Kraja motorjev HONDA
Moderatorji: moderator2, moderator
Kraja motorjev HONDA
Ponoči so bila ukradena Hondina motorja BF 90 in 115 izpred trgovine Navigator C&G na Ptuju.Prosim ,če bi kdo karkoli izvedel o sumljivi prodaji le teh,nas naj upozori ali pa prijavi policiji,če smatra,da je sumljivega izvora.
Meni se je skoraj ftrgalo,ko so me poklicali z Navigatorja,da so imeli ponoči vlomilce.Pred dnevi sem odpeljal svoj čoln na servis (motor)in ostal brez Honde 90,l.2010 z samo 118 urami.Pretrgali so vse dovode in odšraufali ter odvlekli 50m stran,skozi dve ograji in naložli na prikolico.Kamere so obrnili vstran in trgali dol,pri tem pa še uničli stranice od prikolice.Groza,najrajši bi se razjokal.V sredo bi naj imel pregled ,za podaljšanje registracije na Ranci-Ptuj,zdaj pa naj se ukvarjam z zavarovalnico,namesti,da bi za 1.majske praznike užival na morju.
Meni se je skoraj ftrgalo,ko so me poklicali z Navigatorja,da so imeli ponoči vlomilce.Pred dnevi sem odpeljal svoj čoln na servis (motor)in ostal brez Honde 90,l.2010 z samo 118 urami.Pretrgali so vse dovode in odšraufali ter odvlekli 50m stran,skozi dve ograji in naložli na prikolico.Kamere so obrnili vstran in trgali dol,pri tem pa še uničli stranice od prikolice.Groza,najrajši bi se razjokal.V sredo bi naj imel pregled ,za podaljšanje registracije na Ranci-Ptuj,zdaj pa naj se ukvarjam z zavarovalnico,namesti,da bi za 1.majske praznike užival na morju.
LP Dani
Upam,da bom hitro rešil z zavarovalnico.Navigatorju je ukraden novi hondin motor 115, na novem Marinelotu,plus tega so uničili obe prikolici in vso inštalacijo,še volanske zajle so odcvikali,barabe pokvarjene.
Trgovina ima video nadzor,pa njihove stvari, bo krila njegova zavarovalnica,jaz pa naj se j.. z svojo.Upam,da bom rešil,vsaj kasko imam,upam na najboljše, še pred sezono.
Trgovina ima video nadzor,pa njihove stvari, bo krila njegova zavarovalnica,jaz pa naj se j.. z svojo.Upam,da bom rešil,vsaj kasko imam,upam na najboljše, še pred sezono.
LP Dani
- DR.E
- Admiral
- Kraj: Maribor, Bunarina - Pula
- Kontakt:
Ker pravi ptujčani vemo, da če daš avto na servis in ti ga tam slon pohodi ali pa mu ukradejo gume ali pa motor je za to kriv samo serviser in se pri serviserju oglasimo samo s nalogom za servis ali pa listkom za prevzet vozilo... vse ostalo nas ne zanima, pa če jim je medtem vse zgorelo in imajo zavrovano ali pa ne...
Me razumeš?
Me razumeš?
MMSI: 238 460 540---- Call.s.: 9AA5011
POZOR: Kdo je trenutno na oblasti pri nas?
DR.E napisal/-a:Ker pravi ptujčani vemo, da če daš avto na servis in ti ga tam slon pohodi ali pa mu ukradejo gume ali pa motor je za to kriv samo serviser in se pri serviserju oglasimo samo s nalogom za servis ali pa listkom za prevzet vozilo... vse ostalo nas ne zanima, pa če jim je medtem vse zgorelo in imajo zavrovano ali pa ne...
Me razumeš?
Navigator ima zavarovano samo svoje imetje,kaj pa je na servisu,pa si rešavli sam,te.
Drugač pa sem čisto zj..nemrem ,več niti razmišljat,moram prespati,pa videt,kaj je za naredit,...
LP Dani
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Pravnika si poišči... v trenutku, ko so v skladišče vzeli tvoje blago na servis je s tem to postalo njihovo blago. Oziroma blago na konsignaciji, ki so ga dolžni zavarovati...
To je kot da porsche peljal avto pa bi ti ga ukradli, pa bi si sam reševal... kje si pa to že videl.. nič svoje zavarovalnice, samo pravnika in pot pod noge, bodo hitro razumeli kako to gre...malo se bučkote delajo!
To je kot da porsche peljal avto pa bi ti ga ukradli, pa bi si sam reševal... kje si pa to že videl.. nič svoje zavarovalnice, samo pravnika in pot pod noge, bodo hitro razumeli kako to gre...malo se bučkote delajo!
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
pa saj jaz to pravim.. samo pristop je treba spremenit. Alo no? Pa kaj se pa grejo? Poleg tega naj kar pripravijo nadomestno plovilo za čas ko si brez, pa če ga rabiš ali pa ne.. še bolje, da si dobiš račun za najem plovila, potem pa but po nevednežih, če nimajo zavarovanega, saj kdor ne plača zavarovanja plača pa škodo... vsaj tako jaz mislim.
- DR.E
- Admiral
- Kontakt:
Jean napisal/-a:kasaudio napisal/-a:To kar trdi DR.E je povsem logično.
Sevisi dragi ko žafran, zavarovalnine tudi, tisti ki plačujejo pa so na konc jebeni.
Upam, da imaš servisni nalog.
servisni nalog imam(fotokopijo)
če izhajamo, da si fotokopijo dobil tam je enaka originalu... pa tudi če narediš še eno kopijo pa pošlješ do kakega advokata bo povsem jasno. Torej nimaš kaj čakat, bolj čakaš, bolj zgubljaš verjetnost, da boš elegantno rešil.
Ti samo naroči naj pripeljejo cenilca za plovila, da realno oceni škodo, da bo temelj za osnovne pogovore.
Pri taki stvari je potrebno malo trde prepričljive besede, pa bodo razumeli..
Nazadnje spremenil DR.E, dne Če Apr 04, 2013 21:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Jean, mislim, da si kr mali srečko, boš imel pač spet novi motor gor.Pa ne me narobe razumet, sicer so ti pa že lepo povedal, SPLOH SE NE SEKIRAT ZATO, ja kaj pa če nebi imel ti kasko zavarovano, a pol bi se pa pod nosom obrisal za povzročeno škodo al kaj?? Ti svoje plovilo paziš doma 24 ur /dan, tam si ga pa predal njim v oskrbo, pa saj niso neki šelebajski, so vendar neka firma, katera bi ti za opravljeno delo izstavila račun, saj menda nisi pričakoval da ti bojo naredili zastonj servis.HALO ma kaj se pa grejo???
Ure dnevi leta tečejo....
Kdo je na strani
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 7 gostov