Kje je kak dober apartma tik ob morju s privezom?
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Bouges Nina napisal/-a:Pozdravljeni!
Če koga zanima apartma na Lastovu, v obdobju od 15.08.2013-31.08.2013, bi bili nadsrečni, če bi prevzeli rezervacijo. Nekoč sem že objavila zadevo na morjeplovcu, pa je bila izbrisana. Ne gre za turistični oglas, temveč za nespametno neplačilo odpovedi rezervacije.
Apartma je ob morju, za prevzem pa ponudim 50 evrov "popusta".
Maja
Če se že razpištolimo okrog povračila za dnevne dni, bi se vseeno lahko spomnili, da potem na prejšnjo stran pogledat večina najbrž ne bo šla pogledat, Maji pa še vedno pride prav kdo, ki bi v tistem času rad šel tja z €50 popusta
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
-
navtik_borut
- Admiral
Dopust s privezom
Tudi letos me zanima kakšna varianta dopusta, ki bi mi omogočala tudi privez. Lahko je najem prikolice, apartma, hotel...sam, da 100 % zagotavljajo privez...
Pozdravljeni!
Imam nekaj zanimivih kontaktov v na Pašmanu, vendar je potrebno pri navajanju povpraševanja navesti osnovne podatke o plovilu. Ni vseeno ali je 5 m gliser ali pa 12 m-trna jadrnica. Če koga zanima sem na zs ažuren non stop. Pošljem tudi kakšno slikico.
Imam nekaj zanimivih kontaktov v na Pašmanu, vendar je potrebno pri navajanju povpraševanja navesti osnovne podatke o plovilu. Ni vseeno ali je 5 m gliser ali pa 12 m-trna jadrnica. Če koga zanima sem na zs ažuren non stop. Pošljem tudi kakšno slikico.
mile
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
muzičar iz Prlekije
ljubitelj dobre kapljice,kulinarike in morja
"boljše litrca v roki kot gajbica na strehi"
-
mali brodski
- Kapitan korvete
Kje je kak dober apartma tik ob morju s privezom
Tisno Apartmans Rajka 00385/22/438-746 privez dober zaščiten proti vsemi vetrovi.
Če te zanima na Pašmanu, sicer ni celina je pa privez omogočen v primeru slabšega vremena v njihovi mali marinci, drugače pa je okoli na parapetu kar nekaj muringov ter betonov v vodi. Se pa z lastnikom app. kjer ga jaz najemam in je tik ob tem privezu ter marino zelo razumljiv.
Če ni v moji moči da ti pomagam, ti tudi slabega ne želim
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti