Spremembe v slo firmah povezanih z navtiko
Moderatorji: moderator2, moderator
http://www.zabeomare.it/zab/
To, kar pa tukaj pišete, pa je verjetno namenjeno gospodu, ki je pred leti v Izoli posloval kot zastopnik omenjene firme.
To, kar pa tukaj pišete, pa je verjetno namenjeno gospodu, ki je pred leti v Izoli posloval kot zastopnik omenjene firme.
-
jadralec-mihy
- Kontraadmiral
v teh temah bi nekaj dodal
pač moje izkušnje
nabavim nov propeler v eni znani firmi za okroglih 252 €, potem pa sodelavec nabavi za sebe in še hkrati za mene nekje drugje pri drugem cenejšem dobavitlu
zanimivo, celih 100€ sem plačal za identični rezervni propeler,
saj vem da je normalni in pošteno kupovat pri uradnem dobavitelju v slo, samo razlika v ceni 100 € proti 252 € je pa kr nekaj
to je 100l goriva, s tem pa se jaz že nekaj časa vozim
pač moje izkušnje
nabavim nov propeler v eni znani firmi za okroglih 252 €, potem pa sodelavec nabavi za sebe in še hkrati za mene nekje drugje pri drugem cenejšem dobavitlu
saj vem da je normalni in pošteno kupovat pri uradnem dobavitelju v slo, samo razlika v ceni 100 € proti 252 € je pa kr nekaj
jadralec-mihy napisal/-a:v teh temah bi nekaj dodal
pač moje izkušnje
Si kupil identičnega ali enakega? Je pa res da se cene lahko tako močno razlikujejo od prodajalca do prodajalca, odvisno kakšne marže si vsak prilasti.
Poznam pa primer ko je možakar kupil nadomestne v Sloveniji, pa so bili še vedno ceneje kot v Italiji-Trst, pa so mu tam dali celih 35% popusta...
-
jadralec-mihy
- Kontraadmiral
Lej sorry, samo tole z 252 EUR in 100 EUR je meni smešno in skrajno neresno!!! Takega rabata nima nihče! No ja, ali pa si je nekdo zamislil tako ceno, v kar pa MOČNO dvomim!
Tudi jaz kdaj kupim kaj iz tujine, vendar to nikoli ni bilo več kot recimo 20% ceneje v najbolj ekstremnih zadevah.
Kot drugo pa, kar je izpostavil Bojan11. Ne nasedat samo popustom, ki vam jih v Italiji dostikrat poklonijo... Sicer izgleda super cena, potem pa vidiš, da ni čisto tako. Kupiš 4 litrsko kanto olja v Trstu s 30% popusta, ves srečen, potem pa vidiš npr. v Lotos marin to isto kanto brez kakršnegakoli popusta še za 1,50 EUR ceneje... Takrat se pa počutiš nategnjen, vsaj jaz! In ni bilo samo enkrat tako...
Tudi jaz kdaj kupim kaj iz tujine, vendar to nikoli ni bilo več kot recimo 20% ceneje v najbolj ekstremnih zadevah.
Kot drugo pa, kar je izpostavil Bojan11. Ne nasedat samo popustom, ki vam jih v Italiji dostikrat poklonijo... Sicer izgleda super cena, potem pa vidiš, da ni čisto tako. Kupiš 4 litrsko kanto olja v Trstu s 30% popusta, ves srečen, potem pa vidiš npr. v Lotos marin to isto kanto brez kakršnegakoli popusta še za 1,50 EUR ceneje... Takrat se pa počutiš nategnjen, vsaj jaz! In ni bilo samo enkrat tako...
jadralec-mihy napisal/-a:kupil enakega od istega proizvajalca
ne bi pa govoril o imenih,ker se mi ne zdi fer
Kaj tukaj ni fer ???
Oni pač prodajajo za 250 eu,in če jim uspe prodat za toliko super !
Če pa si ti tak butec, da kupiš za 250eu pa oni niso nič krivi ,ampak so fer, saj so ti prej povedali številko, le ti si neumen
Če dobiš nekje za 100eu je pa toliko bolje... nekdo se je odločil, da bo pač prodajal za toliko, zopet fer, in ti pač nisi butec, ker si prej preveril še drugje in si kupil ceneje !
pač kot pravi bimmer, preveč kritiziramo ! Če bi rabil robo na lošinju takoj, bi pa plačal 500eu

“There’s no point having a boat if you don’t use it!”
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Stal napisal/-a:al napisal/-a:Danes sta se dosti po forumu smukala Stal im jucca-nautica (nov uporabnik). Sem mislil, da bosta kaj dodala...
Smukala?? na forumu sem redno, ampak se mi ne zdi, da bi moral karkoli dodajati. O Stalu je bolj ali manj vse znano, o Yucci naj piše Yucca.
Moje mnenje o cenah in o konkurenčnosti na tržišču je bilo že nakajkrat podano ampak sem ugotovil, da o tem nima smisla zgubljati besed. Žal včasih cenovno ne moremo konkurirati internetni ponudi (še enkrat poudarjam VČASIH) ampak tako pač je. Kupci so takšni in drugačni, nekateri cenijo podporo in to, da se z njimi ukvarjaš, drugi spet ti ukradejo dve uri časa in potem, ko jim vse dobro razložiš in vse pokažeš kupijo (ceneje?) na internetu. Ponavadi kasneje pridejo še po slovenska navodila ali uveljavljanje garancije...![]()
Lp
M.
Pri Stalu pa res nimamo kaj za grajat... ponudba, zalgoa, povpraševanja in odgovori preko spleta. Vse štima..
Aja... edino pred dnevi sem dobil ponudbo za nek izdelek in sem opazil, da imajo še vedno osnovni kapital podjetja v SIT, kar je že nekaj let preteklost in je bilo obvezno spremenit.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov