Ljubljenčki na plovilih
Moderatorji: moderator2, moderator
- Marjan Tomki
- Admiral
- Kraj: Ljubljana
Ne vem (še), kako ima NT to poštimano, ampak če sem jaz v Bohinju lahko navadil polha, da je pospravil solato in počistil lupine ananasa, ne da bi raztrgal vrećke za smeti, se mora tudi to dat.
Pa mene tudi zanima, kako ima to kdo poštimano.
Mogoče bi bilo za organizirant še kakšno pasjo navtično šolo ali kaj podobnega... Recimo, hov hov hov (vozim s krmo, oziroma 'rikverc'), pa znaki za meglo, pa...
Pa mene tudi zanima, kako ima to kdo poštimano.
Mogoče bi bilo za organizirant še kakšno pasjo navtično šolo ali kaj podobnega... Recimo, hov hov hov (vozim s krmo, oziroma 'rikverc'), pa znaki za meglo, pa...
- Nikola T.
- Admiral
- Kraj: Lj.-Trzin-Izola-Devin
- Kontakt:
Matejc napisal/-a:ti matrna..... pa ti maš cel živalski vrt s sabo.... svaka čast.... kam pa maček opravlja, hmmm, vse tist??? ne reč da mate tudi mačje stranišče s sabo??!!??
Seveda imamo mačje stranišče in rezervni suh pesek za dva meseca. Glede tega je zelo snažna in nikoli ni opravila nobene potrebe, niti ni izbljuvala dlak na tepihu. Vedno gre na WC. Ko barko rola ali ko jadramo se ji kar smejimo saj lovi ravnotežje na wcju in se trudi, da bi bilo vse OK.
Prav simpatična "navtična" muca je.
LP NT
Pri nas pa to izgleda takole:
Med plovbo je privezana.
Ko smo na sidru, ima hrano in vodo vedno na razpolago
kaj hitro si najde prostor za spanje
ko pa jo nekam tišči, nažica koga, da jo naloži na blazino ali v byboat in pripluje do obale. Zjutraj ob šestih sem navadno to jaz, ob kakšni bolj normalni uri pa ostale štiri članice posadke.
Sicer je pa pravi morski pes.
Med plovbo je privezana.
Ko smo na sidru, ima hrano in vodo vedno na razpolago
kaj hitro si najde prostor za spanje
ko pa jo nekam tišči, nažica koga, da jo naloži na blazino ali v byboat in pripluje do obale. Zjutraj ob šestih sem navadno to jaz, ob kakšni bolj normalni uri pa ostale štiri članice posadke.
Sicer je pa pravi morski pes.
motorni
Tudi mi imamo dva taka, tako da NT te razumem.
Je pa docakal castitljivo starost, sploh ce gledamo, da, ce se ne motim je 23let za mačka Guinessov rekord...
Lahko ti jih podarim, vendar v kompletu
No saj, kakrsno zeno imam imata srečo, tudi jaz bi bil, da ne bi bilo treba poslusati dretja
Aja, pa oba imata rada vodo, sploh desni, če ima le priložnost uide v banjo, ce se kdo kopa.
- Marjan Tomki
- Admiral
Nekaj malo manj običajnih prijateljev
Serija slik na http://www.nydailynews.com/lifestyle/pe ... uples.html
Recimo tale par, gorila Koko in njen(a) muc(a?)

Recimo tale par, gorila Koko in njen(a) muc(a?)

Correct me if I am wrong, please.
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
Če bi se dalo upravljati starejše prispevke, bi bila kazala ažurnejša, v mnoge članke vrnjene slike, popravki vnešeni v izvirne članke in s tem vsebina pravilnejša in preglednejša...
- Marjan Tomki
- Admiral
Bolj morjeplovska
Tale je pa bolj morjeplovska - kuža in delfin. Saj je igrani filmček, ampak vseeno.
Correct me if I am wrong, please.
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti