OTROCI
Moderatorji: moderator2, moderator
ttomi73 napisal/-a:Na morju ni težav, če jih baba ne naredi.
ne pavšalno govoriti, jaz teh problemov nimam in jo moram štopat, po njenem bi našo pot ZVERINA namesto v Budvi končali v Grčiji
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
ttomi73 napisal/-a:Na morju ni težav, če jih baba ne naredi.
Tudi tale Domijeva zgodba (pod sliko) se strinja z MareC
Res je, najdejo se težke - in ni jih malo - take, ki bi preveč varovale otroke, imele sterilno stanovanje, kar ni nujno dobro (in barko... - kar ne uspe)
Ampak na srečo niso niti slučajno vse take.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
evovi, problem začne postajat šele, ko otroci začnejo hodit po barki, takrat je za pazit...
prej pa ni sile, mali otroci so kot naš Joško, daš mu flašo pa ga nekam posedeš
Glede jopičev, se z vsemi strinjam, vendar mene ni strah padca otroka z jopičem v morje, bolj me je strah, da se pri tem kam udari !
prej pa ni sile, mali otroci so kot naš Joško, daš mu flašo pa ga nekam posedeš
Glede jopičev, se z vsemi strinjam, vendar mene ni strah padca otroka z jopičem v morje, bolj me je strah, da se pri tem kam udari !

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
Mike napisal/-a:Ma jest bom kar ISOFIX naštimal na zadnji fotelj v čolnu, pa oba avtosedeža gor nataknil. Potem pa še mojo zvežem na sedež in gas po vodi. Edino dušilce moram še kupit za izpuh, ker bo fejst grmelo. Poskrbim še za senco in dovolj vseh hladnih tekočin pa gremo na izlet.
Tale fora z isofixom bo pomoje tud kar uporabna
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti