Sončna očala za otroke

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

Uporabniški avatar
evovii
Admiral

Sončna očala za otroke

OdgovorNapisal/-a evovii » Če Jun 20, 2013 07:55

ojla,

Malo me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje z sončnimi očali za otroke. Imava 5 mesečno hčerkico in če bo kaj po fotru pa po mami bo veliko na barki (ubistvu zaenkrat še nima izbire) :D :D . Ali se pol leta staremu otroku že splača kupit očala? Govoril sem z parimi optiki, ki zagovarjajo uporbo sončnih očal. Pediatrijnja pa pravi, da ni potrebe, da se morajo otrokove oči malo "navadit" :?: . Zdaj sem malo zbegan... Mi je jasno, da bo mala skozi v senci vendar še vedno odsev iz morja lahko naredi svoje...

Jaz osebno mislim, da bi jih bilo pametno imeti ker kot vemo je sonce na morski gladini zelo močno in ne bi bilo dobro da ji poškoduje oči. Če jih bo pa nosila je pa drugo vprašanje...

V kolikor se odločim za nakup vsekakor pri očalih ne mislim šparat in kupovat kakšno kitajsko sranje...

Lp Andrej
Veter v laseh, travarca v zobeh ;)
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Če Jun 20, 2013 09:47

tako majhnemu otroku / dojenčku namesto sončnih očal raje zagotovi konkretno senco, pa klobuk na glavo pa bo.
andrejv
Admiral
Kraj: Ljubljana, Koper

OdgovorNapisal/-a andrejv » Če Jun 20, 2013 14:42

elbarto napisal/-a:tako majhnemu otroku / dojenčku namesto sončnih očal raje zagotovi konkretno senco, pa klobuk na glavo pa bo.

Kaj pa recimo pri 7 letniku? Priporocate kaksnega proizvajalca / prodajalca?
Uporabniški avatar
elbarto
Admiral

OdgovorNapisal/-a elbarto » Če Jun 20, 2013 16:18

nimam dovolj kompetence, da bi tu lahko kaj svetoval.
predlagam lahko samo tole
http://med.over.net/forum5/list.php?72,page=1
ludwe
Kapitan
Kraj: Cerknica

Re: Sončna očala za otroke

OdgovorNapisal/-a ludwe » Če Jun 20, 2013 22:04

evovii napisal/-a:ojla,

Malo me zanima kakšne so kaj vaše izkušnje z sončnimi očali za otroke. Imava 5 mesečno hčerkico in če bo kaj po fotru pa po mami bo veliko na barki (ubistvu zaenkrat še nima izbire) :D :D . Ali se pol leta staremu otroku že splača kupit očala? Govoril sem z parimi optiki, ki zagovarjajo uporbo sončnih očal. Pediatrijnja pa pravi, da ni potrebe, da se morajo otrokove oči malo "navadit" :?: . Zdaj sem malo zbegan... Mi je jasno, da bo mala skozi v senci vendar še vedno odsev iz morja lahko naredi svoje...

Jaz osebno mislim, da bi jih bilo pametno imeti ker kot vemo je sonce na morski gladini zelo močno in ne bi bilo dobro da ji poškoduje oči. Če jih bo pa nosila je pa drugo vprašanje...

V kolikor se odločim za nakup vsekakor pri očalih ne mislim šparat in kupovat kakšno kitajsko sranje...

Lp Andrej

Pojdi v optiko in nabavi JULBO očala za malčke.So izdelane tako ,da ni važno kako so obrnjena so vedno prav.Gumaste tako ,da jih tudi uničit ne morjo "mala deca".Dobiš pa zraven tudi elastičen trak ,da očala ravno ne padajo po tleh.Mi jih uporabljamo že par let brez problema.Seveda smo vmes zamenjali model ker je tamala zrastla.
grestr
Višji štabni praporščak

OdgovorNapisal/-a grestr » Po Jun 24, 2013 11:16

če kdo kupuje Julbo očala so tukaj glih 30 - 40 % cenejša

pri nas je cela familija ze dolgo časa zagrižen uporabnik njiovih izdelkov. za najmlajše je model Looping. za nekaj starejse pa Bubble

v Sloveniji imajo največjo izbiro pri Iglu šport
Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » Po Jul 01, 2013 14:44

Mi hodimo k optiki Malalan v Opčine ( Italija, takoj čez mejo pri Fernetičih, v centru Opčin na krožnem križišču ). V optiki dela cela družina, so Slovenci...vedno dajo popust, še na Ray Ban, ki jih je težko kjerkoli dobiti s popustom. Imajo tudi veliko otroških. Mi imamo Chico - polarizirana očala, kolegica je pa kupila Ray Ban za otroke...v glavnem zelo priporočam....
Uporabniški avatar
pešekan
Admiral
Kraj: ilirska bistrica

OdgovorNapisal/-a pešekan » Po Jul 01, 2013 14:48

rayban ali korekcijska očala ali leče pejdi kupit v muggio pri trstu v optiko sergio, dobiš ceno altroke kot pri malalanu.
Troha Sergio
Studio Ottico
Indirizzo:Calle Verdi, 1
CAP:34015
Comune:Muggia (TS)
Telefono:040 272628Categoria:Ottica, occhiali, lenti a contatto - negozi, vendita al dettaglio

Altre aziende nella categoria Ottica, occhiali, lenti a contatto - negozi, vendita al dettaglio a Muggia
Kariera
Viceadmiral

OdgovorNapisal/-a Kariera » Po Jul 01, 2013 14:51

pešekan napisal/-a:rayban ali korekcijska očala ali leče pejdi kupit v muggio pri trstu v optiko sergio, dobiš ceno altroke kot pri malalanu.
Troha Sergio
Studio Ottico
Indirizzo:Calle Verdi, 1
CAP:34015
Comune:Muggia (TS)
Telefono:040 272628Categoria:Ottica, occhiali, lenti a contatto - negozi, vendita al dettaglio

Altre aziende nella categoria Ottica, occhiali, lenti a contatto - negozi, vendita al dettaglio a Muggia

Jaz cenejših rajbank kot pri Malalanu, še nisem videl ( razen na kitajskem netu...:)). Grem naslednjič pogledat do Muggie...

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gosti