rider666 napisal/-a:Glede vračila denarja če je nakazano po pomoti, Enkrat so mi po pomoti nakazali enih 20-30€, zajebala je uslužbenka, verjetno je vnesla napačne podatke oz. trr in denar je prišel na moj račun, uslužbenka me je klicala da je naredila napako in da če lahko pridem na banko, da bi prenakazal denar na pravi naslov oz trr, ker sem jo zavrnil je morala očitno plačati iz lastnega žepa, saj meni niso trgali iz računa!
nateg ali ???
Moderatorji: moderator2, moderator
Grega295 napisal/-a:rider666 napisal/-a:ker sem jo zavrnil je morala očitno plačati iz lastnega žepa, saj meni niso trgali iz računa!
To si resno naredil?
Ja ker je šlo za neko avstrijsko banko, saj na SLO. bankah recimo novi kbm moraš poleg trr-ja dati še naslov in skoraj ne more priti do napake, pri tej banki pa je dovolj očitno samo trr in zgleda ga je uslužbenka narobe napisala, problem je bil da je ta banka oddaljena 80km in bi moral priti osebno dol ter podpisat neko izjavo...ni se mi dalo vozit 80km. Rekel sem ji naj mi pošlje papirje da podpišem in pošljem nazaj, pa nisem dobil nič!
rider666 napisal/-a:Glede vračila denarja če je nakazano po pomoti, Enkrat so mi po pomoti nakazali enih 20-30€, zajebala je uslužbenka, verjetno je vnesla napačne podatke oz. trr in denar je prišel na moj račun, uslužbenka me je klicala da je naredila napako in da če lahko pridem na banko, da bi prenakazal denar na pravi naslov oz trr, ker sem jo zavrnil je morala očitno plačati iz lastnega žepa, saj meni niso trgali iz računa!
Spet ena BOSA
Ure dnevi leta tečejo....
Tebe se pa je treba izogibati.
haha, sam dvomim da bi tebe na banko vzeli...
V čuzi nimajo neta in bi težko sedaj tukaj klobasal!
Nazadnje spremenil rider666, dne Pe Avg 26, 2011 13:06, skupaj popravljeno 1 krat.
To je praktično ena inačica tega:
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigerian_letter
Malce si preberite primere, kako so eni nasedli in kaj se je z njimi zgodilo :S
Drugače pa je finta v birokratski luknji... V bistvu gre za take vrste nateg, da dvigneš denar, banka ga pa zaradi nekritja čez določen čas (mislim da je j max 1 mesec) zahteva nazaj... Vmes pa že ostaneš brez barke :S
Sem sam dobil podobno pismo in sem malce pobrskal pa takooooj izbrisal...
http://en.wikipedia.org/wiki/Nigerian_letter
Malce si preberite primere, kako so eni nasedli in kaj se je z njimi zgodilo :S
Drugače pa je finta v birokratski luknji... V bistvu gre za take vrste nateg, da dvigneš denar, banka ga pa zaradi nekritja čez določen čas (mislim da je j max 1 mesec) zahteva nazaj... Vmes pa že ostaneš brez barke :S
Sem sam dobil podobno pismo in sem malce pobrskal pa takooooj izbrisal...
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gosta