OdgovorNapisal/-a Saša » To Maj 14, 2013 17:28
Meni Saši Simčiču mi ni do pisanja in komentiranja po internetu ma dopisa od
novinca in bokija sta me prizadela,saj bi se tako od starejših in uglednih ljudi ne bi mislil ,da sta sposobna težave reševat na internetu,lagati in blatit ljudi kot ,da sta edina poštena in vsi drugi smo tatovi in lopovi.
Prvo bom na kratko dodal nekaj stavkov k dopisu iz leta 2008 k novincu.Pozabil je napisat,da sem jaz po zamenjavi plovila in preden je kupil plovilo šla večkrat na testne vožnje in da po nakupu sem ga še petkrat v 10 dneh učil na istem plovilu vožnje in bočnega parkiranja.Pozabil je tudi omenit ,da je plovilo kupil na začetku sezone in na koncu sezone se mu je pokvaril motor in ne kot govori on ,da me je takoj po 3 dneh klical po nakupu.Mislim ,da je ta gospod velik prevarant in bil prepričan da sem jaz naivna oseba ,da se bom ustrašil dopisa odvetnika in plačal teh 15000 eur škode.Možno je ,da je to njegova služba za pobiranje denarja od nedolžnih-naivnih ljudi.Ker če bi bila skrita napaka bi mu plovilo prodal brez dodatnih uslug in bi se napaka po nekaj urah takoj prikazala ne pa na koncu sezone.
Kar pa se tiče bokija gospod ne pove zakaj sem vzel plovilo od njega,napravil mu uslugo,kako je prišel poceni do apartmaja na Krku in kaj so mi njegovi vpleteni obljubili,kdaj bom jaz poravnal delni dolg do njega,ma na koncu vseh vpletenih sem jaz potegnil ta kratko in popušil cel kup denarja ,ker se niso držali obljub kot je bilo dogovorjeno pa se ne jočem in opravljam.
In še nekaj.Jaz se ne ukvarjam z prodajo in posredovanjem plovil.
Nazadnje spremenil
Saša, dne Sr Maj 15, 2013 07:40, skupaj popravljeno 1 krat.