http://www.24sata.hr/crna-kronika-news/pijani-janez-brodom-se-zabio-u-kocaricu-ribari-upali-u-more-216626
pa se je začelo 2011
Moderatorji: moderator2, moderator
Se ena bakla.. http://www.jutarnji.hr/pozar-potopio-je ... ra/959868/
Ceprav tole izgleda bolj kot nek motornjak.. Vodka je pa pac vnetljiva
Ceprav tole izgleda bolj kot nek motornjak.. Vodka je pa pac vnetljiva
Letos me je pač slučajno zaneslo na dopust v Barbarigo, ne more človek verjet kako smo Slovenci samozadostni in "pametni". Že drugi dan ko sem si naredil privez mi je nek šalabajzer privezal svojo gumico(maestral in tomos4,5) tako blizu da je moj ob vrtenju zapenjal v njega. Sem mu drugi dan prestavil utež za 2m se je že popoldne našel drugi šalabajzer in mi navezal spet (kitajčka s parsunom) tako blizu da je moj non-stop čofal z peto po njegovi boji, ta je imel verigo in težjo utež tako da sem moral sam skrajševat privezno vrv za 1m. Kaj to lahko pomeni v 3m vode vsi vemo. Ok sem rekel bom potrpel in pride zadnji dan, ko je potrebno naše ljubljenčke izvleč iz vode in grem jaz s čolnom do Stare Barbarige na izvlek, svojo bojo pa pustim kjer je, sem jo želel kasneje izvleči. Izvlečem svoj čoln, razsolim motor, celega našamponiram in sperem in grem po bojo in ostalo, in glej ga bisera s Kp reg čoln Solemar(sem že mislil da je Cibro) in gor Suzuki 75 navezan na moj privez.
Prvo spraševanje po plaži in lokalih, čigav je in potem, toliko zajeban nisem, da bi ga kar odvezal in pustil torej sem ga navezal na svojo vrv,ki sem jo navezal na utež, da sem lahko odvezal moj privez. Skratka 3biseri v 14 dneh, da ne govorim o tistih, ki jim je čolne metalo ven pri mirnem morju(pomanjkanje znanja o vozlih)- vsaj eden na dan. Matr sej ni čudno, če se nam hrčki režijo!
Z mojo sva bila na tedenskem oddihu po severnih jadranskih otokih brez otrok. V prelepem južnem Iloviškem zalivu vržem sidro in zalenariva. Z druzga konca zaliva se odsidra Avstijc in prisidra na 10m od naju, pa čeprav je cel zaliv prazen. Da ne motim tipa z dvema bejbama dvignem sidro in se z vetrom prestavim 20m stran. Človk ne more verjet svojim ušesom in očem. Pride SLO tip z lepo ženo in otrokom na rentanem gumonu (ML) in se dobesedno parkira zraven vzporedno, kot pred Merkator centrom. Čez čas mu rečem ej kolega daj zatgn štrik al se pa prestav mal vkraj. Pravi da ni panike ker itak gremo vsi z vetrom, nakar se res prestavi s komentarjem, da zaradi najine intime. No ampak prej sem tolerantno 2 uri poslušal njegove službene debate na mobilcu k je zvonil vsake 2 minuti.
No pričakuje se vsaj neko kulturno obnašanje in neposeganje v prostor in oddih nujno potrebnim ldem.
No pričakuje se vsaj neko kulturno obnašanje in neposeganje v prostor in oddih nujno potrebnim ldem.
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
123dejan napisal/-a:@ttomi73 - bombico bi začel skakat z čolna![]()
Ali pa sta bila vidva s tvojo preveč intimna in je bil radoveden![]()
Za bombico ni bilo prostora, sva bla pa po 6 letih sama cel teden in je blo tko k pred otroki. Miku sem zadnč reku da naj se naseksa zdej, ker pol k bo rodila ne bo več vtikal 5x na dan. Pa je samo
Izpit za čoln sedaj imam, kaj pa zdaj... na morje seveda.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti