Prepiranje o porabi
Moderatorji: moderator2, moderator
Poglej za milje bo moral Gregorn napisatjaz pa nimam nobenega števca za porabo niti gps in sploh ne vem kakšna je to poraba moram pa priznat,da je blo res na ful ,me pa zanima kolh je to ,ker bom lahka od te porabe računal nižjo z manj gasa.Seveda zaradi porabe nebi menjal plovila,prej službo.
Nazadnje spremenil peli1, dne Ne Feb 20, 2011 15:03, skupaj popravljeno 1 krat.
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Jah v tabelo se res ne da vključit prav vsakega čolna, samo z malo logike pa lahko ugotoviš vse.
Vpisan je podoben čoln s 4T motorjem. Če ima nekaj KM več ali manj, bo poraba potovalne hitrosti še vedno enaka... Ker pa imaš 2T motor, potem k vsemu dodaš še enih 30% in si tam. Kar pravi Cibro bo kar res, okrog 25 do 28 litrov potovalka, povprečje pa med 15 in 18 litri, odvisno od uporabe...
LP
Vpisan je podoben čoln s 4T motorjem. Če ima nekaj KM več ali manj, bo poraba potovalne hitrosti še vedno enaka... Ker pa imaš 2T motor, potem k vsemu dodaš še enih 30% in si tam. Kar pravi Cibro bo kar res, okrog 25 do 28 litrov potovalka, povprečje pa med 15 in 18 litri, odvisno od uporabe...
LP
-
deserteagle
- Kapitan fregate
Ja meni kakorkoli obrnem tega sicer ni v tabeli ampak povprečje ali potovalka, skupno z mojim načinom je na gumi 5,2 90hp 2t poraba slab liter na navtično miljo.
teža posadke+ robe skupno cca 300 kg, morje valovito do 35 cm valovi
Če sva pa samo jaz in moja gor pa se mi zdi da je pa nekje 0,75l na miljo.
LP
teža posadke+ robe skupno cca 300 kg, morje valovito do 35 cm valovi
Če sva pa samo jaz in moja gor pa se mi zdi da je pa nekje 0,75l na miljo.
LP
-
Original-One
- Viceadmiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti