Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Včeraj na meji je bla rampa dol in teta policistka.hr je rekla: Imate poziv? Granica je zatvorena.
sovjet napisal/-a:Včeraj na meji je bla rampa dol in teta policistka.hr je rekla: Imate poziv? Granica je zatvorena.
seveda, službeno , potni nalog in povabilo poslovnega partnerja , če pa imaš neg.test pa tolk boljše
evovii napisal/-a:al napisal/-a:Od ponedeljka pa do 9.januarja bo javna uprava poslala na teren okrepljeno sestavo inšpektorjev.
#sampovem
Nakladajo/strašijo #sampovem
Ja pri nas so danes bili #sampovem
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
Jaz sem vceraj ob 7.05 prekcal mejo v Jelšanah. SLO policist ni ti ni pogledal, CRO pogledal potni nalog, skeniral osebno in hvala. Vrnil sem se ob 19.35, se pravi sem pol ure zamujal, CRO policist samo skeniral osebno in hvala, SLO policist pogledal potni nalog, malo se povprasa od kje prihajam in hvala. Skratka zelo korektno in hitro. Me je pa presenetila kolona vsaj 40 avtomobilov v smeri CRO, v njej pa vecji del SLO reg. tablic vseh mest, ter nekaj zahodnih in hrvaskih. Je bilo pa lepo na Rabu, 16 stopinj, soncek, na trznici pa zivi škampi..... 
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Ali kdo ve, če bodo hitre antigenske teste javnega testiranja priznali za prekinitev karantene pri vrnitvi iz Hrvaške?
Na https://www.24ur.com/novice/korona/zapl ... acije.html piše, da so od sedaj naprej ti testi ekvivalentni PCR testom...
(Na mejo naj dajo kontejner in naj te po vstopu v SLO testirajo, počakaš 15 min in imaš mir...)
Na https://www.24ur.com/novice/korona/zapl ... acije.html piše, da so od sedaj naprej ti testi ekvivalentni PCR testom...
(Na mejo naj dajo kontejner in naj te po vstopu v SLO testirajo, počakaš 15 min in imaš mir...)
-
al
2020. The year we allowed the government to steal a year of our lives...
al napisal/-a:2020. The year we allowed the government to steal a year of our lives...
No ja, ne bom polemiziral, ampak me velikokrat v vseh teh nenehnih prizadevanjih po zrušitvi vlade zmoti samo eno... Kot da je SLO vlada in Janša edini in edini svetovni problem, on in njegova vlada je lansirala corono... Kot, da corone v resnici sploh ni, oziroma je, ampak sploh ni tako huda, kot se prikazuje... Dragi moji morjeplovci, imam sestro, ki je medicinska sestra in dela na intenzivni negi. Ne bom na dolgo, ampak predvčerajšnjim ji je v naročju umrl sodelavec - medicinec, ki je pač fasal okužbo na koncu izmene, med slačenjem tistega polivinila, ki ga sicer ti ljudje nosijo na sebi 13 ur na dan... Narobe je prijel selotejp in se potem popraskal po ustih, ali nosu, ali celo očeh, ne vem... V glavnem inficiral se je in ker je bil potek bolezni pretežak, je umrl. Corona je težko s**anje, pa me napadite, da sejem paniko, da ni res itd... Sam absolutno nisem paničar, prej ravno nasprotno - kjer le lahko, mirim situacije... Ampak tole res ni hec. In ni kriv ne Janša in ne Kahl, in ne Luka... Zgodila se je pandemija celemu svetu in najhuje od vsega je gledati, kako se neumorno skuša prikazati samo to, kako ubogi revčki ne moremo nikamor, pa čeprav je svoboda... Ma klinac je svoboda, v vojni smo z do konca zaj...banim virusom... Dejmo se nehat smilit sami sebi in jokcat, kako nam je hudo. Ker imamo plovila nekje doli na morju, pa ne moremo do njih. Jao, kako smo bogi reveži. Vsakemu mulcu se da dopovedati, a mnogi odrasli smo pač preveč odrasli, da bi to lahko razumeli... Pa da se ne gremo zdaj politike - nisem ne levi, ne desni, ne sredinski... V politiki me sploh ni!!! Se pa močno bojim, da ne bi kadarkoli zaradi samosmilja in zaradi egoizma, vzel življenja nekomu, ki je razumel... Over & out! Lepe praznike vsem, ostanite varni! BOJA
Green to green or red to red, safely go ahead!
-
al
kdo pa je Janšo omenil?
- 1stofficer
- Admiral
Nisem vernik trenutnega establišmenta niti nočem o politiki ker tu pač ni pomembna. A Boja ma popolnoma prav, pa če nam je to všeč ali ne !
-
al
vsak ima svojo religijo
Daj povejte raje kako bomo šli dol. Imam potencialnega kupca....kako dol??????????
glens napisal/-a:Daj povejte raje kako bomo šli dol. Imam potencialnega kupca....kako dol??????????
preprosto
potni nalog za SLO policijo in negativni PCR test za CRO policajko
glens napisal/-a:Daj povejte raje kako bomo šli dol. Imam potencialnega kupca....kako dol??????????
Tud jaz. Ampak smo prestavli za nedoločen čas. Jbg.
Drugače pa ima boja čist prav. Prelepo nam je. Če je edini problem, da ne moremo do svojih bark, POL NIMAMO PROBLEMOV
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
Kaj pa nazaj?
-
CAR
- Admiral
- Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab
DO 12 Ur rabis samo potni nalog, ce imas se vabilo toliko bolje. Nobenega testa ne potrebujes. Osebno preverjeno v petek.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost