Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
H2O
Admiral

Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Dec 28, 2020 14:30

al napisal/-a:Zaradi korone niti ne moremo na barko.

Ne zaradi korone, ampak zaradi ukrepov. Čeprav je to še en nesmisel, ker je manj možnosti, da se boš (ali da boš koga) okužil na barki, kot v Hoferju.
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Po Dec 28, 2020 14:34

H2O napisal/-a:

Ne zaradi korone, ampak zaradi ukrepov. Čeprav je to še en nesmisel, ker je manj možnosti, da se boš (ali da boš koga) okužil na barki, kot v Hoferju.

Ko pokvarjena kaseta je že tole vse skupaj, brez zamere. Saj JJ nima barke, da bi tole bral.
CAR
Admiral
Kraj: Ljubljana - ACI Supetarska draga - Rab

OdgovorNapisal/-a CAR » Po Dec 28, 2020 14:48

Al za investiranje pa je sedaj pravi čas, samo moraš vedeti v kaj, riziko je pa vedno. V naslednjem letu se pričakujejo velike insolventnosti in veliki bodo kupovali majhne, s tem se moramo sprijazniti. Multinacionalke imajo kapital oz se jim ta kapital v krizi samo povečuje.
You can't control the wind, but you can adjust your sails.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Dec 28, 2020 15:04

Grega295 napisal/-a:
H2O napisal/-a:

Ko pokvarjena kaseta je že tole vse skupaj, brez zamere. Saj JJ nima barke, da bi tole bral.

Torej predlagaš, da smo tiho in požremo vse sranje, ki nam ga servirajo?

P.S. Ne moti me JJ, ampak nesmiselni ukrepi, ki povrhu še nimajo učinka. Vsaj ne na epidemijo.
Nazadnje spremenil H2O, dne Po Dec 28, 2020 15:11, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
MareC
Admiral
Kraj: Ljubljana... Otok

OdgovorNapisal/-a MareC » Po Dec 28, 2020 15:09

H2O napisal/-a:
Grega295 napisal/-a:
H2O napisal/-a:Ne zaradi korone, ampak zaradi ukrepov. Čeprav je to še en nesmisel, ker je manj možnosti, da se boš (ali da boš koga) okužil na barki, kot v Hoferju.

Torej predlagaš, da smo tiho in požremo vse sranje, ki nam ga servirajo?

P.S. Ne moti me JJ, ampak nesmiselni ukrepi, ki povrhu še nimajo učinka. Vsaj ne na epidemijo.

sedaj pa še to zapakirano v pkp7
ta vlada postaja ogabna do konca!!
[MAŠČEVANJE NEPOSLUŠNIM]
Od začetka epidemije pozivam vse k spoštovanju ukrepov za zajezitev prenosa okužb! Za nespoštovanje ukrepov so z zakonom predpisane kazni. Maščevanje s strani SDS in NSI v obliki 89. a člena pri #pkp7 in sicer, da tistim, ki kršijo odloke in predpisane ukrepe, odtegnejo pomoč za preživetje, je nedopustno. Te isti, ki jih želijo kaznovati, so ostali brez prihodkov zaradi vladnega zaprtja dejavnosti. To kar nameravata SDS in NSI pa je napada na lasten narod! Ta vlada že cel mandat obračunava z vsemi, ki se z njo ne strinjajo. Najprej so 'napadli' Policijo in NPU, pa RTV, neodvisne agencije, STA, protestnike, skratka vse, ki si upajo in razmišljajo drugače kot vlada. Maščevanje tistim, ki se z vladnimi ukrepi ne strinjajo je nedopustno in za dve stranki, ki se razglašata za krščanski zelo NE KRŠČANSKO!
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Po Dec 28, 2020 15:10

H2O napisal/-a:Torej predlagaš, da smo tiho in požremo vse sranje, ki nam ga servirajo?

Ne, ampak zapis na tem forumu seže samo do peščice, ki tole beremo.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Dec 28, 2020 15:17

Na srečo nas je vse več, ki si upamo na glas povedat, da je vlada izgubila kompas. Ne samo na tem forumu. Tebi pa očitno to ni všeč.
Uporabniški avatar
habibi Vll
Admiral
Kraj: LJ.Vižmarje

OdgovorNapisal/-a habibi Vll » Po Dec 28, 2020 15:26

Ponovno sem šel do kolega, ki ima servisno dejavnost+vulkanizacijo, zaposlen je sam in njegov sin.Redno dela in normalno izdaja račune, brez karšnih koli problemov.Preberite si uradni list, tam vse piše.Ne vem, čemu eni delajo brez problema, eni pa paničarte.
mašinfirer
Uporabniški avatar
Grega295
Admiral

OdgovorNapisal/-a Grega295 » Po Dec 28, 2020 15:31

H2O napisal/-a:Na srečo nas je vse več, ki si upamo na glas povedat, da je vlada izgubila kompas. Ne samo na tem forumu. Tebi pa očitno to ni všeč.

Ne, nikakor. Preberi kaj sem zapisal nekaj prispevkov nazaj, da se ne ponavljam. Moti me le to, da večina ljudi, ki sem jih sicer imel za razgledane in pametne, dandanes ne vidi dlje od vrst v Hoferju. Torej pol metra od lastne riti. Kje je kaka razgledana debata o tem, kaj je bilo res zamujeno, da je Slovenija postala ena najmanj uspešnih držav v tej epidemiji? Da se mal ponovim:
- 100% nadomestilo za vse bolniške
- večja pomoč podjetnikom, za kar bi SLO lahko izdatneje črpala iz sklada EU pomoči
- 10% tega kar je uvedla NBA v naših DSO
- itd. itd.
Nazadnje spremenil Grega295, dne Po Dec 28, 2020 15:40, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Dec 28, 2020 15:39

Se strinjam, da je bila največja napaka te vlade, da ni dovolj zaščitila najbolj rizičnih (predvsem v DSO-jih). Z nesmiselnimi ukrepi je mašila luknjice, na drugi strani ji je pa voda drla v curku. In potem še na nas vali krivdo za najvišje število umrlih na milijon prebivalcev v Evropi :roll:
weta
Admiral

OdgovorNapisal/-a weta » Po Dec 28, 2020 15:50

nekoč sem bral pravljico "Vsem ljudem nikoli ne ustrežeš". Priporočam branje ali ogled na youtubu. Pa naj se vsak sam zamisli nad vsebino.
al

OdgovorNapisal/-a al » Po Dec 28, 2020 16:01

Slika
al

OdgovorNapisal/-a al » Po Dec 28, 2020 16:07

CAR napisal/-a:Al za investiranje pa je sedaj pravi čas, samo moraš vedeti v kaj, riziko je pa vedno. V naslednjem letu se pričakujejo velike insolventnosti in veliki bodo kupovali majhne, s tem se moramo sprijazniti. Multinacionalke imajo kapital oz se jim ta kapital v krizi samo povečuje.

da. razumem. to, kupovanje po dražbah je ena zadeva. tko imam zdaj pisarne svoje itd...

govorim o svojem, tekočem poslu. pač previden sem... (pa smo naredili dobro leto in vračamo pomoč takoj po 1.)
boris1
Admiral
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a boris1 » Po Dec 28, 2020 16:07

H2O napisal/-a:Se strinjam, da je bila največja napaka te vlade, da ni dovolj zaščitila najbolj rizičnih (predvsem v DSO-jih). Z nesmiselnimi ukrepi je mašila luknjice, na drugi strani ji je pa voda drla v curku. In potem še na nas vali krivdo za najvišje število umrlih na milijon prebivalcev v Evropi :roll:

https://www.youtube.com/watch?v=e0aCKC1-ffg
LP
Boris
Uporabniški avatar
H2O
Admiral

OdgovorNapisal/-a H2O » Po Dec 28, 2020 16:10

Da se ne bomo samo o koroni kregali. Včeraj sem (spet) gledal Wolf of Wall Street in to je resnična zgodba, kako so potopili 167 čeveljsko jahto pred Sardinijo : https://www.yachtsinternational.com/yachtlife/mayday-in-the-med

V teh vodah sem tudi sam letos plul in ko se tu morje dvigne, ni heca :shock:

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 19 gostov