Ljubljenčki na plovilih

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Apr 07, 2010 19:47

Lep pes....., obožujem molose,........ ampak moj neapljc bi se preveč slinil, bi vsi na pomolu bruhali :lol:

LP
:wink:
AnnaMary
Štabni vodnik
Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a AnnaMary » Sr Apr 07, 2010 22:06

Bojan 1962 napisal/-a:Toleriram brez težav kričanje otrok, malo težje mi pade vreščanje pijanih osebkov, a potikanje odvezanih psov bi me lahko navedlo do tega da razumem serijske morilce (lastnikov psov ), morda bi celo kaj plačal...

pa brerz zamere
lp

Halooooooooo Bojan 1962!!!!!!!! Dej se ti mal ustav pa premisli kaj napišeš!!! Še vedno velja pravilo: Kdor ne mara živali, ne mara ljudi!!!!!! Sem ponosna lastnica nemške doge, ki z nami preživlja vsak dopust, kamor koli se odpravimo tudi na barki in v marinah! Tvoje imenovanje psov za "cucke in đukele" je pa samo odraz tvoje nizkotnosti in inteligence.
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Apr 07, 2010 22:19

AnnaMary napisal/-a:
Bojan 1962 napisal/-a:Toleriram brez težav kričanje otrok, malo težje mi pade vreščanje pijanih osebkov, a potikanje odvezanih psov bi me lahko navedlo do tega da razumem serijske morilce (lastnikov psov ), morda bi celo kaj plačal...

pa brerz zamere
lp

Halooooooooo Bojan 1962!!!!!!!! Dej se ti mal ustav pa premisli kaj napišeš!!! Še vedno velja pravilo: Kdor ne mara živali, ne mara ljudi!!!!!! Sem ponosna lastnica nemške doge, ki z nami preživlja vsak dopust, kamor koli se odpravimo tudi na barki in v marinah! Tvoje imenovanje psov za "cucke in đukele" je pa samo odraz tvoje nizkotnosti in inteligence.

Mislim, da je zadnje čase na forumu prisotna nova športna disciplina:

Kdo koga večkrat užaliti, merjenje inteligence in ponedeljkovo opravičevanje!

Dobro nam tole gre!

LP
:evil: :evil: :evil:
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Sr Apr 07, 2010 22:30

Predlagam, da odpremo povsem novo stran, namesto smeškov pa dodamo pištole, topove, tanke in atomske bombe.
Na koncu leta najbolj uspešnemu podelimo nagrado, recimo avtopilota, ki ga bo odpeljal v neznano vesolje brez povratka :D

:D
:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
AnnaMary
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a AnnaMary » Sr Apr 07, 2010 22:47

Novinec!

Socializiraj svojo psičko, pa bodo vse late na pomolu na svojem mestu.
AnnaMary
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a AnnaMary » Sr Apr 07, 2010 23:01

Joško!

Iz tvojih besed je razvidno, da te EMŠO ....., saj si še vedno z tankim, puškam in pištolam! :lol:
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Sr Apr 07, 2010 23:08

Draga moja AnnaMary, hvala za nasvet, bom takoj pristopil k tvojim nasvetom. Hvaležen sem ti, da me lahko svetuješ, glede pasme in značaja molosov ter bandogov. Vidim, da si moram še kakšno knjigo prebrati.
Ko pa jih bom socializiral, ti pa javim, kajti na barko jih še vedno ne bom mogel postaviti, ker nimam tako velike barke. Skupaj tehtata skoraj 130 kg, kam pa jih naj dam? Pa zakaj bi jih sploh socializiral, saj jih ne vodim na morje. V divjini, kjer živita jima je prav lepo,....svež zrak, sneg od oktobra do konec maja, ...višina pa taka, da imamo satelitsko dol obrnjrno, da sploh vleče :lol:

Ti jih pa na fotki pošiljam za spomin!

Slika

LP
:wink:
Uporabniški avatar
Joško
Admiral
Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Joško » Sr Apr 07, 2010 23:26

Annamary, moj EMŠO je vedno enak. Kaj se tvoj morda ŽE spreminja?:D
Živali imam pa tud rad.
Eno leto nazaj sem na prvomajski dopust vzel papigo s seboj in se je z galebi pogovarjala. :D
Sploh ni bilo problemov s kakanjem in lulanjem :lol:

:)"Dobrega štromarja zruka samo slab šnops":)
AnnaMary
Štabni vodnik

OdgovorNapisal/-a AnnaMary » Če Apr 08, 2010 00:08

Naš Ox tehta samo 84 kg pa se tudi na Elanu T401 odlično znajde. Ne vem zakaj se ne bi tvoji kužki na tvoji jahti. Na pasmo tvojih kužkov se pa odlično spoznam, ker sem namreč sodnica na razstavah. Sta pa tvoja kužka izredno lepa. No pa še 2 fotke od našga Oxa.

Slika

Slika

Novinec tudi teb za spomin!
atilone
Admiral

OdgovorNapisal/-a atilone » Če Apr 08, 2010 11:02

Če si nabaviš psa, iz veselja do tega, ne na kako muho otrok, imeli bi imeli, čez par mesecev pa je že v breme in ga zapustijo kje na morju ali na kakem parkingu, ga sprejmeš kot družinskega člana, z vsemi njegovimi potrebami in če ta prijatelj ( med ljudmi jih najdeš dosti manj) uživa v plovbi, zakaj pa ne. Moj kolega ima Bernskega planšarja, kateri nikakor ne marajo vročine, pa se zelo rad vozi na čolnu, seveda ne v največji vročini. Koligi iz D , eni imajo ovčarja, drugi zlatega prinašalca, tudi veliki psi, pa uživajo na jadrnicah. Pa ne od zaliva do zaliva, ampak so dolgoprogaši, Grčija , Turčija, čez v Tunis do Maroka in po severni strani sredozemskega morja nazaj na privez v Lignano. Torej par mesecev na barki, na koncu pa se še izkrcat nočejo ( ali ne upajo, da jih ne bi zanašalo kot mornarje :) ).
Upam da bo moj dalmatinec doživel splovitev barke. Na moji ribiški gumici je že bil, sprva seveda nervoza, ampak pri božanju , čohanju in pogovarjanju z njim, se je navadil.
Saj je res to kar pravijo, da je pes takšen kot je oseba na drugi strani vrvice.
Vsak ma pač svoje mišljenje, seveda naj ne bo preveč ektremno, z pobijanjem itd. Eni imajo na barkah pse, drugi pa par kartonov piva ali galono vina, drugi dan pa namesto psa, MAČKA. Posledično so potem tudi ljubitelji živali, ali so to mačke, tigri itd.
Meni recimo ne paše , če v miru sedim polnoči ob morju lovim ribe, gledam zvezde, in se ti pojavi klapa , vsak z svojo flašo v roki. Pa kaj ali umik, ali plačilo kakemu HR vojnemu veteranu, da reši problem :?: .
Vse premalo strpnosti je med ljudmi, sicer pa nas življenje dela take, samo ne pozabit, človek je tudi živel v krdelih, in to nam je ostalo v genih, toraj NUJNO potrebujemo družbo, prijatle. Žal pa je tako, da v zadnjem času vse več teh, najdemo med štirinožci.
LP
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Apr 08, 2010 12:17

Se mi zdi da ste falil forum:

http://www.mojpes.net/forum/index.php

hou :lol:
https://medisken.si
gorenjc
Admiral
Kraj: LJ

OdgovorNapisal/-a gorenjc » Če Apr 08, 2010 12:52

evo takole pa naš "junak" zdrži do (nekaterim :lol: ) znane oštarije levo na slikci
Slika
Roadracer
Kapitan
Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a Roadracer » Če Apr 08, 2010 13:02

Zdaj imam pa kar slabo vest, da sem s svojim vprašanjem povzročil ponovno boje na forumu. Pa saj smo kot v Belfastu... :cry:

Zanimalo me je, ker imava majhno psičko Yorkshire terrier, ki je družinski član in je vedno z nama. Je socializirana in zelo prijazna (za ključavnico res ne bi bila). Je pa lepo slišati izkušnje nekaterih (npr.: pajer1), da odlično funkcionira.

Razumem tudi nekatere, ki so proti psom. Vsak ima svoje mišljenje. Saj tudi barke nimamo vsi iste, pa se zaradi tega "večinoma" :wink: ne kregamo...
Uporabniški avatar
Bojan 1962
Kapitan
Kraj: Stična

OdgovorNapisal/-a Bojan 1962 » Če Apr 08, 2010 14:06

Res se ne spomnim, a mislim da nisem nikjer in nikoli napisal da imam rad ljudi , posebno ne takih kot si ti gospa sodnica.Zaradi mene lahko imaš tudi prašiča na barki samo ne obremenjuj okolice s svojimi ljubljenčki. Imej jih zase, privezane z nagobčniki na javnih krajih in pa lopatko in vrečko v roki ko jih sprehajaš.
lp
Včasih je bolje imeti mir,kot imeti prav
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Apr 08, 2010 21:59

Jaz imam zelo rad živali še posebno pse, absolutno pa me razpizdijo redki lastniki, ki so izjemno nesramni do vseh v bližini! Lastnik je odgovoren za svoje ljubljence in pri tem poleg veselja pride tudi nekaj obveznosti, ki se jih mora lastnik zavedat.

Kar je napisal Bojan, upam, da je vsakemu lastniku hišnih ljubljenčkov jasno in v tem ni prav nič žaljivega!

Bojan 1962 napisal/-a:Res se ne spomnim, a mislim da nisem nikjer in nikoli napisal da imam rad ljudi , posebno ne takih kot si ti gospa sodnica.Zaradi mene lahko imaš tudi prašiča na barki samo ne obremenjuj okolice s svojimi ljubljenčki. Imej jih zase, privezane z nagobčniki na javnih krajih in pa lopatko in vrečko v roki ko jih sprehajaš.
lp

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov