Marina Umag
Moderatorji: moderator2, moderator
- habibi Vll
- Admiral
- Kraj: LJ.Vižmarje
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Tisti oglas za hobotnico je bil kar nekaj časa gor, tako da so tisti, ki jih je zanimala, lahko to tudi videli - in upam, da je Pale do takrat že srečno prodal.
Mislim, da ga je Matejc umaknil šele, ko je Clipper dal oglas za olivno olje, pa Matejc to umaknil, pa se Clipper pobunil za pojasnilo, pa nekdo omenil hobotnico, in potem je Matejc najbrž pospravil še to...
Admin je rekel - in napisal - da ne želi, da forum postane samo privesek še enega oglasnika, ko teh že itak ne manjka.
In Matejc se tega drži.
Mislim, da ga je Matejc umaknil šele, ko je Clipper dal oglas za olivno olje, pa Matejc to umaknil, pa se Clipper pobunil za pojasnilo, pa nekdo omenil hobotnico, in potem je Matejc najbrž pospravil še to...
Admin je rekel - in napisal - da ne želi, da forum postane samo privesek še enega oglasnika, ko teh že itak ne manjka.
In Matejc se tega drži.
Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
...
Nazadnje spremenil evovii, dne Pe Jul 04, 2014 16:03, skupaj popravljeno 1 krat.
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Evo smo zrihtal in preselil
Bi se pa zahvalil našem članu Gabru za pomoč in informacije.
Drugače pa sem šel v Umag že v petek. Pred Izolo me je ujela manjša nevihtica z točo
ampak ni bilo panike. Se je pa potem vreme uštimalo tako, da sem ga kar pičil v Umag
Če se kdo kaj potika tam okrog je vabljen na pivo. Červobilci pa tud glejte da se kej oglasite, da ne bomo sam mi dol hodil
Drugače pa sem šel v Umag že v petek. Pred Izolo me je ujela manjša nevihtica z točo
Če se kdo kaj potika tam okrog je vabljen na pivo. Červobilci pa tud glejte da se kej oglasite, da ne bomo sam mi dol hodil
Veter v laseh, travarca v zobeh 
Kdo je na strani
Po forumu brska: Google [Bot] in 4 gosti