Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Moderatorji: moderator2, moderator
Re: Plovila na Hrvaškem - Korona in meja
Pizda počas bom začel študirat, da bom barko prepeljal nazaj v Slo če bo šlo tko naprej... Seveda če bo še kaj placa v kakšni marini....
Veter v laseh, travarca v zobeh 
al napisal/-a:1stofficer napisal/-a:al napisal/-a:Do mejne občine greš z eno od izjem.
Ja sej, sam ta izjema ni nepremicnina ali plovilo, zarad cesar sploh gres na mejo.
Tko da q...
ne razumem. terensko delo...
Do Slo obale v kolikor imaš nepremičnino ali plovilo greš lahko brez problema (prehod regij). Na izjavo napišeš nujna vzdrževalna dela, imaš s seboj dokazilo o lastništvu in to je to. Jaz komot pridem do HR meje sam pol me jebe ta korona testiranje. Konec januarja grem do Umaga pa če se vsi na glavo postavijo. Ko bom pa enkrat dol bom pa dol en teden pa tud če me ruknejo pol za 14 dni v karanteno al pa porinejo palčkov nos in rit.
p.s. med občinami pa se lahko giblješ tudi brez nepremičnine samo drsalke ali pa smučke rukneš v avto in to je to.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
-
al
meni je to vse jasno.
napisal sem samo, da ne razumem v smislu, zakaj ne "opravlja terenskega dela".
napisal sem samo, da ne razumem v smislu, zakaj ne "opravlja terenskega dela".
Danes na Jelšanah
SLO policaj niti vprašal ni kam gre, Hrvat pa rekel, da samo negativni PCR test velja in NIČ drugega
še dobro, da ga je imel, imel je tudi pozitivnega ker je prebolel Covid pa je rekel, da NE VALJA
toliko od danes ob 7.30 zjutraj
SLO policaj niti vprašal ni kam gre, Hrvat pa rekel, da samo negativni PCR test velja in NIČ drugega
še dobro, da ga je imel, imel je tudi pozitivnega ker je prebolel Covid pa je rekel, da NE VALJA
toliko od danes ob 7.30 zjutraj
Seahelp je danes objavil tole novico: https://www.sea-help.eu/news-seahelp/kr ... Amlmngn1Qk
Za tiste, ki ne znajo nemško, je zraven pripet tudi original odgovor v angleščini: https://www.sea-help.eu/wp-content/uplo ... roatia.pdf
Skratka, nujno osebni razlogi ali pa biznis trip, če imaš dogovorjeno delo dol. Mogoče bi bilo bolje vprašati v hrvaščini, da dobiš odgovor v hrvaščini in ga potem porineš policaju na meji. Samo to ne velja za Jelšane
Za tiste, ki ne znajo nemško, je zraven pripet tudi original odgovor v angleščini: https://www.sea-help.eu/wp-content/uplo ... roatia.pdf
Skratka, nujno osebni razlogi ali pa biznis trip, če imaš dogovorjeno delo dol. Mogoče bi bilo bolje vprašati v hrvaščini, da dobiš odgovor v hrvaščini in ga potem porineš policaju na meji. Samo to ne velja za Jelšane
Ja nov odlok imajo in so prebolele vrgli ven.
motorni
Kristijan napisal/-a:https://enavtika.si/sl/novice/18-novice/7470-lastniki-plovil-in-nepremicnin-na-hrvasko-brez-testov-in-karantene?fbclid=IwAR1YdjQ7qDOBJxyyKxpsUaLDYO_bBG-2cmGGmTT951uj6LPl7cELbjonJqg
Kolk je pa v temle res, pa ne vem...
Je res!
Samo naši ti težijo že, ko hočeš v CRO. Vzdrževanje lastnine ni med izjemami. Izjema pa je, reševanje premoženja, tako da ...
-
al
ne vem zakaj naši kurci ne dajo zdej izjeme lastništva pri prehajanju meje.
kafiči na CRO ne delajo, kopat se ne mormo, burja nažiga...
kafiči na CRO ne delajo, kopat se ne mormo, burja nažiga...
Zaradi slovenske fovšije 
-
al
Čeprov jaz vam Frenkom nisem fouš... se mi bolj smilte

Ne zaradi fovšije Janezov in Frenkov, ampak zaradi fovšije vseh ostalih do Janezov in Frenkov, češ: če mi ne moremo na Hrvaško, tudi vi ne boste šli 
-
al
hahaha
lepa
lepa
Ja, v redu, ampak s sedanjim tempom bo trajalo kakšno leto, da 1M ljudi pocepijo.
motorni
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta