prepis motorja

Vse kar mislite, da ne spada v nobeno od zgornjih tem, je pa povezano z navtiko, dodajte sem

Moderatorji: moderator2, moderator

tim
Kapitan

prepis motorja

OdgovorNapisal/-a tim » So Jul 13, 2013 22:58

Zanima me namrec tik pred dopustom zelim prepisati drugi motor na plovilo zato me zanima koliko casa to traja ter kaksna je najhitrejsa pot do prepisa? Ze v naprej se zahvaljujem!
Uporabniški avatar
bolid
Admiral
Kraj: Novo mesto
Kontakt:

OdgovorNapisal/-a bolid » Ne Jul 14, 2013 08:53

Najhitrejša pot je , v avto in via kapitanija, seveda če imaš vse papirje.Drugi način pa je da vse skupaj pošlješ po pošti in v roku enega tedna dobiš po pošti nazaj.Seveda pa prej obvezno telefonsko se dogovorit za oba primera ki sem ti jih napisal, saj bo treba v kuverto dati tudi nekaj €.

L.P.
Ure dnevi leta tečejo....
Uporabniški avatar
Piki
Admiral
Kraj: Ljubljana-Opatija

Re: prepis motorja

OdgovorNapisal/-a Piki » Ne Jul 14, 2013 09:14

tim napisal/-a:Zanima me namrec tik pred dopustom zelim prepisati drugi motor na plovilo zato me zanima koliko casa to traja ter kaksna je najhitrejsa pot do prepisa? Ze v naprej se zahvaljujem!

Si uspel kupiti kaj v rangu 25-30 KM ?
tim
Kapitan

OdgovorNapisal/-a tim » Ne Jul 14, 2013 10:18

vzel bom se eno t18 za letos pol pa menjam paperje na plovilu da bom lahko obesil mocnejsi motor gor....Letos je bila dolga zima ter premalo casa! V kolikor se dol zapeljem lahko to se isti dan uredim ali kaj
??????????
Uporabniški avatar
Piki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Piki » Ne Jul 14, 2013 21:00

Najavi se prej pri Banu, da ne boš zastonj v Koper hodil. Če prav razumem si kupil še tretji T 18, si onadva prodal ?
tim
Kapitan

OdgovorNapisal/-a tim » Ne Jul 14, 2013 21:49

Piki napisal/-a:Najavi se prej pri Banu, da ne boš zastonj v Koper hodil. Če prav razumem si kupil še tretji T 18, si onadva prodal ?

Imam samo se tega,ki je kot kaze pregret,drugega sem pa prodal. Jutri bom malo raskopal motor ter preveril kaj bi bilo lahko narobe ,da nima vec taksne moci kot jo je imel. Danes sem klical pa je t18 ze prodan! :( Kot kaze bo letos bolj slabo!! Kdaj gres na pag?
Uporabniški avatar
Piki
Admiral

OdgovorNapisal/-a Piki » Ne Jul 14, 2013 22:04

V soboto, 27. julija. Kdaj greš ti ?

Ko vlečeš počasi vrvico ven, občutiš konkreten upor ? Če da, verjetno s kompresijo ni kaj hujšega narobe. Preglej predvžig zaradi pokanja, ki si ga omenjal, včasih se tista zajla sama malo razštela in se nastavitev podre. To ima direkten vpliv na moč. Za vsak slučaj dobro očisti uplinjač in bencinsko pumpo. Nastavi vijak za zmes, mora biti odvit za en obrat. Kaj več brez totalnega razdiranja ne moreš storiti.

Za nastavitev predvžiga preglej priročnik za T 18, ki je objavljen v bazi znanja.

Kdo je na strani

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gosti