Poneverba pogodbe o ari
Moderatorji: moderator2, moderator
-
Bouges Nina
- Admiral
Mislim, da v štartu niso imeli namena goljufati tako debelo. Napaka je bila tudi ta, ker smo pokazali čisto preveč navdušenja in pristali tudi na višjo ceno od dogovorjene...potem se je začelo....saj sem rekla, osli smo. Nočem črniti firme, ker je bila do nas pri prvem nakupu več kot fer, tokrat pa imamo pač smolo.
Za vsak špetir sta potrebna dva !
Zato te, Nina oprosti, ne bom nič zagovarjal. Če se že razpisujemo in sodimo (dobro, da ni imen), moramo najprvo slišati obe strani.
Ker tole o dajanju denarja nekomu, brez podpisa in brez vsebine, ja mal bosa
Govorim zase! Če bi nekomu dal keš, brez kakeršnega koli potrdila in kasneje bil nategnjen, bi to pripisal izključno sebi in bil tiho
. Sorry. Ampak tko je. Znesek pa bi poknjižil na konto : "Davek na budalaštino"
Zato te, Nina oprosti, ne bom nič zagovarjal. Če se že razpisujemo in sodimo (dobro, da ni imen), moramo najprvo slišati obe strani.
Ker tole o dajanju denarja nekomu, brez podpisa in brez vsebine, ja mal bosa
Govorim zase! Če bi nekomu dal keš, brez kakeršnega koli potrdila in kasneje bil nategnjen, bi to pripisal izključno sebi in bil tiho
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
kr en napisal/-a:Za vsak špetir sta potrebna dva !
Ker tole o dajanju denarja nekomu, brez podpisa in brez vsebine, ja mal bosa![]()
Govorim zase! Če bi nekomu dal keš, brez kakeršnega koli potrdila in kasneje bil nategnjen, bi to pripisal izključno sebi in bil tiho. Sorry. Ampak tko je. Znesek pa bi poknjižil na konto : "Davek na budalaštino"
Saj tole sedaj je še huje, ker vsi v bistvu vemo za katero podjetje se gre.
Nič pa ne vemo do česa je(naj bi) prišlo, do sedaj vemo samo, da so jih nategnili, ker so dali denar na lepe oči, ker to je sicer zelo malo verjetno.
Sory kr en bom tebe za primer vzel..
To je tako, kot bi jaz napisal, da si me ti nategnil nategnil pri avto storitvah! In o tem bi razpravljali na 4 straneh, ne bi se pa niti toliko zjasnil kaj naj bi bilo... Konec koncev sem se lahko pa le zmislil... Kdo pa ve, vazno je, da vsi vejo, da si me nategnil. Ce bomo pisali še kaksno stran bodo to verjeli še tisti, ki tega sedaj ne verjamemo!
In zato sem se jaz prej razjezil, ker to ni pošteno do nikogar in pika!
Ne sodi me, dokler me ne spoznaš, ne podcenjuj me, dokler mi ne postaviš izziva in ne govori o meni, dokler ne govoriš z mano!
Točno te sem mislil tudi jaz MM. Vedno sta dve zgodbi.
Hotel sem pa reči, da če daš nekomu danes, v teh časih nategunstev, keš na lepe oči, pol pa samo sebi pripiši izid. Pa roko na srce, bolš da si tiho. Ker drugače se ti reži vesoljna Slovenija.
Hotel sem pa reči, da če daš nekomu danes, v teh časih nategunstev, keš na lepe oči, pol pa samo sebi pripiši izid. Pa roko na srce, bolš da si tiho. Ker drugače se ti reži vesoljna Slovenija.
"..Jer ovi ljudi normalni, tako su mi dosadni..." Jasmin Stavros
-
Bouges Nina
- Admiral
Že vseskoz spremljam tole temo pa tudi druge, nočem bit nikakeršen razsodnik, sam sklepam, da ste prvič bili zeloooo zadovoljni, pa čeprav je bilo ime te firme v eni drugi temi malo popljuvano od drugih članov,in ste potem šli vi kljubtemu na poštenost in zaupanje, ki pa vas je zgleda sedaj nekaj stalo (upam da ne predrago
).Veš kako pravijo : Bolj si dober, bolj si priden bolj si pošten, BOLJ SI OSLU PODOBEN.
Ure dnevi leta tečejo....
-
Bouges Nina
- Admiral
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 11 gostov