Privez od Zadra do Šibenika

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral
Kraj: Maribor

Privez od Zadra do Šibenika

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Če Maj 29, 2008 22:07

Pozdravljeni!

Sem ravnokar čital post za privez v kvarnerju, pa me zanima če kdo ve za kakšno manjšo marinico med Zadrom in Šibenikom - trenutno imam letni vez v Biogradu ampak je SVINJSKO drag, tako da je vsaka varianta dobrodošla... Zanimiv je bil privez v Jezerih na Murterju, ampak ko smo tja poklicali so rekli da je vse polno; pa smo vprašali če nas lahko dajo vsaj na kako čakalno listo - odgovor je bil da so pri številki 250 nehali pisati....

Fala!

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
gregor.n
Admiral
Kraj: Zanzibar
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a gregor.n » Če Maj 29, 2008 22:23

Iz lastnih izkušenj ti povem da so po telefonu vse marine na hrvaškem polne in čaka več kot 200 ljudi v vrsti. Če pa imaš kakšnega znanca, ki je že v marini ali če se javiš osebno in pokažeš par 100 evrov pravemu človeku, ponavadi je to kakšen šef mornarjev v marini, se da skoraj povsod še stisniti za jednu brodicu.
lpg
https://medisken.si
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Če Maj 29, 2008 23:12

Kaj pa marina Borik pri Zadru? Tam mislim, da se vedno kaj najde. In kot pravi Gregor, ne kliči po telefonu. Klic se pozabi, mail se zbriše,itd. Moja izkušnja je drugačna: Ko sem iskal marino za sebe, sem poslal FAX na 14 marin. Še prejšnji teden so me klicali iz marine v Puli - mesto, da imajo prost vez za mojo barko in kako se veselijo in bla, bla, bla. Žal je ne rabim več, pa so rekli, da bodo poklicali naslednjega. Enako je bilo drugje cca 4 ali 5 ponudb. Mislim, da je fax boljša rešitev. Pa malo opisa, pa malo jih nahvali, da bi rad bil s prijatelji, ki so že v tej marini, itd. Vsaka marina pa želi novo ali vsaj novejšo barko. Starih bark se izogibajo, ker jim ruši povpreček in ugled.
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Maj 29, 2008 23:20

Hmm, tole s faxom je vsekakor dober nasvet, dobro se je tudi osebno prikazati na recepciji... No Borik, pa kakor vem poka po šivih, je pa "luštna" marina. Je tudi ena hudičevo redkih, ki imajo bočne pontone in ni muringov. Čisto ameriški stil...

LP
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Če Maj 29, 2008 23:51

Pogledal sem cene marine Borik, so iste kot v Biogradu... Pol imam vseeno raje v Biogradu barko kot v Boriku :P

LP

SS
Zakaj nimamo nikoli dovolj časa da bi zadevo naredili dobro prvič, vedno pa dovolj časa da jo naredimo še enkrat?
Uporabniški avatar
admin
Site Admin
Kraj: Ljubljana-Punat
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a admin » Če Maj 29, 2008 23:53

Glede cene pomoje v tistem koncu ne boš našel kakšne posebej cenejše marine. Res so malo dražje in malo cenejše, vendar je poudarek na malo... Cene so pač tam-tam...

LP
Uporabniški avatar
ss9940
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a ss9940 » Pe Maj 30, 2008 00:05

Hmmmm če imajo updatean cenik na netu, potem je marina Jezera na Murterju cca. 1000 EUR cenejša kot Biograd (2576 EUR za do 10m), problem je pa prit zraven, kot sem že rekel grrrr

Kaj pa kakšne manjše marine? A obstaja kakšna?

LP

SS
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Po Dec 22, 2008 15:57

Novinec napisal/-a:Kaj pa marina Borik pri Zadru? Tam mislim, da se vedno kaj najde. In kot pravi Gregor, ne kliči po telefonu. Klic se pozabi, mail se zbriše,itd. Moja izkušnja je drugačna: Ko sem iskal marino za sebe, sem poslal FAX na 14 marin. Še prejšnji teden so me klicali iz marine v Puli - mesto, da imajo prost vez za mojo barko in kako se veselijo in bla, bla, bla. Žal je ne rabim več, pa so rekli, da bodo poklicali naslednjega. Enako je bilo drugje cca 4 ali 5 ponudb. Mislim, da je fax boljša rešitev. Pa malo opisa, pa malo jih nahvali, da bi rad bil s prijatelji, ki so že v tej marini, itd. Vsaka marina pa želi novo ali vsaj novejšo barko. Starih bark se izogibajo, ker jim ruši povpreček in ugled.

Marina Borik je za leto 2009 polna... preveril ko sem bil prejšnji teden tam.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
Uporabniški avatar
Novinec
Admiral
Kraj: Sailing on the world
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a Novinec » Po Dec 22, 2008 17:07

Dr.E. pozdravljen! Ta zadeva je že stara, vendar podatek, da obstoja ta marina je vedno dobrodošla. Oba veva, da če greva v katerokoli marino na Jadranu,bodo rekli, da so polni, vendar z zvezami se vedno mesto najde. Vidim pa, da si v Boriku. Si zadovoljen z ameriškim načinom priveza? Vsaj servis maš tam OK (KW Nautic). LP
"Morje je med vsemi opojnostmi najbolj opojno!"
...........................................................(J.H.)
EL CAPITANO
Admiral
Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a EL CAPITANO » To Dec 23, 2008 13:32

Vprašaj v Betinji na Murterju.
FISHING & SAILING IS LIFE
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » To Dec 23, 2008 15:36

El Capitano, saj veš da sem jaz preklical in prečesal vse marine dol do Šibenika in ni popolnoma nič.

ss9940 najcenejše do sedaj imaš ACI marine, ki pa so tudi vse polne razen če koga dobro podmažeš, ti pa svetujem, da dokler imaš vez v Biogradu ga drži. Če bi ga lahko bi ga zamenjal s teboj.
EL CAPITANO
Admiral
Kraj: Brezovica pri Lj.- Bunarina Pula

OdgovorNapisal/-a EL CAPITANO » To Dec 23, 2008 15:54

Mitja a si BETINJO tudi :?: A nisi samo JEZERA :roll:
FISHING & SAILING IS LIFE
Uporabniški avatar
Mitja P
Admiral

OdgovorNapisal/-a Mitja P » To Dec 23, 2008 19:56

El Capitano, mislim, da sem izpustil samo lokalne mandrače, drugače pa sem prevohal vse. In rezultat ti je poznan. :roll: :roll: :shock: :shock: :D
Uporabniški avatar
DR.E
Admiral
Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a DR.E » Pe Dec 26, 2008 12:40

Novinec napisal/-a:Dr.E. pozdravljen! Ta zadeva je že stara, vendar podatek, da obstoja ta marina je vedno dobrodošla. Oba veva, da če greva v katerokoli marino na Jadranu,bodo rekli, da so polni, vendar z zvezami se vedno mesto najde. Vidim pa, da si v Boriku. Si zadovoljen z ameriškim načinom priveza? Vsaj servis maš tam OK (KW Nautic). LP

Marina je načeloma ok, lastniška, ni čarteristov... smola je edino, da se niti en dan ne ve kdo jo ima v lasti in kaj namerava z njo v bodoče. Nekaj so govorili o izgradnji toalet v sami marini, ampak od tega zdaj ni nič...
PS... sicer pa že mora bit v redu, saj se pogosto pojavlja sam Gregor G.
PSII.... velika velika prednost pa je tem, da ni galebov, če veste na kaj ciljam!

Aja... amreiški stil marine je tukaj zdaj mala slabost... prej so vsi imeli male barke in pogodbe z marino, zdaj so pa nabavili 40, 42, 43 , 45 in več feetne in vmesni pontoni samo motijo, saj se ne dajo ali pa se jim jih ne da prestavljati. tako 43 feetni jadrnica zasede dva priveza, oziroma je drugi preozek za kako koli drugo plovilo.
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011

POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti