušenj vam predlagam, da vse napake poslikate oz. si pridobite slikovni ali kakšen koli drug dokaz. Seveda pa nemudoma stopite v stik s tržno inšpekcijo. Več kot je materiala boljše je. Slikajte vse in o vsem redno (pisno) obveščajte prodajalca in istočasno tržno inšekcijo (pošljite jim kopijo tega, kar ste poslali prodajalcu). Če se vam enaka napaka pojavi 3 krat v obdobju meseca dni imate pravico do popolne povrnitve kupnine + vseh nastalih stroškov oziroma menjave izdelka. Zato predlagam, da imate čim več dokazov.
V kontakt s prodajalcem stopajte le pisno. Garantirano vas bodo takoj kontaktiralil.
P.S. Ne pozabite na fotoaparatu nastaviti, da bo prikazan čas, datum na sliki.
V kontakt s prodajalcem stopajte le pisno. Garantirano vas bodo takoj kontaktiralil.
P.S. Ne pozabite na fotoaparatu nastaviti, da bo prikazan čas, datum na sliki.
My car detailing projects:
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
http://www.avtomobilizem.com/forum/view ... &start=460
Osebno poznam kar nekaj ljudi , ki imajo plovila CrownLine in nisem slišal še ene žal besede no vsaj zaenkrat ne . Osebno sem pa tudi z plovilom izredno zadovoljen in zadovoljen sem bil tudi z njihovim prostopom . Ali sem imel srečo ali ne pa nevem .Sicer sem zelo flexibilen človek in se znam situaciji prilagodit . Jaz nočem fante zagovarjat samo kot sem jaz opazil se trudijo in delajo res zagnano . Problem je ta , da jih je očitno premalo in včasih ne zmorejo vsega in , če stranka kupi plovilo od 200 tisoč pričakuješ tudi , da se ti bo prodajalec 100 %°posvetil .. meni so se , žal mi pa je za koga drugega .
Preden sem vzel CrownLina sem preizkusil in pregledal vsa možna plovila , ki jih zastopajo pri nas v SLOVENIJI in osebno sem bil nad CrownLinom še najbolj navdušen kar se tiče kvalitete in malih fines in sem prepričan , da je v svoji kategoriji Crown 270 CR po prostornosti , robustnosti in vizuelno eden izmed najboljših in najlepših plovil .Pa , da ne bo pomote jaz to ne pišem , ker imam jaz CrownLina pa ga zato hvalim .
Glede rjavenja inoxa ima moj dober prijatelj FAIRLINA in po 10 urah je opažal , da mu ograja rjavi , in od takrat naprej je vsakič , ko je prišel v marino ograjo spral z sladko vodo in rezultat , da rje več ni ..no ograjo tudi vsako toliko premaže ..Morska voda je velik hudič in še inox , ki ga kirurgi uporabljajo dvomim , da nebi zrjavel ob morski vodi .
Preden sem vzel CrownLina sem preizkusil in pregledal vsa možna plovila , ki jih zastopajo pri nas v SLOVENIJI in osebno sem bil nad CrownLinom še najbolj navdušen kar se tiče kvalitete in malih fines in sem prepričan , da je v svoji kategoriji Crown 270 CR po prostornosti , robustnosti in vizuelno eden izmed najboljših in najlepših plovil .Pa , da ne bo pomote jaz to ne pišem , ker imam jaz CrownLina pa ga zato hvalim .
Glede rjavenja inoxa ima moj dober prijatelj FAIRLINA in po 10 urah je opažal , da mu ograja rjavi , in od takrat naprej je vsakič , ko je prišel v marino ograjo spral z sladko vodo in rezultat , da rje več ni ..no ograjo tudi vsako toliko premaže ..Morska voda je velik hudič in še inox , ki ga kirurgi uporabljajo dvomim , da nebi zrjavel ob morski vodi .
Dragi tramonta. Očitno imaš nekaj od tega (ali pa veliko), da tako hvališ dotične
(Temu forumu si prispeval dva posta. Iz njih je tudi telebanu razvidna vsebina in namen !)
1. Tudi jaz sem izredno zadovoljen s svojim plovilom, pa tega ne razglašam po forumih.
2. Če že hvališ model 270 CR, pa tisto okoli prostornosti res ne more držati. Je dosti manj prostoren od konkurence.(Bavaria 27, ...) Posebej šibka stran mu je širina. Imel ga je prijatelj in ko si mu stopil iz pomola na bok so vsi panično dvignili kozarce, da se ni bevanda polila, v trenutku ko se je barka nagnila.
3. Predlagam, da se raje angažiraš in pomagaš članu Uri1, ki ima resne probleme. Saj je navedel dejstva in ne predvidevanja.
Mirno morje in vesele praznike !
1. Tudi jaz sem izredno zadovoljen s svojim plovilom, pa tega ne razglašam po forumih.
2. Če že hvališ model 270 CR, pa tisto okoli prostornosti res ne more držati. Je dosti manj prostoren od konkurence.(Bavaria 27, ...) Posebej šibka stran mu je širina. Imel ga je prijatelj in ko si mu stopil iz pomola na bok so vsi panično dvignili kozarce, da se ni bevanda polila, v trenutku ko se je barka nagnila.
3. Predlagam, da se raje angažiraš in pomagaš članu Uri1, ki ima resne probleme. Saj je navedel dejstva in ne predvidevanja.
Mirno morje in vesele praznike !
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Tomy napisal/-a:Reklamacija je na plastiko, površno montažo, niso vpisali prvega pregleda za motor, zato mi tudi za motor reklamacije ne priznajo. Odgovor sem dobil da naj pripeljem plovilo iz Cresa v Izolo, na moje strške, da mo popravijo plastiko. Reklamiral sem tudi hladilnik, saj vrata inox ??? rjavijo čoln star eno leto. Razmišlam da vključim tržno inšpekcijo ter zahtevam novo plovilo, ali povračilo kupnine.Reklamiral sem že Avgusta odzvali so se šele ta mesec.Ne vem kako lahko podjetje tako posljuje?
Tomy verjemi da zelo veliko podjetij tako posluje in še niso slišali za poprodajno storitev. Žalostno toda resnično. To pa zaradi tega, ker veliko strank preveč kmalu obupa ali se jim ne da oziroma nimajo časa, nekatere stanke so celo užaljene in sploh nočejo stopiti v kontakt s prodajalcem, skratka stranke so premalo agresivne.
Zato ti svetujem isto kot že nakateri drugi člani. Obvezno vse pisno z dokazili, več imaš bolje je, jaz bi vključil še odvetnika. Samo ne obupaj!
Novinec, zanima me kako poteka kaj tvoja reklamacija v zvezi z Baylinerjem? Seveda če je za javnost.
LP Klemen
KOT PRVO NE REKLAMIRAM NOBENEGA IN HVALIM SAMO SVOJE PLOVILO IN TEGA MI TI NE BOŠ OPOREKAL .
SAMO POGLEJ KAJ SI NAPISAL - TVOJE BESEDE :glede prodajalcev plovil ,
na prvem mestu BOND international, pa As boats, in mogoče še Mecum .
Katero podjetje pa ti tukaj zastopaš ?
potem me res zanima kdo komu dela reklamo ...
kar se tiče Bavarije 27 si pa meter vzami in pojdi zmerit pa boš potem videl , če je 27 čevlev . Glede nagibanja pa ti povem , da sem prevozil kar nekaj plovi ( cruiser varijanta ) od 24 do 27 čevljev in širine 2,59 metra pa te moram razočarat , da so glede nagibnanja pri tej širini vsa plovila tam tam malenkost bolj edino Four Winns 278 starejši model , ker je res visok . Sicer se mi pa zdi zelo otročje in neprofesionalno se nekaj dajat in kregat prek forumov kot , da smo vsi neki eksperti na navtičnem področju .Prijavuil sem se pa zato , da izrazim svoje mnenje , ker sem imel tudi jaz podobno izkušnjo . In omenil sem samo , da sem jaz bil zadovoljen z njihovimi uslugami . Verjetno bi pa moral bit kot večina SLOVENCEV TUDI JAZ ZAGRENJEN IN PLJUVAT PO VSEH IN VSEM .
Večina novodobnih navtikov nima niti za jest pa si kupijo plovilo .. in ..ah saj nima smisla .
Vesel božič in srečno novo leto .
SAMO POGLEJ KAJ SI NAPISAL - TVOJE BESEDE :glede prodajalcev plovil ,
na prvem mestu BOND international, pa As boats, in mogoče še Mecum .
Katero podjetje pa ti tukaj zastopaš ?
potem me res zanima kdo komu dela reklamo ...
kar se tiče Bavarije 27 si pa meter vzami in pojdi zmerit pa boš potem videl , če je 27 čevlev . Glede nagibanja pa ti povem , da sem prevozil kar nekaj plovi ( cruiser varijanta ) od 24 do 27 čevljev in širine 2,59 metra pa te moram razočarat , da so glede nagibnanja pri tej širini vsa plovila tam tam malenkost bolj edino Four Winns 278 starejši model , ker je res visok . Sicer se mi pa zdi zelo otročje in neprofesionalno se nekaj dajat in kregat prek forumov kot , da smo vsi neki eksperti na navtičnem področju .Prijavuil sem se pa zato , da izrazim svoje mnenje , ker sem imel tudi jaz podobno izkušnjo . In omenil sem samo , da sem jaz bil zadovoljen z njihovimi uslugami . Verjetno bi pa moral bit kot večina SLOVENCEV TUDI JAZ ZAGRENJEN IN PLJUVAT PO VSEH IN VSEM .
Večina novodobnih navtikov nima niti za jest pa si kupijo plovilo .. in ..ah saj nima smisla .
Vesel božič in srečno novo leto .
Mojster poslušaj ! Po dobrih tridesetih letih v navtiki spoznaš veliko plovil in ob pivu z navtičnimi prijatelji tudi izveš veliko dogajanj na tem področju. Zato ne vem, zakaj ne bi smel omeniti nekaterih, za katere sem slišal same hvale. Sploh ne razumem, zakaj se tako braniš, saj ti nisi bil napaden (ali pač?). Jaz Crown line-a sploh omenil nisem, niti RAV-a ne. Napisal sem težavo prijatelja, ki je dobila sodni epilog, ampak nisem omenjal imen. Tule bom napisal, da to NI CROWN LINE. Da boš lažje spal.
Bavaria (ime sem izbral naključno) je široka mislim da 3 metre in zato prostornejša in bočno stabilnejša kot CR 270. (Do potrditve tega prideš enostavno - dolžino pomnožiš s širino!) Zato nisem podajal neresnic. Če sem, se opravičujem.
Ne zastopam nobenega od pohvaljenih podjetij, niti nisem z njimi nikoli posloval !
Nazadnje pa ne vem od kje ti ideja, da sem zagrenjen in da pljuvam po vseh in vsemu ?! Saj sem samo hvalil !!!
P.S. Zaenkrat za jest še imam, pa tudi za kak liter lahko dam. In bom z veseljem tudi dal, ko pridem v Izolo. Dobim te pa na telefonu 05/640-50-87, mar ne ?
Bavaria (ime sem izbral naključno) je široka mislim da 3 metre in zato prostornejša in bočno stabilnejša kot CR 270. (Do potrditve tega prideš enostavno - dolžino pomnožiš s širino!) Zato nisem podajal neresnic. Če sem, se opravičujem.
Ne zastopam nobenega od pohvaljenih podjetij, niti nisem z njimi nikoli posloval !
Nazadnje pa ne vem od kje ti ideja, da sem zagrenjen in da pljuvam po vseh in vsemu ?! Saj sem samo hvalil !!!
P.S. Zaenkrat za jest še imam, pa tudi za kak liter lahko dam. In bom z veseljem tudi dal, ko pridem v Izolo. Dobim te pa na telefonu 05/640-50-87, mar ne ?
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
mal mi ni jasno ali sta vidva usklajena ali kako . Poznam številke sam na teh številkah me res ne bosta dobila , če pa vaju zanima vama jo dam rade volje .
Sicer pa lahko se je delat pametnega in heroja preko računalnika , realnost je žal tisto kar šteje .
Sicer bi mi bilo malo izpod časti se tukaj predstavljat pod drugim imenom kar očitno določeni to počnejo .
Če bi ti bil 30 let v navtiki sigurno nebi takšne klobase pisal .
Ma veš vse ti dam prav .. Ni problema ..
Sicer pa lahko se je delat pametnega in heroja preko računalnika , realnost je žal tisto kar šteje .
Sicer bi mi bilo malo izpod časti se tukaj predstavljat pod drugim imenom kar očitno določeni to počnejo .
tramonta napisal/-a:mal mi ni jasno ali sta vidva usklajena ali kako . Poznam številke sam na teh številkah me res ne bosta dobila , če pa vaju zanima vama jo dam rade volje .
Ja usklajena sva to si pa uganil! In, če nisi opazil nas je kar nekaj usklajenih kar se tiče firme in plovila, ki jih omenjamo v tej temi.
Tvoja št. me ta trenutek ne zanima kaj preveč, lahko pa ti v bodoče na kakem od naših srečanj predstavim vse dokaze o mojih izjavah, da ne boš rekel, da se delamo heroje preko računalnika in, da boš dojel, da je to že realnost, kar po tvoje šteje.
Kaj si mislil s tem, da se nekdo predstavlja pod drugim imenom ne vem lahko pa mi bolj podrobno objasniš in ti dam odgovor tudi na to.
Aja pa hvala, ker nam daš vse prav, samo ne vem zakaj potem stalno vpadaš.
Vsak let meter več pa bo
Dragi forumovci
Kot vidim ste se na veliko razpisali o podjetju RAV
Res je lepo ,da forumovci držimo skupaj in ,da vemo kaj je res in kaj ne.
Mogoče bom sam še najbolj povedal po pravici in to iz prve roke ZAKAJ
Jaz osebno sem kupil ravno sedaj že 4 NOVO plovilo .
Vsakič drugje Sedaj je to CROWNLINE 250 pri podjetju RAV
in ker je to tema REKLAMACIJA PLOVILA bi povedal samo to
Če primerjam support ,prijaznost,ter kvaliteto znamke npr predzadnje plovilo chaparral ali sedaj novo crownline je tukaj taka razlika kot dan in noč .
Iskreno v tem postu ne bom niti omenjal težav ,ki sem jih imel z chaparralom in ne samo jaz vsaj 4 kolegi ,ki imajo enako plovilo oz.so jih že prodali bodo to potrdili.
Prvič lahko rečem odkar imam to znamko to je CROWNLINE sem res zadovoljen.
In kot sami dostikrat rečemo no TO JE TO .kar sem iskal.
Kot vidim ste se na veliko razpisali o podjetju RAV
Res je lepo ,da forumovci držimo skupaj in ,da vemo kaj je res in kaj ne.
Mogoče bom sam še najbolj povedal po pravici in to iz prve roke ZAKAJ
Jaz osebno sem kupil ravno sedaj že 4 NOVO plovilo .
Vsakič drugje Sedaj je to CROWNLINE 250 pri podjetju RAV
in ker je to tema REKLAMACIJA PLOVILA bi povedal samo to
Če primerjam support ,prijaznost,ter kvaliteto znamke npr predzadnje plovilo chaparral ali sedaj novo crownline je tukaj taka razlika kot dan in noč .
Iskreno v tem postu ne bom niti omenjal težav ,ki sem jih imel z chaparralom in ne samo jaz vsaj 4 kolegi ,ki imajo enako plovilo oz.so jih že prodali bodo to potrdili.
Prvič lahko rečem odkar imam to znamko to je CROWNLINE sem res zadovoljen.
In kot sami dostikrat rečemo no TO JE TO .kar sem iskal.
Mislim, da je bil namen tega posta rešiti reklamacijski problem, nastala pa je zbrka katero plovilo je dobro in katero boljše.
Poanta je v tem, da gre tukaj za odnos prodajalca, v tem primeru RAV iz Izole.
Vsako plovilo, avto, telefon in bla bla bla stvari ima napake, tako kot mi sami, potem pa je vse odvisno od posameznika kako bo odreagiral.
Znan mi je pa povsem slovenski način prodajanja; prodajalec najprej oceni kupca vizuelno in če si ustvari mnenje, da je to en revček, ki je komaj napraskal 70 jurčkov za enega CR 270 mu verjetno ne bo posvečal preveč pozornosti.
No tisti, ki pa imajo malo več pod palcem, tisti so pa velike ribice in ima tudi prodajalec z njimi več koristi in zaslužka. Zato jim tudi streže od spredaj in zadaj.
Žal tak je ta realni svet.
Nad RAV-om pa tudi jaz nisem preveč navdušen pa sem, kot sem že napisal tam kupil samo GPS.
Sem pač mala ribica in je imel od mene samo par € dobička.
Fantje izmenjajte si telefonske, dodam še jaz svojo in gremo skupaj na dva deci.
Kaj pa je nam morjeplovcem priti v Izolo na enega.
Veseli december vsem. Mitja
Mislim, da je bil namen tega posta rešiti reklamacijski problem, nastala pa je zbrka katero plovilo je dobro in katero boljše.
Poanta je v tem, da gre tukaj za odnos prodajalca, v tem primeru RAV iz Izole.
Vsako plovilo, avto, telefon in bla bla bla stvari ima napake, tako kot mi sami, potem pa je vse odvisno od posameznika kako bo odreagiral.
Znan mi je pa povsem slovenski način prodajanja; prodajalec najprej oceni kupca vizuelno in če si ustvari mnenje, da je to en revček, ki je komaj napraskal 70 jurčkov za enega CR 270 mu verjetno ne bo posvečal preveč pozornosti.
No tisti, ki pa imajo malo več pod palcem, tisti so pa velike ribice in ima tudi prodajalec z njimi več koristi in zaslužka. Zato jim tudi streže od spredaj in zadaj.
Žal tak je ta realni svet.
Nad RAV-om pa tudi jaz nisem preveč navdušen pa sem, kot sem že napisal tam kupil samo GPS.
Sem pač mala ribica in je imel od mene samo par € dobička.
Fantje izmenjajte si telefonske, dodam še jaz svojo in gremo skupaj na dva deci.
Kaj pa je nam morjeplovcem priti v Izolo na enega.
Veseli december vsem. Mitja
Če povem na kratko ker je tema reklamacija plovila.
So moji prejšnji prodajalci plovila ATAL ///isto sem kupil novo plovilo pri njih itd..
reševali reklamacije po ene 8 mesecev.Tako ,da take teme tukaj še ni bilo.
mogoče bi bilo najbolje odpreti temo.
//Kateri prodajalec daje najboljši support.//
So moji prejšnji prodajalci plovila ATAL ///isto sem kupil novo plovilo pri njih itd..
reševali reklamacije po ene 8 mesecev.Tako ,da take teme tukaj še ni bilo.
mogoče bi bilo najbolje odpreti temo.
//Kateri prodajalec daje najboljši support.//
Nazadnje spremenil Fojki, dne So Jan 02, 2010 15:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti