Živjo sokrajan!
Tudi sam sem bolj frišen in ti bo kdo drug povedal več koristnega. Pomembno je kakšne paiprje ima motor, kje je bil kupljen. Nek tehnični se baje da narediti tudi na HR in ga potem naši priznajo. Ne vem pa, če gre to skozi pri prvem vpisu...
Kapitanije na HR - delovni časi
Moderatorji: moderator2, moderator
Včasih ,ko so naši dobre volje ti priznajo pregled Hrvaškega kapetana.
Drugače se boš pa moral pripeljati v Slovenijo.
Edina možnost še je ,da g. Starošiniča in Germanishe loyd prosiš seveda proti plačilu,da ti opravi pregled v Novem Gradu.
Lahko tudi koga od Rina ali Biro veritas, ki tudi opravljajo preglede.
Je pa treba povedat ,da so precej dražji od pregleda na katetanij v Slo.
Pa saj Novi Grad ni tako daleč.
Predvidevam ,da imaš ostalo kaj se tiče papirjev vse urejeno.
Račun za motor,in seveda certifikat.
Drugače se boš pa moral pripeljati v Slovenijo.
Edina možnost še je ,da g. Starošiniča in Germanishe loyd prosiš seveda proti plačilu,da ti opravi pregled v Novem Gradu.
Lahko tudi koga od Rina ali Biro veritas, ki tudi opravljajo preglede.
Je pa treba povedat ,da so precej dražji od pregleda na katetanij v Slo.
Pa saj Novi Grad ni tako daleč.
Predvidevam ,da imaš ostalo kaj se tiče papirjev vse urejeno.
Račun za motor,in seveda certifikat.
Sem brskal po netu in temah, pa ne najdem..ima kdo podatek, kakšen delovni čas ima kapetanija v poreču? Predvsem nedeljski čas mogoče, saj grem dol okoli 5.7.
Imam namen se pozanimati še tu iz prve roke, kako je z "vinjeto" in čolnom manjšim od 3m in 5km, kar je kar pereče vprašanje brez konkretnejših odgovorov v večih temah.
Če ima pa kdo opravke v kratkem na katerikoli kapitaniji, bi ga prosil, če se lahko pozanima glede tega, torej slovenski državljan, čoln dolg 2,8m in manj kot 5km. Seveda neregistriran, edini dokument kupoprodajna ali darilna pogodba. Ni mi problem plačati tistih nekaj kun za takso, a kako jo sploh izdajo, če čoln ni registriran in naj tudi ne bi moral biti.
Imam namen se pozanimati še tu iz prve roke, kako je z "vinjeto" in čolnom manjšim od 3m in 5km, kar je kar pereče vprašanje brez konkretnejših odgovorov v večih temah.
Če ima pa kdo opravke v kratkem na katerikoli kapitaniji, bi ga prosil, če se lahko pozanima glede tega, torej slovenski državljan, čoln dolg 2,8m in manj kot 5km. Seveda neregistriran, edini dokument kupoprodajna ali darilna pogodba. Ni mi problem plačati tistih nekaj kun za takso, a kako jo sploh izdajo, če čoln ni registriran in naj tudi ne bi moral biti.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta